• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Kürü+İncir Havuç Kürü+Preseed

Peki cnm tesekurler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar bende 2 yıldır evliyim hiç korunmadık ama malesef:52::52:olmadı. bende bu ay ilk kez kuru incir ve havuç kürüne başladım 5. gün baklalım faydası olacak mı :49::49: bu arada kullananlar hamiş kalırlarsa güzel haberlerinizi bekliyorummmmmm

merhaba kızlar bn şuan 2 buçuk aylık hamileyim yaklaşık 1 yıldır bebeğim olmuyodu doktora gittim yumurta büyütmek için haplar çatlama iğneleri filan ,ayrıca incir kürleri soğan kürleri maydanoz buharına oturma maydonoz suyu içme denemediğim şey kalmadı ama bişeye yaramadı sonra internetten araştrmalarım sonucunda ovulasyan testine rastladım doktoru filan bıraktım ve SURELAB ovulasyon testlerinden aldım internetten paket halinde adetim bittiğinden 2 gün sonra hergün yaptım ve 7.gün koyu çizgiyi yakaldım ama yakalmadan önce yakaldıktan sonra ve ondan 1 gün sonrada ilişki oldu ondan sonra 1 gün arayala oldu ve o ay hamie kaldığımı öğrendim.kırmızı çizgi sadece 1 gün kopkoyuydu diğer günler koyulaşma gitti ve adetime 5 gün kala tekrar yaptığımda 2.çizgi yine kopkoyuydu ozaman hamile olduğumu anladım gebelik testi yaptım hemen çook silik bi çizgi belirdi.Allahım inş herkese nasip eder bnde bebişimi sağlkla kucağma alırım inş.umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir:))herekese iyi şanslar dualarım sizlerle:49:

merhaba kızlar bn şuan 2 buçuk aylık hamileyim yaklaşık 1 yıldır bebeğim olmuyodu doktora gittim yumurta büyütmek için haplar çatlama iğneleri filan ,ayrıca incir kürleri soğan kürleri maydanoz buharına oturma maydonoz suyu içme denemediğim şey kalmadı ama bişeye yaramadı sonra internetten araştrmalarım sonucunda ovulasyan testine rastladım doktoru filan bıraktım ve SURELAB ovulasyon testlerinden aldım internetten paket halinde adetim bittiğinden 2 gün sonra hergün yaptım ve 7.gün koyu çizgiyi yakaldım ama yakalmadan önce yakaldıktan sonra ve ondan 1 gün sonrada ilişki oldu ondan sonra 1 gün arayala oldu ve o ay hamie kaldığımı öğrendim.kırmızı çizgi sadece 1 gün kopkoyuydu diğer günler koyulaşma gitti ve adetime 5 gün kala tekrar yaptığımda 2.çizgi yine kopkoyuydu ozaman hamile olduğumu anladım gebelik testi yaptım hemen çook silik bi çizgi belirdi.Allahım inş herkese nasip eder bnde bebişimi sağlkla kucağma alırım inş.umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir:))herekese iyi şanslar dualarım sizlerle:49:

Ayy süper yaaa darısı başımıza canım allah çocuğunu sana bağışlasin

merhaba kızlar bende 2 yıldır evliyim hiç korunmadık ama malesef:52::52:olmadı. bende bu ay ilk kez kuru incir ve havuç kürüne başladım 5. gün baklalım faydası olacak mı :49::49: bu arada kullananlar hamiş kalırlarsa güzel haberlerinizi bekliyorummmmmm

Benim bat 13 Ağustos bakalım inşallah ise yaramistir cnm

Ayyyyyyh senin adina cokkk sevindim cnm Allah sağlık la kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin Inşallah:)

Inşallah cnm Allah Hepimize nasip etsin Hepimiz en kisa zamanda hamis olalim INSALLAH (:

canım mrb bende laboquik ovulasyon testiyle denedim ama olmadı sanırım bozuktu bende gittigidiyordan aldım ama hiç koyu çizgiyi görmedim acaba benmkilerde mi sorun vardı yada bende mi sorun var siz hangi siteden aldınız

Kızlar Temmuz ortasında başladım bu üçlü ye 3 ay denemeyi düşünüyorum bana katilmak isteyen var mı? ?¿¿ 😇
Cnm bisi sorucam tabi bu konu hakinda bilgisi olan diyer herkese ben yaklasik 13gundur sovan kuru uyguluyorum ama su iki gundur kasik ağrısı oldu sen böyle birşey le karsilastinmi lütfen bilgisi olan cvp versin cunki bu agrilar beni korkutuyor acaba sovan kurunun kotu bir etkisimidir diye dusunuyorum :/

Cnm bisi sorucam tabi bu konu hakinda bilgisi olan diyer herkese ben yaklasik 13gundur soğan kuru uyguluyorum ama su iki gundur kasik ağrısı oldu sen böyle birşey le karsilastinmi lütfen bilgisi olan cvp versin cunki bu agrilar beni korkutuyor acaba soğan kurunun kotu bir etkisimidir diye dusunuyorum :/
soğan kuru ikidir yanlis yaziyorum degistirenedimde sinir oldum :(

soğan kürüyle havuç+incir kürünü beraber kullanmayı önermiyolar, öyle okumuştum. Ben de bu ay soğan kürü yapıyorum, bu ay da olmazsa bir daha ki ay havuç+incir kürü yapmak var aklımda. preseed ne iş yarıyo onu bilmiyorum.
incir havuc yap klomenden daha etkili adet olamiyorsan falan birebir

Cnm
Cnm bisi sorucam tabi bu konu hakinda bilgisi olan diyer herkese ben yaklasik 13gundur sovan kuru uyguluyorum ama su iki gundur kasik ağrısı oldu sen böyle birşey le karsilastinmi lütfen bilgisi olan cvp versin cunki bu agrilar beni korkutuyor acaba sovan kurunun kotu bir etkisimidir diye dusunuyorum :/
Ben kasık ağrısı yaşamadım belki sana gaz yapiodur sonuçta sogan

:( bende belki kisler catliyodur diye umutlanmistim ama oyle bisi olsa akintiminda olmasi gerekirdi her halde obur ay tekrar mi denesem acaba bilmiyorum iyice kafam karisti o_O

Back