Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

Bugün rahim filmi çekildim,fakat doktorum tüplerin iyi görünmüyor dedi. Tüplerin açılması için neler yapılabilir ?

canım süt ve maydonoz buharının tıkalı tüpleri açtığı söyleniyor onu deneyebilirsin bu şekilde hamile kalan çok arkadaş var.bende deniyorum hatta şuan fakat ben tıkalımı değilmi onu bilmiyorum.ayrıca bir arkadaş brokoli kürününde tıkalı tüpleri açtığıyla ilgili bir konu açmıştı fakat orada detay vermemiş ve o arkadaş şuan hamile.bununla bir ilgisi varmı bilemiyorum hatta bende çok merak ediyorum nasıl yaptığını.dene derim çıkmadık candan ümit kesilmezmiş belki vesilemiz olur.rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.tez zamanda bizede nasip etsin inşallah

bu kür bana aşırı gaz ve kokulu ter yaptı arkadaşlar sizde de böyle etkiler görüldü mü yoksa sadece bende mi var :/
Reglimin bitiminin 7.günü başladım ve içtiğim 2.günüm kasıklarımda ağrı hissediyorum regl olacakmışım gibi ve aşağıya doğru başka yapıyor sanki normal mi acaba ?

adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor canım.15 gün günde iki defa içiyorsun.eğer içerken regl olursan devam et bırakma.sonra adetlerine 10 gün kala tekrar 5 yada 7 gün içiyorsun.2-3 ay düzenli devam edilmesi gerektiğini biliyorum

ben de 7 gün sonra diye biliyordum ama bugün sabah bir programda ibrahim saraçoğlu adet bitiminden 2-3 gün sonra başlayın dedi. ben de bu ay soğan kürü yapıyorum ama adet bitiminden 7 gün sonra başlamıştım. galiba yanlış başladım. çünkü tam yumurtlama gününe denk geliyor. yumurtlamayı desteklemesi ve kistleri yok etmesi için daha önce başlamak lazım değil mi?
bu ay da böyle geçti gitti galiba yine :( :50::5:

bu kür bana aşırı gaz ve kokulu ter yaptı arkadaşlar sizde de böyle etkiler görüldü mü yoksa sadece bende mi var :/
Reglimin bitiminin 7.günü başladım ve içtiğim 2.günüm kasıklarımda ağrı hissediyorum regl olacakmışım gibi ve aşağıya doğru başka yapıyor sanki normal mi acaba ?

aynısı bende de var. kasıklarım ağrıyor. yumurtalıklarım batıyor. adet olmadan önceki ağrıları yaşıyorum. galiba normal. bende polikistik var. kistler can çekişiyor sanırım.

merhaba.vajinal akıntım ve rahimde iltihap olma riskine karşı bu küre başlamak istiyorum.ancak bu kür hamile kalmaya da yardımcı oluyormuş.aklıma takılan birşey var ben hapla korunuyorum bu kür hapın etkisini azaltır mı ya da birlikte kullanılmasının herhangi bir zararı var mıdır?hem hapla korunup hem kürü uygulayan arkadaşım var mı?:26:

ben de 7 gün sonra diye biliyordum ama bugün sabah bir programda ibrahim saraçoğlu adet bitiminden 2-3 gün sonra başlayın dedi. ben de bu ay soğan kürü yapıyorum ama adet bitiminden 7 gün sonra başlamıştım. galiba yanlış başladım. çünkü tam yumurtlama gününe denk geliyor. yumurtlamayı desteklemesi ve kistleri yok etmesi için daha önce başlamak lazım değil mi?

bende pkoluyum cnm sogan kurunu yapıyorum sıtesınde ?kure baslangıc zamanını yazmamaıs sadce ılk 15 gun ac karnına gunde 2 kez demıs 15 gun bıttıkten sonrakı donemde adet gunune 10 gun kala 10 gun bıoyunca yıne gunde 2 kez ıc demıs bu sekılde 3 4 ay yapmalıymısız

slm kızlar ya konu çok uzundu hepsını okuyamadım ama sorumun cevabınada rastlayamadım o yuzden sorayım dedım.. hem soğan kürü yapsak hemde ilaç kullansak ikisi aynı anda olabılıyor mu?? lütfen herkes fıkrını yazsın..doktora söylesek dırek ılaç kullan dıyecek o yuzden ona sormak yerıne burdakı deneyım sahıbı arkadaslara sorayım dedım..kararsızım..bilinçsizce bır sey yapmak ıstemem!!

Kızlar herkese merhabalar :) Yukardaki arkadaşla benzer şeyleri soracaktım aslında.Belki söylenmiştir, kusura bakmayın tekrar ettirmek zorunda kalmak istemezdim ama göremedim.Acaba soğan kürünü yaparken doğum kontrol hapı da kullanabiliyor muyuz? Bir de benimle birlikte bir arkadaşım daha başlamak istiyor ama o roaccutane kullanıyor bir süredir.Acaba soğan kürü ile birlikte yan tesiri olur mu, bırakması gerekir mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim, hepinize kolay gelsin :16:

Kızlar herkese merhabalar :) Yukardaki arkadaşla benzer şeyleri soracaktım aslında.Belki söylenmiştir, kusura bakmayın tekrar ettirmek zorunda kalmak istemezdim ama göremedim.Acaba soğan kürünü yaparken doğum kontrol hapı da kullanabiliyor muyuz? Bir de benimle birlikte bir arkadaşım daha başlamak istiyor ama o roaccutane kullanıyor bir süredir.Acaba soğan kürü ile birlikte yan tesiri olur mu, bırakması gerekir mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim, hepinize kolay gelsin :16:

merhaba aynı soruyu ben de sormuştum yukarıda.cevap gelmeyince araştırmya devam ettim ve bunu buldum umarım yardımcı olur.
[TABLE="class: gsc-table-result"]
[TR]
[TD="class: gsc-table-cell-snippet-close"]Prof. Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU Sıkça Sorulan Sorular
Soğan kürünü denemek istiyorum.Yasminle birlikte yapsam bir zararı olur mu? Hayırlı Günler. CEVAP : Soğan kürü ile ilacınızı aynı anda kullanabilirsiniz.
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Ska Sorulan Sorular

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

merhaba aynı soruyu ben de sormuştum yukarıda.cevap gelmeyince araştırmya devam ettim ve bunu buldum umarım yardımcı olur.
[TABLE="class: gsc-table-result"]
[TR]
[TD="class: gsc-table-cell-snippet-close"]Prof. Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU Sıkça Sorulan Sorular
Soğan kürünü denemek istiyorum.Yasminle birlikte yapsam bir zararı olur mu? Hayırlı Günler. CEVAP : Soğan kürü ile ilacınızı aynı anda kullanabilirsiniz.
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Ska Sorulan Sorular

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çok teşekkür ederim canım :)

Ben bir şey daha sorabilir miyim acaba, şu anda aklıma takıldı da :) Ben yaklaşık 2.5 aydır regl olamıyorum ve çok rahatsızım..Soğan kürüne de başlamak istiyorum ama adetin bitiminden en az 7 gün sonra başlanması gerekiyormuş.Acaba adet olmadan önce başlayanlar var mı? çünkü sanırım soğan kürüyle adeti sökenler olmuş.Bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

arkadaşlar benim de bir sorum olcak .kür yaptığımız süre içinde ilişki serbest mi yoksa yasak mı:26:antibiyotik tedavilerinde genelde 1 hafta yasak oluyor.bunda da böyle bişey var mı?

Ben bir şey daha sorabilir miyim acaba, şu anda aklıma takıldı da :) Ben yaklaşık 2.5 aydır regl olamıyorum ve çok rahatsızım..Soğan kürüne de başlamak istiyorum ama adetin bitiminden en az 7 gün sonra başlanması gerekiyormuş.Acaba adet olmadan önce başlayanlar var mı? çünkü sanırım soğan kürüyle adeti sökenler olmuş.Bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

soğan kabuğu haşla iç 1 gün sonra adet söker canım ben bi kaç kez yaptım çok işe yaradı

mrbalar bende 5 yıldır pkoluyum.geçen ay soğan kürünü yaptım adetim 8 gün gecikti.soğan kürünün rahim inceliğine iyi geldği yazıyor.yani kalınlaştırıyormuş.ancak anlamadığım şey pkolu hastaların en büyük tehlikesi rahmin kalınlaşması değil mi. doktor bana öyle demişti.pko rahim kalınlığına sebep olur demişti o yüzden biraz kafam karıştı.

Soğanın etli kısmını haşlamıyor muyuz? Valla ne iyi olur 10 haftadır adet olamadım, ilaç da kullanmak istemiyorum pek :26:

dışındaki kahverengi kısmını canım.inanki 1 gün sonra sölüyor hatta eskiden kadınlar düşük yapmak için bu yolu denermiş istemedikleri bebkte yani adet söktürücü.

arkadaşlar benim aşırı derecede akıntım ve mntarım var.adetlerim çok düzenli kist miyom hiç birşey yok çok şükür.ama idrar yolu enfeksiyonlarım kesilmiyor bir türlü. soğan kürünü denesem faydası olur mu?

canım illa faydası olur.kafana takma bunları boşver iyi düşün iyi olsun sonumuz hayır olsun

Back
X