• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Kürü+İncir Havuç Kürü+Preseed

soğan kürüyle havuç+incir kürünü beraber kullanmayı önermiyolar, öyle okumuştum. Ben de bu ay soğan kürü yapıyorum, bu ay da olmazsa bir daha ki ay havuç+incir kürü yapmak var aklımda. preseed ne iş yarıyo onu bilmiyorum.

Bende 2ay once sogan kuru yaptim. Denedim bebek olmadi. Bu ay incir kurune basladim. Bi yandan da havuc tuketiyorum. Kesinlikle oneririm. 1bardak tazd skilmiz havuc suyunu yemekten 2saat snra ic. Bebegin tutunmasini sagliyor. Ben aksamlari bide onu iciyrm. Esimde keciboynuzu pekmezi iciyo. Bakalim ins bu ay tutucak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 2ay once sogan kuru yaptim. Denedim bebek olmadi. Bu ay incir kurune basladim. Bi yandan da havuc tuketiyorum. Kesinlikle oneririm. 1bardak tazd skilmiz havuc suyunu yemekten 2saat snra ic. Bebegin tutunmasini sagliyor. Ben aksamlari bide onu iciyrm. Esimde keciboynuzu pekmezi iciyo. Bakalim ins bu ay tutucak.

Cnm benim eşim bebek cabalarima çok kızıyor daha erken acele etme diye o yüzden ona iciremiyorum ama ben elimden geleni yapıyorum

merhaba kızlar bende bu ay soğan kürüne başlamıştım ama sonra tıp sitelerinin birinde bu tür kürlerin hamile kalmak için işe yaramadığını okudum pek çok doktorun kanaatiydi bu, hevesim kaçınca da açıkçası bıraktım. Preseede de bu site aracılığıyla duydum ve satın aldım bu ay ilk defa kullandım bakalım bat 15 hayırlısı olur inşallah.

merhaba kızlar bende bu ay soğan kürüne başlamıştım ama sonra tıp sitelerinin birinde bu tür kürlerin hamile kalmak için işe yaramadığını okudum pek çok doktorun kanaatiydi bu, hevesim kaçınca da açıkçası bıraktım. Preseede de bu site aracılığıyla duydum ve satın aldım bu ay ilk defa kullandım bakalım bat 15 hayırlısı olur inşallah.

Ben de bu ay ilk kez denedim preseed bat 13 bakalım :)) bu arada soğan kürü kullanıp hamile kalan çok kişi var etrafimda bi ümit deniyorum bu ay seviniriz inşallah

Ben de bu ay ilk kez denedim preseed bat 13 bakalım :)) bu arada soğan kürü kullanıp hamile kalan çok kişi var etrafimda bi ümit deniyorum bu ay seviniriz inşallah

inşallah canım benim bakalım kullanan çok kişi memnun kalmış preseedden bizde de işe yarayacak mı acaba. bu arada aynı anda kullanmışız sanırım ben 2 kez kullandım 3. kez kullandığım boşa gitti eşimden dolayı adamın pilini bitirmişim resmen yazık çok üzüldü ama olacaksa her şekilde olacaktır inşllah.

Merhaba arkadaslar ben 5yildir evliyim ama son ikiyildir bebek dusunuyorduk olmadi doktora gittik yumurta kisim varmis bu kisten kurtulmak icin sogan kurune basladim bes gundur iciyorum eger ise yaramassa incir kuru denemeyi dusunmustum ama havucu bilmiyordum sonuc ne olur bilmiyorummm Allahim hepimize nasip eder Inşallah:)

Cnm 15 gün soğan kürü yaptım şimdi incir havuç kürüne gecicem preseed de Sperm hızlandırıcı ve koruyucu kayganlastirici

Peki sovan kurunden incir havuc kurune hemen mi gectin yoksa bikacgun bekledin mi ?

Merhaba arkadaslar ben 5yildir evliyim ama son ikiyildir bebek dusunuyorduk olmadi doktora gittik yumurta kisim varmis bu kisten kurtulmak icin sogan kurune basladim bes gundur iciyorum eger ise yaramassa incir kuru denemeyi dusunmustum ama havucu bilmiyordum sonuc ne olur bilmiyorummm Allahim hepimize nasip eder Inşallah:)

Cnm kistin varsa havuç incir kürü yapma çünkü havuç incir kürü yumurtaların olgunlasip catlamasi icin

Back