• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜ İLE HAMİLE KALANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neslhannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
2.641
2.083
83
Kızlar pkoluyum kilo yok tüylenme yok adetim düzenli
Sadece yumurtalarımda pko var
Soğan kürü kullanıp hamile kalan arkadaslar nasıl ne kadar süre içtiniz
Akıntınız oldumu
Lütfen yardım edin forum forum gezmekten bi hal oldum gercekten ya
Allah rızası için cevaplayın :110:
Hamile kalmak için uğraşıyorum
Bu yüzden soğan kürü deniyorum bugun 4. Günüm

Akıntınız oldumu
Canım bende soğan kürüne başlamak istiyorum 8 aylik evliyim hamile kalmak istiyorum artık 😔

Mrb bu yazı yardımcı olur inşallah size bende başlicam nasipse

Eklentiler

• Screenshot_20190319-174134.webp
    Screenshot_20190319-174134.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 1.627
Aynı şekilde benimde eşim erken daha diyor ama ben insanların çoğunuz niye olmuyor demelerinden çok sıkıldım pazartesi gidicem bende hasttaneye
Benim malesef ailem bile çok sıkıyor beni onun için erkenden baktırmakta zarar yoktur bence inşallah sende de bi sıkıntı yoktur canım soğan kürü içersen eşine de keçiboynuzu özü yaptır içir canım sprem kalitesi ve hızı için çok iyiymiş

Akıntınız oldumu
Canım bende pko yok ama bir düşüğüm oldu, düşük sonrası bir süre hamile kalamynca soğan kürü denedim.(akintim zaten hep vardı)) . Adetimn 7 inci günü başlayıp 13gun kullandım .akintm resmen su gibi akıyordu (afedersiniz) lavaboda. iltihabimi götürdü yani bendeki.Sonrasında hamile kaldım şükür. Rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhh

Canım bende pko yok ama bir düşüğüm oldu, düşük sonrası bir süre hamile kalamynca soğan kürü denedim.(akintim zaten hep vardı)) . Adetimn 7 inci günü başlayıp 13gun kullandım .akintm resmen su gibi akıyordu (afedersiniz) lavaboda. iltihabimi götürdü yani bendeki.Sonrasında hamile kaldım şükür. Rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhh
Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah canım peki o sırada eşine de bişey içirdin mi yoksa sen tek soğan suyu mu kullandın

Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah canım peki o sırada eşine de bişey içirdin mi yoksa sen tek soğan suyu mu kullandın
Amin canımm.. eşime bsey icirmedm ama ıcirmek istiyorsan içir sen keçiboynuzu falan.. en önemlisi bnce takmamak .ilk düşük olan gebelgmde sorun etmiyordm hemen hamile kaldım.. düşukten sonra bir süre olmayınca baya sorun haline getrdm çok takıyordm.. snra soğan kürünü kullandgm an etrafmda başka olaylarda oldu o sıra çok kafa veremedm hamile kalmaya da .soğan kürünun etkisi de çok çok fazla olmuştur tabiki

Amin canımm.. eşime bsey icirmedm ama ıcirmek istiyorsan içir sen keçiboynuzu falan.. en önemlisi bnce takmamak .ilk düşük olan gebelgmde sorun etmiyordm hemen hamile kaldım.. düşukten sonra bir süre olmayınca baya sorun haline getrdm çok takıyordm.. snra soğan kürünü kullandgm an etrafmda başka olaylarda oldu o sıra çok kafa veremedm hamile kalmaya da .soğan kürünun etkisi de çok çok fazla olmuştur tabiki
[/QUOTE
Ayy keşke insanın elinde olsa takmamak bu ay daha dikkat etcem takmamak için bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimle birlikte inşallah 😊

Benim malesef ailem bile çok sıkıyor beni onun için erkenden baktırmakta zarar yoktur bence inşallah sende de bi sıkıntı yoktur canım soğan kürü içersen eşine de keçiboynuzu özü yaptır içir canım sprem kalitesi ve hızı için çok iyiymiş
Denicem insalalh ise yarar canım inşallah senin de Allah gönlüne göre versin inşallah herkesin

Akıntınız oldumu
Bende pkoluyum 6 aydır deniyoruz ağır pkoluyum hemde tüylenme vs adet ilaç kullanmadan olmuyorum sogan suyu nasıl çare olur mu bilmiyorum 3 gün içtim midem yandı bir daha içemedim biktim artık tek çizgi görmekten

Amin inşallah canım.rabbim geciktryosa vardır nedeni.benim ilki hemen hamile kaldım ama düşük oldu çok zordu benim icin 😏zor atlattım o psikoloji çok kötü .rabbim kimseye yasatmasn
Amin çok geçmiş olsun yumurtalıkların gelişmemiş dedi hormonlarında bir problem yok dedi ama adet olmuyorum bu ay çok gecikti test de yapmak ıstemiyorum hep hüsran basın sağolsun seninde Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin

Amin inşallah canım.rabbim geciktryosa vardır nedeni.benim ilki hemen hamile kaldım ama düşük oldu çok zordu benim icin 😏zor atlattım o psikoloji çok kötü .rabbim kimseye yasatmasn
Ayy öyle de daha zor Rabbim bi daha göstermesin canım inşallah bu sefer hamile kalıp bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın iyi yönü de var bak en azından sen hamile kalabiliyorsn

Amin çok geçmiş olsun yumurtalıkların gelişmemiş dedi hormonlarında bir problem yok dedi ama adet olmuyorum bu ay çok gecikti test de yapmak ıstemiyorum hep hüsran basın sağolsun seninde Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin
Canım yumurta geliştirmek için incir kürünü uygula ve tabi havuç suyuyla birlikte incir kürü geliştiriyor o yumurtalıklar çatlamasa kiste dönüştürür bunun yanında havuç suyu da içip çatlatıyormuş oda

Sağol canım amin ,, yumurtalıklar iyi calissn dye bal ,çörek otu tarçın da yiyodm ben onu da dene istersen.. adetn düzenli değilse yumurtlama günlerini de kaçırıyor olabirlsn internette ovalusyon testleri satılıyor yumurtlama gününü net olarak bilip ona göre deniyosn.

Back
X