Soğan Kürü Kullananlar, Kanama Oldu mu?

Merhaba
bende adet düzensizliği var 2.5 aydır görmüyorum.Ondan öncede doğal olarak olmamıştı zaten.

Soğan kürünü denemek istiyorum ama dediğğim gibi adet zamanım tam belli değil. Ne yapmalıyım?

canım herhangi bir günde başlayabilirsin ben öle yapmıştım yaptıım ayda 28.gün regl oldum

kızlar soğan kürü bugün 15. günü tamamladım ama yaklaşık 3 gündür bel ağrım var. birde kasıklarımda batma hissi var. sizdede oldumu

evet 1 su bardağı içeceksiniz.kist için bende içiyorum.böyle koyu kahverengi akıntı geliyor ondan sonra bayağı rahatladım sanki.

öğlen yemekten 15 dk önce 1 su bardağı ve akşam yemekten 15 dk önce 1 su bardağı daha ben bu şekilde içiyorum.

kıslar bende soğan kürüne başlamayı düşünüyorum ama endişelerim var bir sakıncası yok demi ?bende bebek düşünüyorum 3 sene 2 aylık evliyim daha önce doktora bakıldık rahim filmi hormon testi idrar testi hepsini verdim elh hepsi temiz adetlerimde düzenli. tüplerimde açıkmış çok şükür,doktorum aşılama önerdi ama gitmedik,

ben bu soğan kürünü hamile kalmak için içmek istiyorum bana önerirmisiniz?

kızlar merhaba...ben beyaz soğan aldım dün marketten.aynı sarımsak gibi bembeyaz...doğrumu bilmiyorum...

bendede 4cm büyüklüğünde yumurtalıklarımda kist var.hiç bir ilaç verilmedi 3 ay sonra yine gel dediler.neden böyle dediler,nasıl tedavi edileceğini anlamadım.rahim dışındada 4cm büyüklüğünde miyom vardı oda hala duruyor.ama hiç bir tedavi yapılmadı onada 3 ay sonra gel dediler.ben ne yapmalıyım arkadaşlar.başlasammı kürü doktora tekrar gitsemmi..

bendede 4cm büyüklüğünde yumurtalıklarımda kist var.hiç bir ilaç verilmedi 3 ay sonra yine gel dediler.neden böyle dediler,nasıl tedavi edileceğini anlamadım.rahim dışındada 4cm büyüklüğünde miyom vardı oda hala duruyor.ama hiç bir tedavi yapılmadı onada 3 ay sonra gel dediler.ben ne yapmalıyım arkadaşlar.başlasammı kürü doktora tekrar gitsemmi..

neden öyle demişler gerçekten ilginç.Ama arkadaşlar geçen gün İbrahim Saraçoğlu "her kadın senede bi kez bu soğan kürünü denesin hiçbir zararı yok." dedi.Özellikle kisti olanlara tavsiye ediyo bildiğim kadarıyla.İlaç kullanırken yapılabilirmi bilmiyorum ama başka bi kürle birlikte yapılmaması gerekiyo.Biri bittikten sonra diğerine geçilmeli.Sibelcim sen bu sorunu İbrahim Saraçoğlunun kendisine bi sor istersen

neden öyle demişler gerçekten ilginç.Ama arkadaşlar geçen gün İbrahim Saraçoğlu "her kadın senede bi kez bu soğan kürünü denesin hiçbir zararı yok." dedi.Özellikle kisti olanlara tavsiye ediyo bildiğim kadarıyla.İlaç kullanırken yapılabilirmi bilmiyorum ama başka bi kürle birlikte yapılmaması gerekiyo.Biri bittikten sonra diğerine geçilmeli.Sibelcim sen bu sorunu İbrahim Saraçoğlunun kendisine bi sor istersen[/QUOT
sevgili arkadaşım bende anlamadım.önce 4 cm büyüklüğünde miyom var dediler 3 ay bekledim hiç bişey vermediler.3 ay sonra gittiğimde yumurtalıklarda 4cm büyüklüğünde kist var dediler.3 ay daha bekleyeceğiz ne kadar hızda büyüyor bakacaz dediler.ilaç verecek misiniz dediğimde hayır dediler.okmeydanı araştırma hastanesinde 3 ayrı doktor gördü.bişey yapmıyorlar ama...vallahi bende şaşkınım..

Kızlar benim yaklaşık 1 ay önce yumurtalıklarımdaki kis patladı.2 gün hastanede yattım ameliyat olmadım gerek yok dediler.Bugün kontrole gittim ve yumurtalıklarımdaki kis 4 cm miş ve bunun mutlaka ameliyatla alınması gerekirmiş.Çok üzüldüm.Yarın yeni bir doktora daha gidicem.Umarım ameliyat gerektirmez.bilmiyorumkismile

Kızlar benim yaklaşık 1 ay önce yumurtalıklarımdaki kis patladı.2 gün hastanede yattım ameliyat olmadım gerek yok dediler.Bugün kontrole gittim ve yumurtalıklarımdaki kis 4 cm miş ve bunun mutlaka ameliyatla alınması gerekirmiş.Çok üzüldüm.Yarın yeni bir doktora daha gidicem.Umarım ameliyat gerektirmez.bilmiyorumkismile

canım benim kistim de çatlamış akmış karın bölgeme 4 cm di. ama bu ay gene oldu. korkulacak bişi değildir merak etme

arkadaşlar benim de sağ yumurtalıkta 2,5 cmlik çikolata kistim var bunun için yasmin kullanıyorum ve doktorum 3 ay aralıksız kullanacaksın dedi yani 3 ay adet görmicem.bu soğan kürünü bende denemek istiyorum ama acaba ilaçla etkisi olur mu?ayrıca illa adet mi olmak lazım başlamak için??

lüfffeeennn cevap :KK24:

Kızlar sizlere yeni gelişmelerden bahsedeyim.Soğan kürüne devam ediyorum.Bugün bir hafta oldu.Bu arada farklı doktorlara gittim.Kistimin acil ameliyatlık birşeyi olmadığını söylediler.Çapa'dan bir profesördende randevu aldım 1 ay sonraya verdiler.Birde ona gidicem.Nişanlılık aşamasında olduğum için beni çok kokutuyordu artık daha rahatladım.:KK16:

Merhaba kıslar...
Yeni üye oldum ve bugün itibarı ile bende başlıyorum soğan kürüne...
Etkilerini paylaşırım:KK61:

Arkadaşlar, ben de 8 gündür soğan kürünü uyguluyorum, ancak sizlere baktımda ilk bir kaç gün içinde etkisini görmeye başlamışsınız, bense hiç bir etki görmedim.Kafama bir şey takıldı, ben bu soğan suyunu hazırlayıp ılıması için bıraktıktan sonra işe güce dalıyorum, derken soğuyor.Acaba bu yüzden mi bir etki göremedim?Bir fikriniz var mı bu konuda?

X