- 29 Kasım 2013
- 358
- 201
- 323
- Konu Sahibi balbademlinuga
Kızlar Temmuz ortasında başladım bu üçlü ye 3 ay denemeyi düşünüyorum bana katilmak isteyen var mı? ?¿¿ 😇
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm 15 gün soğan kürü yaptım şimdi incir havuç kürüne gecicem preseed de Sperm hızlandırıcı ve koruyucu kayganlastirici
Kızlar soğan suyu acı mi nasıl içiyorsunuz
Hayır cnm acı değil hatta tadı yok gibi orta boy soğanı 4 böl 1 buçuk bardak hazır suda tam5dk hasla iliyinca iç günde 2 kez 15 gün
Hastalığın son gunu mu başlanıyor canim bu ay olmazsa gelecek ay denerim bu kuru
Bende 2ay once sogan kuru yaptim. Denedim bebek olmadi. Bu ay incir kurune basladim. Bi yandan da havuc tuketiyorum. Kesinlikle oneririm. 1bardak tazd skilmiz havuc suyunu yemekten 2saat snra ic. Bebegin tutunmasini sagliyor. Ben aksamlari bide onu iciyrm. Esimde keciboynuzu pekmezi iciyo. Bakalim ins bu ay tutucak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar bende bu ay soğan kürüne başlamıştım ama sonra tıp sitelerinin birinde bu tür kürlerin hamile kalmak için işe yaramadığını okudum pek çok doktorun kanaatiydi bu, hevesim kaçınca da açıkçası bıraktım. Preseede de bu site aracılığıyla duydum ve satın aldım bu ay ilk defa kullandım bakalım bat 15 hayırlısı olur inşallah.
Ben de bu ay ilk kez denedim preseed bat 13 bakalım :)) bu arada soğan kürü kullanıp hamile kalan çok kişi var etrafimda bi ümit deniyorum bu ay seviniriz inşallah
Tsk ederim ınş güzel sonuçlar alırsınHastalığın bittikten 2 gün sonra başlanıyor cnm
Cnm 15 gün soğan kürü yaptım şimdi incir havuç kürüne gecicem preseed de Sperm hızlandırıcı ve koruyucu kayganlastirici
Merhaba arkadaslar ben 5yildir evliyim ama son ikiyildir bebek dusunuyorduk olmadi doktora gittik yumurta kisim varmis bu kisten kurtulmak icin sogan kurune basladim bes gundur iciyorum eger ise yaramassa incir kuru denemeyi dusunmustum ama havucu bilmiyordum sonuc ne olur bilmiyorummm Allahim hepimize nasip eder Inşallah:)
Peki sovan kurunden incir havuc kurune hemen mi gectin yoksa bikacgun bekledin mi ?
15 gün soğan yap cnm sen ben 2 hafta sonra baslicam havuç kürüne