Soğan Kürü Kullananlar, Kanama Oldu mu?

peki kızlar hamile klamak isteyen biri bu kürü uygulayabilirmi.bu kürün adet söktürücü bi özelliğide var sanırım. yani gebe kalmayı etkilermi?

ya bayanlar bende bu ay kullandım soğan kürünü 15 gün. fakat hala adet olamadım ayın 27 sinde olmalıydım :KK43: bi kaç gündür kesintisiz adet sancısı çekiyorum ama hala tık yok

yengem soğan suyuyla hamile kaldı aslında bizde sasırdık olmuyordu cocugu herşey ALLAHTAN oğansuyu bir vesile ama bende 5 günüm geçmişti adet olamamıstım ama sogan suyu içtim 2 gün felan bugün adet olsum cok şükür

Ben özellikle beyaz soğanla yapılacak diye okuduğum için beyaz soğanla yaptım kürü.Ama bildiğimiz sarı soğan olacakmış, kırmızı ya da mor soğan olmaması gerekiyormuş. Bugün kür biteli 6 gün oldu kanama felan olmadı. Bence her kür herkeste aynı etkiye sebep olmuyor. 3-4 gün önce aslanpençesine başladım bakalım ne olacak. ınşallah bu sefer olur.

arkadaslar ben sogan kurunu duzenli ictigim ay kanamam oldu.fakat takip eden aylarda nedense kanama olmadi...ben de birakip aslanpencesi cayi icmeye basladim ,bir ay falan icince incir kurunun denedim ve iki aydir duzenli adet oluyorum..duzenli derken ilk ay incir ve cayi beraber yaptim,ikinci ayda adetten iki uc gun once ictim tam gununde oldu.bu ayda yapmayi dusunuyorum...sogan kuru ikinci yapista etki gostermeyebiliyormus nitekim bende oyle oldu.bende bu yontemi dendeim.tabi herkeste ayni etkiyi gosterirmi bilmem.ben denedim basarili oldu.ama diger bir konu usi hic kafaya takmiyorum olacakmi olmayacakmi diye,unuttugum bile oluyor.boyle cok hatalar yatim hep sinir sttres derken ,kafaya takiyordum ister istemez.kafaya takmamaninda etkisi var ona gore goz ardi etmeyin...allah herkesin yardimcisi olsun....sevgiler...

merhaba arkadaslar benim ultraonda kist falan görünmüyo ama adetlerim ck sancılı oluyor.bulantı kusma ishal kasıklarım da siddetli bir ağrı oluyor önceden doktora gidince klasik adet sancısı evlenince gecer diyodu evlendim yine geçmedi.kasıklarımda bi şişlik hissediyorum sanki adet kanım gelemiyomus gibi geliyo tuvalete oturup ıkının ca geliyo koyu renkli ve cokaz geliyo ilk gin biraz 2. gün de biraz sonraki dört gün peceteyle sildiğim zaman kahverengi hafif bi renk oluyor buna benzer bi sorun yasayan ve cözüm bulan varmı?bide adetlerim hiç sapmaz gününde olur ama cok az oluyo işte doktora az oluyor deyince yapısaldır 1-2 gün normal diyor ama benim ilk adetimin olduğu yıllar yanı 11 yıl önce 6 gün adet olurdum ve sancısız olurdum 1 sene sonra falan bir adet sancısı basladı ve 10 senedir adetlerim sancılı oluyor ve adet gördüğüm gün sayısı giderek azalıyor.endometriozist yada kist olabilirmi peki ultrasonda neden cıkmıyor baska bişeyle mi baktırmam gerekiyor?soğan kürü içsem adet kanımın gelişi artarmı yardımcı olursanız sevinirim hepimize allah sifa versin

Merhabalar,
Soğan kürüyle ilgili birşey sormak istiyorum... Taze yapıp tüketmek gerekiyor diyor. Ben çalışıyorum öğlen yapmama imkan yok... Böyle bir durumda ne yapmak lazım? Benim sorunum PCOS a bağlı adet olamama... bebek istiyoruz ama olmuyor...

arkadaşlar ben aralığın 13 adet olmuşdum hala det olmadım 1 hafta önce soğan kürüne başladım genede adetiöm başlamadı normalmi sizce lütfen yardım.6 gün önce testde yapdıkm bişey cıkmadı.:KK43:

ben de soğan kürünü denedim ama ben de vajinal kuruluk yaptı çok rahatsız oldum ayrıca normalde düzenli bir şekilde adet görürdüm ömrümde ilk defa adetim 2 gün sürdü bir kaç gün beyaz akıntım geldi sonra hhafif lekeler geldi . soğan suyunu bırakınca akıntım birkaç gün içinde düzene girdi. şimd hayıt suyuna başlayacağım ama tadı çok kötü :KK43:

arkadaşlar merhaba benim sağ yumurtalığımda 45 mm lik kist var doktorum primolut verdi.iki kutu bitir adet olunca tkrar gel dedi.benim sorum.soğan kürünü ilaçla beraber kullansan bir sorun olrmu bilginiz varsa cvp yazarmısınızCADIARZU

canım bende çalışıyorum yarın başlamayı düşünüyorum soğan kürüne ilkini akşam yemeğinden önce ikincisinide yatarken içmeyi düşünüyorum.bence sende öyle yap.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Merhabalar,
Soğan kürüyle ilgili birşey sormak istiyorum... Taze yapıp tüketmek gerekiyor diyor. Ben çalışıyorum öğlen yapmama imkan yok... Böyle bir durumda ne yapmak lazım? Benim sorunum PCOS a bağlı adet olamama... bebek istiyoruz ama olmuyor...

canım bende çalışıyorum.yarın başlamayı düşünüyorum soğan kürüne.ilkini akşam yemeinden 10 dk önce ikincisinide yatarken içmeyi düşünüyorum.saraçoğlu na sormuş arkadaşlarımız böyle söylemiş.sende öyle yap.:eek:

ben besincii gunumdeyiim akinti makinti yok benim yyumurtaliklarimda 8 mmlik kist var adetlerimde duzensiz denemek istedim suzce hc akinti olmadanda faysdasi olurmu

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

kızlar bu soğan kürünü nasıl içiyorsunuz ben bir yudum aldım çok kötüydü halbuki burnumuda tıkamıştım bir öneriniz var mı acaba ?

kızlar bu soğan kürünü nasıl içiyorsunuz ben bir yudum aldım çok kötüydü halbuki burnumuda tıkamıştım bir öneriniz var mı acaba ?

bana tadı hiç kötü gelmedi aynı pırasa yemeği yer gibi bi tadı var.
ve ben asla pırasayı ağzıma koymayan bir insanım ama ona rağmen soğan suyunu tiksinmeden içtim sanırım o sıralar brokoli suyunu da içtiğim için brokoli suyunun yanında soğan suyu muhteşem gelmiş olabilir bana.

bana tadı hiç kötü gelmedi aynı pırasa yemeği yer gibi bi tadı var.
ve ben asla pırasayı ağzıma koymayan bir insanım ama ona rağmen soğan suyunu tiksinmeden içtim sanırım o sıralar brokoli suyunu da içtiğim için brokoli suyunun yanında soğan suyu muhteşem gelmiş olabilir bana.

aslında pırasayı çok severim ama bal koysam nasıl olur acaba deniycem ....

X