- 25 Kasım 2009
- 486
- 1
-
- Konu Sahibi ingilizceci
Merhaba
bende adet düzensizliği var 2.5 aydır görmüyorum.Ondan öncede doğal olarak olmamıştı zaten.
Soğan kürünü denemek istiyorum ama dediğğim gibi adet zamanım tam belli değil. Ne yapmalıyım?
soğan kürünü 1 su bardağımı içtinizben küre başladıktan 5 gün sonra zamanında adet oldum adetim bitti içmeye devam ettim bugünde 15. gün son soğan suyunu içicem
bendede 4cm büyüklüğünde yumurtalıklarımda kist var.hiç bir ilaç verilmedi 3 ay sonra yine gel dediler.neden böyle dediler,nasıl tedavi edileceğini anlamadım.rahim dışındada 4cm büyüklüğünde miyom vardı oda hala duruyor.ama hiç bir tedavi yapılmadı onada 3 ay sonra gel dediler.ben ne yapmalıyım arkadaşlar.başlasammı kürü doktora tekrar gitsemmi..
neden öyle demişler gerçekten ilginç.Ama arkadaşlar geçen gün İbrahim Saraçoğlu "her kadın senede bi kez bu soğan kürünü denesin hiçbir zararı yok." dedi.Özellikle kisti olanlara tavsiye ediyo bildiğim kadarıyla.İlaç kullanırken yapılabilirmi bilmiyorum ama başka bi kürle birlikte yapılmaması gerekiyo.Biri bittikten sonra diğerine geçilmeli.Sibelcim sen bu sorunu İbrahim Saraçoğlunun kendisine bi sor istersen[/QUOT
sevgili arkadaşım bende anlamadım.önce 4 cm büyüklüğünde miyom var dediler 3 ay bekledim hiç bişey vermediler.3 ay sonra gittiğimde yumurtalıklarda 4cm büyüklüğünde kist var dediler.3 ay daha bekleyeceğiz ne kadar hızda büyüyor bakacaz dediler.ilaç verecek misiniz dediğimde hayır dediler.okmeydanı araştırma hastanesinde 3 ayrı doktor gördü.bişey yapmıyorlar ama...vallahi bende şaşkınım..
Kızlar benim yaklaşık 1 ay önce yumurtalıklarımdaki kis patladı.2 gün hastanede yattım ameliyat olmadım gerek yok dediler.Bugün kontrole gittim ve yumurtalıklarımdaki kis 4 cm miş ve bunun mutlaka ameliyatla alınması gerekirmiş.Çok üzüldüm.Yarın yeni bir doktora daha gidicem.Umarım ameliyat gerektirmez.bilmiyorumkismile
canım benim kistim de çatlamış akmış karın bölgeme 4 cm di. ama bu ay gene oldu. korkulacak bişi değildir merak etme