-
- Konu Sahibi ingilizceci
kızlaaarrr soğan kürünü 1. ay 15 gün, 2.ay 10 gün kullandım.bugün de 3.ayın 10 günlük kısmına başladım ama hala adet olamadım sizce bırakmalıyım artık?? işe yaramadı ben dee.......
düzenlide uygulamışsın aslında,istersen bu ayda yap bu arada doktora da git bence.peki hibir yan etki olmadı mı sende?benim bugün soğan kürümün 14.günüm kist var bende 6 ve 3 cm.tabi bebekte istiyorum.ama bende soğan kürü içbir fark olmadı,hiçbir yan etkide.
merhaba arkadaşlar ben geçen hafta p.tesi doktora gittim gebelik şüphesile kist varmmış 3,5 cm (desolett) verdi bende bu soğan kürünü duydum gebede kalmak istiyorum adetim başladında bbu ilaca başlıcam soğan kürünede başlasam acaba nasıl olur aranızda bu ilacı kullanan yada soğan kürünün bi etkisi varmı bana yardımcı olurmusunuz ltfen
cnm geçmiş olsun sanada..soğan kürünün mide ağrısı yaşayanlar dışında hiç kimseye kötü bir yan etkisi yok..ilaçlarınla da rahatlıkla kullanabilirsin..saraçoğlunun bire bir söylediği sözler bunlar...gebe de kalmak istiyosan soğan küründen sonra da incir kürünü yapıyolar bi de onu araştır istersen..Allah bol şifa versin...tekrar geçmiş olsun..
tşklr ederim cvb için de geçmiş olsun dileğiniz içinde çok yardımcı oldunuz evet incir kürünüde duydum
mrh arkadaşlar,
bende soğan kürünü uyguluyorum reglim bittikten 4 gün sonra başladım şuan 14.gündeyim yarından sonra bi haftalık ara wericem bu süreçte bende hiç kanama olmadı bi yan etkiside yok bende folikül kisti wardı en son hamile kalamıyorum bu yüzden içiyorum neden kanama olmadı bilmiyorum
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.