Soğan Kürü Kullananlar, Kanama Oldu mu?

canim ilk gün baslaniyor adetle beraber yani. ama ben 3. gün baslayabilmistim. bende pek bi ise yaramadi. kistim yoktu cok sükür. iltihap vardi ama yine de akintim yok denecek kadar az geldi.
istersen basla ama cok kullanma. sonucta dogal birsey bir terslik olursa hemen birakirsin. birdahaki ay ilk gün baslarsin.

tesekkur ettım canım cok ıyısın kaydirigubbakcemile5

Sayın Hocam. soğan kürü adet döneminde de uygulanabilir mi?Uygulanmasının bir dezavantajı varmıdır?

Cevabı »

Bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır. sağlığınız daim olsun.

saracoglunun sitesinden aldim bunu.

benım adetım 6. gunu ne zaman baslıcam sımdı anlamadım:KK43: bende pko var

canım bir sonraki adet döneminden 10 gün geri git ( takvimde hesaplayıp işaretlersen unutmamış olursun ben öyle yapıyorum ) ve soğan kürünü 10 gün süreyle iç yanlız düzenli değilse aynı bu şekilde 4-5 ay her adet dönemin 10 gün geri gidip 10 gün boyunca içmelisin

bende soğan suyunu içiyorum12 gündür 15 gün kullanıp bırakıp bidahaki ay tekrarmı başlıyim acaba..
bende akıntı olmadı hafif bir kaşıntı oldu 2-3 gün geçti..

bende soğan suyunu içiyorum12 gündür 15 gün kullanıp bırakıp bidahaki ay tekrarmı başlıyim acaba..
bende akıntı olmadı hafif bir kaşıntı oldu 2-3 gün geçti..

canım kaşıntı olur bende de olmuştu 15 gün iç bir sonraki ayda adet gününden 10 gün geri git ve 10 gün iç eğer düzensizse bu küre 4-5 ay bu şekilde devam et

mrb sevi 1hafta önce muayene oldum yeni oluşmuş küçük bi kistim var bide adetlerim hep gecikmeli oluyor bunun için kullanmak istiyorum

oyacım ibrahim saraçoğlunun sitesindeki soru ve cevap bölümünü senin için araştırdım ve sorduğun sorunun aynısı başkasıda sormuş SORU hamilelik olustuysa ve bunu bilmeden sogan kürünü uygularsam herhangi bir sorun teskil eder mi? DR.CEVABI Soğan kürünü uygularken hamilelik oluşmuş ise, herhangi bir zararı yoktur. Sağlığınız daim olsun

teşekkür ederim gülnurcum inan şimdi içim rahat başlayacağım bu kürea.s.

mrb sevi 1hafta önce muayene oldum yeni oluşmuş küçük bi kistim var bide adetlerim hep gecikmeli oluyor bunun için kullanmak istiyorum

oyacım adet düzensizliğine hayıt tohumuda çok iyi geliyor ben 2 aydır kullanıyorum adetim zamanında geldi ilk degfa tavsiye ederim bide onu dene soğan kürünüd yap ben yarın başlıyorum küre adet bitiminden 10 gün sonra diyordu bakalım nasıl olacak canım

sevicim bana hayıt tohumunu nasıl kullandığını ve miktarını yazarsan sevinirim bide soğan kürüyle aynı zamanda hayıt tohumu birlikte kullanmak doğru olurmu bilmiyorum önce birini yapayım bi sonraki ayda diğerini yaparım cvb bekliyorum

sevicim bana hayıt tohumunu nasıl kullandığını ve miktarını yazarsan sevinirim bide soğan kürüyle aynı zamanda hayıt tohumu birlikte kullanmak doğru olurmu bilmiyorum önce birini yapayım bi sonraki ayda diğerini yaparım cvb bekliyorum

canım bende kullandım ama tohumunu değil suyunu ama aynı sonuçta hem suyu daha kolay ve pratik her gün olmak şartıyla günde 3 kez çaybardağının yarısının yarısına kadar (çay bardağının çeyreğine kadar) hayıt suyu koy üzerine su doldur ve iç ben aç karnına içiyordum ama tok içenleri de duydum.ayrıca bunu düzenli olarak 4-5 ay kullanman lazım.gelelim soğan kürüne ben bu kürü duymadan önce hayıtı dumuştum ve içmiştim daha sonra soğan kürünü duyunca onuda yaptım bu kürüde 4-5 aylıktır ama uzun süre adet düzensizliğin varsa sanmıyorum ikisi bir arada bişey olsun sonuçta doğal bitkiler allahım hepimize şifa versin:Saruboceq:

kızlar bende çikolata kisti var..içsem fayda edermi bu kiste acaba..
soğanı kaynatıp suyunumu içiyoruz.günde kaç bardak....

evet canım ama kırmızı veya mor soğan olmayacak beyaz soğan olacak ve küçük yani cevizden biraz büyük (pazara gittiğim zaman özellikle küçüklerini seçerim)2 su bardağı suyu koy kaynasın içine kabukları soyulmuş ve dörde bölünmüş soğanları at tam olarak 5 dk. kısık ateşte ağzı kapalı kaynat ağzını aç ılıdıktan sonra bardağa koy iç sabah akşam aç karnına (ama herseferinde tazesini yapacaksın) 15 gün bu şekilde kullan canım

canım bende kullandım ama tohumunu değil suyunu ama aynı sonuçta hem suyu daha kolay ve pratik her gün olmak şartıyla günde 3 kez çaybardağının yarısının yarısına kadar (çay bardağının çeyreğine kadar) hayıt suyu koy üzerine su doldur ve iç ben aç karnına içiyordum ama tok içenleri de duydum.ayrıca bunu düzenli olarak 4-5 ay kullanman lazım.gelelim soğan kürüne ben bu kürü duymadan önce hayıtı dumuştum ve içmiştim daha sonra soğan kürünü duyunca onuda yaptım bu kürüde 4-5 aylıktır ama uzun süre adet düzensizliğin varsa sanmıyorum ikisi bir arada bişey olsun sonuçta doğal bitkiler allahım hepimize şifa versin:Saruboceq:

canım hayıt suyunu nerden aldın hazırmı bu du ben tohumunu aldım onu içiyorum 2 ay oldu içeli faydasını gördüm adetim düzenli geldi soğan suyunuda bugün başladım çok kötü bütün gün midem bulandı hayıt ondan daha iyi ama yapcağım başka çaresi yok allah bütün çabalarımıza karşılık veri inşallah hepimizin bebeği olur canım

canım hayıt suyunu nerden aldın hazırmı bu du ben tohumunu aldım onu içiyorum 2 ay oldu içeli faydasını gördüm adetim düzenli geldi soğan suyunuda bugün başladım çok kötü bütün gün midem bulandı hayıt ondan daha iyi ama yapcağım başka çaresi yok allah bütün çabalarımıza karşılık veri inşallah hepimizin bebeği olur canım

ben hazır alıyorum hem pratik hemde kullanması kolay aktarlardan hayıt suyu istiyorum deyince verirler şişe içerisinde bunu 4-5 ay düzenli kullan bak soğan kürüne de başlamışsın ona da 4-5 ay devam etmen lazım ( ben bunları yapıp içmeden önce mutlaka dua ederdim sonra içerdinsenağlama) allah hepimizin dualarını ve dileklerini kadul etsin :Saruboceq:

evet canım ama kırmızı veya mor soğan olmayacak beyaz soğan olacak ve küçük yani cevizden biraz büyük (pazara gittiğim zaman özellikle küçüklerini seçerim)2 su bardağı suyu koy kaynasın içine kabukları soyulmuş ve dörde bölünmüş soğanları at tam olarak 5 dk. kısık ateşte ağzı kapalı kaynat ağzını aç ılıdıktan sonra bardağa koy iç sabah akşam aç karnına (ama herseferinde tazesini yapacaksın) 15 gün bu şekilde kullan canım

merhaba ben de soğan kürü kullanmak istiyorum fakat hamile kalmayı engeller mi merak ediyorum sizce engeller mi

merhaba ben de soğan kürü kullanmak istiyorum fakat hamile kalmayı engeller mi merak ediyorum sizce engeller mi

tam tersi canım hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş çok faydalımış adet düzensizliğe kistlere iyi geliyormuş ibrahim saraçoğlu soğan kürü diye yaz pc ye görürüsün canım

tam tersi canım hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş çok faydalımış adet düzensizliğe kistlere iyi geliyormuş ibrahim saraçoğlu soğan kürü diye yaz pc ye görürüsün canım

Siz kullandınız mı ya da çevrenizde görüğünüz bildiğiniz olumlu sonuç alan varmı pcos ve regl için soruyorum ben fisfisfis

X