Gebeliğe Hazırlık Sogan kürü kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hatun36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
125
47
98
Selam kızlar

Benim aklima takilan bir sorum var 2.5 yillik evliyim 6 aydir falan bebis istiyoruz ama hastaneye gittim pko varmis sogan kuru iyi gelir die duymustum da kullanipta bebisi olan var mi??

Askm vlh cevrmde diyenleri duydum ama uygulamadm kirtleri eritiyo fln diyolr

Selam kızlar

Benim aklima takilan bir sorum var 2.5 yillik evliyim 6 aydir falan bebis istiyoruz ama hastaneye gittim pko varmis sogan kuru iyi gelir die duymustum da kullanipta bebisi olan var mi??
eşin de gitti mi dr a?

Iste ilk bn gittim kirst vr dedi dktor ilac tedavi fln derkn smdi cuma gunu ozel doktor vr oraya gdecem

Askm vlh cevrmde diyenleri duydum ama uygulamadm kirtleri eritiyo fln diyolr

Burada aşkım vallahi filan mı diyorsunuz yoksa ben mi yanlış anladım :)

Hitap şekliniz ve yazımınız gerçekten hoş değil kız mız şakasına denmez biz sizin kırk yıllık arkadaşlarınız değiliz, ki ben sizinle yaşıt olsam da siz diye hitap ediyorum fark ettiyseniz :)

Bir de lütfen ünlü harfleri yutarak yazmayın :)

Burada aşkım vallahi filan mı diyorsunuz yoksa ben mi yanlış anladım :)

Hitap şekliniz ve yazımınız gerçekten hoş değil kız mız şakasına denmez biz sizin kırk yıllık arkadaşlarınız değiliz, ki ben sizinle yaşıt olsam da siz diye hitap ediyorum fark ettiyseniz :)

Bir de lütfen ünlü harfleri yutarak yazmayın :)

Tamam kusura bakma dikkat ederim yeni uyeyim

Öncelikle eşinde hemen bi spermiogram yaptırsın çünkü sendeki sorun halledilse dahi onda da bir şey varsa süreç çok uzamış olur. Soğan kürü içinde işe yaradı diyen çok kişi var ama hormonlarını alt üst eden kişilerde var bilmiyorum canım

Öncelikle eşinde hemen bi spermiogram yaptırsın çünkü sendeki sorun halledilse dahi onda da bir şey varsa süreç çok uzamış olur. Soğan kürü içinde işe yaradı diyen çok kişi var ama hormonlarını alt üst eden kişilerde var bilmiyorum canım

Tamam tessekur ederim

Selam kızlar

Ben :KK54:
Bende 2014 yılında 5 cm kist çıktı çok şiddetli ağrı şikayetiyle gitmiştim. Polikistik over , hatta cerrahi müdahale gerekebilir dediler
Kadın doğum önce bana doğum kontrol hapı yazdı kullandım bi fark olmadı. Daha sonra Saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım sadece bir kez uyguladım 10 gün kist yok oldu tamamen temizdi. Evlilik öncesi muayene oldum ultrasonda baktırdım bir sorun veya kist var mı diye hiç bir sorun yoktu. 2,5 aylık Bebeğim var Allah’a şükür.
Şu an polikistik over olanlara herkes kısır,çocuğu olmaz gözüyle bakıyorlar. Doktorlar bile. 16,17 yaşında bir lise öğrencisi tanıdığımvar. Doktor çocuğun olmayabilir ilerde demiş. Bana çok vicdansızca geliyor.

Back