-
- Konu Sahibi ingilizceci
Arkadaşlar, ben de 8 gündür soğan kürünü uyguluyorum, ancak sizlere baktımda ilk bir kaç gün içinde etkisini görmeye başlamışsınız, bense hiç bir etki görmedim.Kafama bir şey takıldı, ben bu soğan suyunu hazırlayıp ılıması için bıraktıktan sonra işe güce dalıyorum, derken soğuyor.Acaba bu yüzden mi bir etki göremedim?Bir fikriniz var mı bu konuda?
kızlar bu soğan kürünü nasıl içiyorsunuz ben bir yudum aldım çok kötüydü halbuki burnumuda tıkamıştım bir öneriniz var mı acaba ?
bende haftadır soğan kürü uyguluyorum kızlar ama aşırı akıntım oldu,bugünde akıntımla beraber kırmızı geldi ama adetime daha 17 gün var,ayrıca daha haftabaşı jinekoloktaydım herhangi bir kistim falanda yok bu kanama normalmi,soğan kürünü bırakmalımı yoksa devammı etmeliyim sizce?
bende haftadır soğan kürü uyguluyorum kızlar ama aşırı akıntım oldu,bugünde akıntımla beraber kırmızı geldi ama adetime daha 17 gün var,ayrıca daha haftabaşı jinekoloktaydım herhangi bir kistim falanda yok bu kanama normalmi,soğan kürünü bırakmalımı yoksa devammı etmeliyim sizce?
kızlar akıntı geliyorsa bu gayet sağlıklı yumurtladıgınızı gösterir eger akıntınızda sarı bir renk varsa o zaman iltihap oldugunu gösterir sağlıklı bir kadında akıntının görülmeside normaldir korkmayın aksine sevinin soğan kürünüde 1 hafta uygulayıp bırakmayın yazık olur 15 günü tamamlayıp bırakın
kızlar akıntı geliyorsa bu gayet sağlıklı yumurtladıgınızı gösterir eger akıntınızda sarı bir renk varsa o zaman iltihap oldugunu gösterir sağlıklı bir kadında akıntının görülmeside normaldir korkmayın aksine sevinin soğan kürünüde 1 hafta uygulayıp bırakmayın yazık olur 15 günü tamamlayıp bırakın
ben de kürü 10 gündür uyguluyorum ama hiç akıntım olmadı yaaaa...uffff...işe yaramadı mı acaba...