- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
incir suyunu doktorum bana bıraktırdı ilkinde 24 olmuştu şuan 11 deyiz
kızlar hepinize paylaşımınız için teşekkürler
ben tüp bebekle hamile kaldım maalesef bebeğimi kaybettim haziran ayında gelecek ay tekrar denemek isityyoruz bende ballı çörek otlu karışımımı denemek istiyorum ama nezaman başlıcağız onları öğrenmek istiyorum birde çörek otu çekilmişmi olması gerekiyo
Canim benimmm kiyilmasi gerektigini bilmiyordumm :) bende uc kasik oyle yedimm iyyyy dedim :) hatta canim kocisimde bir kasik yedi :) hemen yeni bir tane hazirlayayim ama ben yurtdisindayim burada aktar felan yok mecburen kendim kiyicam :) ama faydasi olurmu ki bugun ignelerin 9. gunu?imoje çörekotunun kıyılması gerekiyor.. bunu aktarlarda yapıyorlar ..un gibi hale getiriyorlar...inşallaah kaliteli yumoşların olur..döllenir ve sana tutunurlar...
Canim benimmm kiyilmasi gerektigini bilmiyordumm :) bende uc kasik oyle yedimm iyyyy dedim :) hatta canim kocisimde bir kasik yedi :) hemen yeni bir tane hazirlayayim ama ben yurtdisindayim burada aktar felan yok mecburen kendim kiyicam :) ama faydasi olurmu ki bugun ignelerin 9. gunu?
Canim benimmm kiyilmasi gerektigini bilmiyordumm :) bende uc kasik oyle yedimm iyyyy dedim :) hatta canim kocisimde bir kasik yedi :) hemen yeni bir tane hazirlayayim ama ben yurtdisindayim burada aktar felan yok mecburen kendim kiyicam :) ama faydasi olurmu ki bugun ignelerin 9. gunu?
imoje kendinde ezebilirsin ama biraz zorlanırsın....tabiki olur.. toplanana kadar bu karışımı ye canım ..inşallah faydasını görürsün...
1 tatlı kaşıgı çörekotu, 1 tatlı kaşıgı tarçın..vede alabildiği kadar bal koyuyorsun ..sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşıgı yiyorsun..canım inşallh seninde pozitif haberlerini burdan alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?