Soğan Kürü Kullananlar, Kanama Oldu mu?

ben besincii gunumdeyiim akinti makinti yok benim yyumurtaliklarimda 8 mmlik kist var adetlerimde duzensiz denemek istedim suzce hc akinti olmadanda faysdasi olurmu
ben haca gittim o yuzden adet geciktirici aldim
31 aralikta temizlendim 8 ocakta yine adet oldum dr. bana adet düzenleyici verdi duphaston verdi
dedi 10 gn süreyle ic 3. gun adet olursun dedi
ben adet olmadim
bugun ayin 22 si 8 gun önce pazartesi ben sogan suyuna basladim
sabah aksam ictim
bugün öglen adet oldum sogan suyu icmeden öncede ictigim zamanda yogun akintim oldu
fakat bugun damla seklinde kan geldi ben simdi bu sogan suyunu icmeye devam edeyimmi birakayimmi normalde 15 gun icmem lazim
adetim 45 gun sonra geldi sukurhihoyyyt:sm_cool:alkisalkisalkistesekkurler sogan suyuuuu

benimde iki tarafimda kist olustu dr. kist gebelige engel degil kistlede gebe kalabilirsin dedi korunmaya devam yani

gurbetgüzeli hayırlı olsun hacılığın darısı başımıza inşallah canım:)doktor devam edin ara kanama olabilir diormuş sitesinde bence devam et inşallah faydasını görürsün...
benimde pkom var beş aydır doktor stres dedi diane35 kullanıorum geçio sonra adet olamıorum bu ay deneyecem bende bunu bide nane çayı içicem hergün inşallah gider kistlerimiz

gurbetgüzeli hayırlı olsun hacılığın darısı başımıza inşallah canım:)doktor devam edin ara kanama olabilir diormuş sitesinde bence devam et inşallah faydasını görürsün...
benimde pkom var beş aydır doktor stres dedi diane35 kullanıorum geçio sonra adet olamıorum bu ay deneyecem bende bunu bide nane çayı içicem hergün inşallah gider kistlerimiz

sagol canimadetten 8 sonra tekrar basladim sogan suyuna ve inanilmaz akintim oldu 8 gun devam ettm ictim ve bugun sondu baklim kac gun üstüne adet olucamm

arkadaşlar midesinden rahatsız olanlar nasıl uygulayacak bu kürü ?
zaten midemde yanma ve bulantı var birde bu soğanı kullanırsam daha kötü olur.dr. buna bir açıklama getirdimi acaba bilen biri var mı ? a.s.

arkadaşlar midesinden rahatsız olanlar nasıl uygulayacak bu kürü ?
zaten midemde yanma ve bulantı var birde bu soğanı kullanırsam daha kötü olur.dr. buna bir açıklama getirdimi acaba bilen biri var mı ? a.s.

denedinmi canim midede rahatsizlik olmuyor ilik icersen cok guzel ben 25 gun üzerine adet oldum bakalim kac gun sürecek ikinci kurdan sonra:teytey:

kızlar slm ben de bişey danışıcam benim son adet tarihim 17 mayıstı adetin 5.günü yani 21 mayısta soğan suyu içmeye başladım ancak adetim bitmesine rağmen pembe de olsa kanama oldu 5 gün devam ettim sonra korktum bıraktım 2 gündür içmememe rağmen az evvel yine pembe renlki akıntım oldu ben de kist falan da yok bu normal mi sizce benim yaşadığımı yaşayan var mı aranızda cvplarınız için şimdiden teşekkürler...

bende olmadi gayet güzel gecti ve simdi 28 gunde bir oluyorum 6 gun suruyor tavsiye ederim herkese

yaa arkadaslarr ben bide elma yagini merak ettim denemk istiyorum sogan kuruyle olurmuu acaba ikisi bi aradaa??bidee ben ilac kullaniyorum biraksammi ilaciii?4 ay surekli kullanmam lazimm ne yapsam kii ya...

Arkadaşlar ben de soğan kürüne cumartesi başladım bugün üçüncü günüm ve pazar günü akşam şiddetli ağrıyla beraber kanamam başladı normalde adetime daha vardı anlıycanız bu ay adetim erken başladı. Normalde 24-25 yada 26 günde bir olurum bu ay 16. gün adetim başladı. Baya da yoğun bir şekilde kanamam var oysaki adetlerim çok düzenlidir. Sizce neden olmuş olabilir. Birleşme sırasında biraz sert davrandı diye bir de kocişimi suçladım senin yüzünden oldu dedim Çok üzgünüm çoook

Yorumlarınızı bekliyorummm

arkadaşlar merhaba benim 2 düşügüm oldu 1.5 senedir uğraşmama rağmen bi türlü hamile kalamadım ama bu ay adetimin 1. gününden itibaren soğan kürünü yaptım 13,14 ve 15.ci günlerde beraber olun ama 13. cü gün sıcak bir banyo yapın belinizi iyice ovun ve bildiğiniz eczanelerde bulunan YAKI ALIN VE BELİNİZE YAPIŞTIRIN 3 gün boyunca çıkarmayın(su değdirmeyeceksiniz) birazcık kaşıntı yapabilir ama olsun değer bu ay yaptım allahıma binlerce şükürler olsun 1 aylık hamileyim inşallah bu defa dünyaya gelicek yavrum çok inanıyorum darısı tüm isteyenlerin başına

Bende soğan kürünü uyguladım benimde kanlı akıntılarım oldu birkaçgün sürdü sonra kesildi bende de kist var henüz doktora gitmedim. Kistlerim kaybolmuşmudur bilemem ama reglim geçikiyor gene yaa olmadım daha buda biraz umudumu kırıyor malesef..eyvahedigeldismile:çok üzgünüm:

selam ben de küçük bir miyom var doktor önemsiz şimdilik tedavi gerektirmez dedi ama yine de korktum soğan kürü işe yarar mı lütfen cevap yazın lütfeeeeeeeeeeeeeeen

yok birşey olmaz mnry arkadaşım

soğan suyu içimizi temizliyor

bende içiyorum ama kanamam olmuyorCADIARZU

Merhaba
bende adet düzensizliği var 2.5 aydır görmüyorum.Ondan öncede doğal olarak olmamıştı zaten.

Soğan kürünü denemek istiyorum ama dediğğim gibi adet zamanım tam belli değil. Ne yapmalıyım?

X