Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

karmançorban olmaz canım sen bıraktığın yerden devam et tekrar başla yalnız adete 10 gün kala 15 gün uygulanmıyor,5-7 gün arası uygulanıyor ama 10 gün uygulayanlarda var bence 15 gün uygulama belki bi zararı olur falan sadece ilk küre başlarken 15 gün yapıyorsun bi daha yapmıyorsun

canım bende senin dediğin gibi biliyordum ama saraçoğlunun sitesinde sık sorulan sorularda 15 gün adet olsanız bile bırakmayın diye cevaplamış o yüzden bende yanlış yaptığımı düşündüm.

canım sen adet olmuşsun neden 8 günde hemen kist oluşsunki ben sanmıyorum yani,bazı insanlardada kistler soğan suyu içince hemen gitmiyo küçülüyor diye okumuştum ama hemen gidenlerde var ama sen korkma bence 8 günde kist olmaz olsa bile zaten adet olmuşsun adetle atarsın,dr git bakalım ne dicek merak ettim

amannn ne biliyim canım ya bu kistler yüzünden çok pinpirik oldum. geçtimi geçmedimi die meraktan ölüyorum. bitsin gidicem hemen.

(amin)hic bir sykinti olmasa bile dr saracoglu mutlaka senede bir uygulanmasi gereken bir kür demisti o yuzden yapmani tavsiye ederim canim, adetin bitiminden 7 gun sonra basliyorsun dr saracoglugun kendi sitesinden girip bakabilirsin hatta sikca sorulan sorularada bir bak her kullanan sifa buluyor, ben 8 aylik evliyim yeni uygulamaya basladim bende ilk kürümu yaptim adeti bekliyorum benimde bir sykintim yok yinede yapiyorum temizlendimi dusunuyorum idrarimin rengi degismisti koyulasmisti rengi biirinci kürü kullanip hamile kalanlar cok umarim bende ole olurum :)) tamamen dogal ne gibi bir zarari olabilirki :)

canım adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor
sorunun olmasada içinin temizlenmesi açısından içilebilirmiş
soğan kürünü kullanırken hamile kalan çok insan var inş sende rahim filmi çektirmene gerek kalmadan hamile kalırsın canım
tşk ederim cvplarınız için. soğanı yemeyen biri olarak benim için çok zor olucak ama umarım tadı düşündüğüm kadar kötü değildir. bugün lekelendim biraz yrn adet olurum ozman ben ayın 1 inde başlıyorum. bebeğim olsunda onun için ne gerekiyorsa yaparım yeterki rabbim daha fazla aratmasın. hepimize şifa olsun... denemediğim bi tek bu kaldı incir, çörek otu bal tarçın, adaçayı ne varsa içtim sogan suyu da öldürcek değil yaa :)))

tşk ederim cvplarınız için. soğanı yemeyen biri olarak benim için çok zor olucak ama umarım tadı düşündüğüm kadar kötü değildir. bugün lekelendim biraz yrn adet olurum ozman ben ayın 1 inde başlıyorum. bebeğim olsunda onun için ne gerekiyorsa yaparım yeterki rabbim daha fazla aratmasın. hepimize şifa olsun... denemediğim bi tek bu kaldı incir, çörek otu bal tarçın, adaçayı ne varsa içtim sogan suyu da öldürcek değil yaa :)))

rica ederiz canım..kendini hiç tiksindirme tadı hiç kötü değil öyle soğanı hissetmiyosun bile sadece sıcak su içiyomuşsun gibi soğuyunca gerçek kokusu çıkar tabi ortaya sıcak sıcak iç,ben hatta şuanda içiyorum,bak senin içinde bir yudum alayım:1:

Ve ben 16 senedir regl olan biri olarak hayatımda ilk kez ilaçsız regl oldum. reglimin 5. günüdeyim.. Soğan kürünün işe yaradığına hala şaşıran biriyim. ilk zamanlar içemeyeceğim kokusuna dayanamam demiştim. İçine yarım çay kaşığı tarçın atarak içtim. Hem gün içerisindeki şekerli gıda itiyacınızıda azaltıyo... İşe yaramasını engellemedide..
:21:

bende bunu denemek istiyorum ama soğan sarımsak yiyemiyorum hiç kokusundan. gerçi soğanı yemeklerde pişik olarak yerim ama bunun tadı kokusu nasıl acaba? deneyen biri söyleyebilir mi? çok soğan kokuyor mu haşlarken felan. daha önce maydonoz suyu içmeye çalışmıştım, herkes tadı yok, su gibi dedi ama bence felaketti, içemedim:)

bende bunu denemek istiyorum ama soğan sarımsak yiyemiyorum hiç kokusundan. gerçi soğanı yemeklerde pişik olarak yerim ama bunun tadı kokusu nasıl acaba? deneyen biri söyleyebilir mi? çok soğan kokuyor mu haşlarken felan. daha önce maydonoz suyu içmeye çalışmıştım, herkes tadı yok, su gibi dedi ama bence felaketti, içemedim:)

canım şimdi ne söylesek boş olur denemeden bilemezsin ama normalde bende çiğ soğan falan hiç sevmem,ama bu kürü çok rahat içebiliyorum,kürü yaparken normal yemeğin içinde kokan soğan gibi bi koku geliyo,ama sıcak sıcak içerken beni rahatsız etmiyo hemencecik içiyorum zaten soğanlarıda suyun içinden çıkartıyosun sadece sıcak bi su içiyosun bence zorlanmazsın,yada çok çok tiksinirim dersen tıka burnunu kapa gözünü hemen iç sanki başka bişey içiyomuşsun gibi düşün

ilk kür bittikten 12 gün sonra regl oldum. bu gün 6.günüm. normal şartlarda 3,5-4 gün süren regli uzadı. Bu durumu yaşayanlarımız varmı? :15:

ilk kür bittikten 12 gün sonra regl oldum. bu gün 6.günüm. normal şartlarda 3,5-4 gün süren regli uzadı. Bu durumu yaşayanlarımız varmı? :15:

beeeeennnn.soğan küründen sonra benimde reglim uzadı ...tam 8 gün boyunca geldi...panik yapma tatlım bırak gelsin

kızlar saraçoğlunun sitesinden baktım.ilk kürünü 15 gün uygulayıp dierini 10 gün uygulayanda var ama bi kişiye saraçoğlu 4-5 ay 15 gün uygulayabilirsin demiş adetin gelse bile bırakma kürünü demiş.kişiye göre uygulaması değişiyo demekki.bende 4-5 devam edicem bakalım kürr.3.ay uygulamyim kendiliinden olur belki diye düşünmüştüm ama olmadı demekki benm daha kullanmam gerekiyor.

kızlar saraçoğlunun sitesinden baktım.ilk kürünü 15 gün uygulayıp dierini 10 gün uygulayanda var ama bi kişiye saraçoğlu 4-5 ay 15 gün uygulayabilirsin demiş adetin gelse bile bırakma kürünü demiş.kişiye göre uygulaması değişiyo demekki.bende 4-5 devam edicem bakalım kürr.3.ay uygulamyim kendiliinden olur belki diye düşünmüştüm ama olmadı demekki benm daha kullanmam gerekiyor.

bende bugün ikinci kürümün 6. günündeyim canım,bugün bırakmayı düşünüyorum,ama az önce wcye gittim peçeteye çok çok az açık pembe kan geldi korkuyorum şimdi yaa çünkü henüz yumurtam çatlamadı ateş ölçüyorum ordan biliyorum adet olmak için erken değil miki???

bende bugün ikinci kürümün 6. günündeyim canım,bugün bırakmayı düşünüyorum,ama az önce wcye gittim peçeteye çok çok az açık pembe kan geldi korkuyorum şimdi yaa çünkü henüz yumurtam çatlamadı ateş ölçüyorum ordan biliyorum adet olmak için erken değil miki???

canım bence soğan suyundan kaynaklı olabilir büyük ihtimalle,gelsin işte daha ii diil mi?içini ferah tut bence.soğan suyunu çok sevdim ben fazlası zarar olabilr belki ama daha ikinci kürdesin canım.ALLAH'IN izniyle bişey olmaz inşallah.

canım bence soğan suyundan kaynaklı olabilir büyük ihtimalle,gelsin işte daha ii diil mi?içini ferah tut bence.soğan suyunu çok sevdim ben fazlası zarar olabilr belki ama daha ikinci kürdesin canım.ALLAH'IN izniyle bişey olmaz inşallah.

yok canım gelmesinde bi sorun yok gelmesine gelsinde,ateş ölçtüğüm için o hesaba göre henüz yumurta çatlamadı ona kafam takıldı:43:
off gelse bi dert gelmese bi dert dimi yaa
dün bıraktım kürü 6 gün yaptım, şimdi bi dahaki ayda 3. kürü yapıcam yine 6 gün hayırlısı,bakalım adetmi gelcek kesilcekmi henüz gelen yok:43:acaba hamile olabilirmiyim diye endişelendim

beeeeennnn.soğan küründen sonra benimde reglim uzadı ...tam 8 gün boyunca geldi...panik yapma tatlım bırak gelsin

arkadaşım ben de aynı durumu yaşadım ama adetim 14 gün sürdü dayanamadım Saraçoğluna sordum,soğan kürünün adeti uzatmak gibi bi yan etkisi yoktur derhal kürü sonlandırıp doktora basvurunuz dedi...
ama ben kendisine yazdıgım mail tarihinden bi hafta sonra cvp yazdı o arada zaten bitmişti.
ben ilk kürümü yaptım dün doktora gittim herhangi bi değişiklik yok,yumurtlama yok.. ama yılmak yok yola devam cünkü 10 yıldan uzun süredir pcos hastası olan hastalar 5-6 ay kadar düzenli yapmalıdırlar bu kürü demişti Saraçoğlu.
yola devam :10:

arkadaşım ben de aynı durumu yaşadım ama adetim 14 gün sürdü dayanamadım Saraçoğluna sordum,soğan kürünün adeti uzatmak gibi bi yan etkisi yoktur derhal kürü sonlandırıp doktora basvurunuz dedi...
ama ben kendisine yazdıgım mail tarihinden bi hafta sonra cvp yazdı o arada zaten bitmişti.
ben ilk kürümü yaptım dün doktora gittim herhangi bi değişiklik yok,yumurtlama yok.. ama yılmak yok yola devam cünkü 10 yıldan uzun süredir pcos hastası olan hastalar 5-6 ay kadar düzenli yapmalıdırlar bu kürü demişti Saraçoğlu.

yazmayı unutmuşum adet süresini çok uzatması da iyi değil bu sefer de rahim duvarını fazla inceltiyor demekmiş yani ortasını bulmak gerek fazlası ve azı zarar...:47:

yazmayı unutmuşum adet süresini çok uzatması da iyi değil bu sefer de rahim duvarını fazla inceltiyor demekmiş yani ortasını bulmak gerek fazlası ve azı zarar...:47:

çok haklısın canım yaa ortasını nasıl bulucaz bilmiyorum...bu kürü uzun süre kullanmakta rahim duvarını inceltiyormuş yada kalınlaştırıyormuş diye duymuştum bende ,demekki fazla gelmesi bile iyi değilmiş,bende seviniyodum içim temizleniyor diye,2. kürümü altı gün yaptım bıraktım canım,yine adetim yoğun gelir diye beklerken şimdide kahverengi lekelenmem oluyo normal adet gibi değil,buda beni korkutuyo neden böyle oldu diye,acaba hamile olabilirmiyimki?napıcam ben:18::18:

çok haklısın canım yaa ortasını nasıl bulucaz bilmiyorum...bu kürü uzun süre kullanmakta rahim duvarını inceltiyormuş yada kalınlaştırıyormuş diye duymuştum bende ,demekki fazla gelmesi bile iyi değilmiş,bende seviniyodum içim temizleniyor diye,2. kürümü altı gün yaptım bıraktım canım,yine adetim yoğun gelir diye beklerken şimdide kahverengi lekelenmem oluyo normal adet gibi değil,buda beni korkutuyo neden böyle oldu diye,acaba hamile olabilirmiyimki?napıcam ben:18::18:

evet bnmki de aynı sekildeydi canım 1 haftalık adet süresinden sonraki 1 hafta kahverengi lekelenmem olmuştu..işteo arada Saraçoğluna yazmıstım.Ben yine de devam etmek istiyorum küre en az 6 ay düzenli kullanılıdıgında etki ediyormus cünkü.ben inanıyorum sogan suyu işe yarayacak...
umudunu kaybetme tamam mı? nasıl inanırsak öyle olacak cunku...:46:

Back
X