Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

evet bnmki de aynı sekildeydi canım 1 haftalık adet süresinden sonraki 1 hafta kahverengi lekelenmem olmuştu..işteo arada Saraçoğluna yazmıstım.Ben yine de devam etmek istiyorum küre en az 6 ay düzenli kullanılıdıgında etki ediyormus cünkü.ben inanıyorum sogan suyu işe yarayacak...
umudunu kaybetme tamam mı? nasıl inanırsak öyle olacak cunku...:46:

bende kesinlikle çok inanıyorum canım fakat şimdi ben bu durumu normal adet olarakmı hesaplamalıyım acaba??eğer öyle hesaplarsam bir sorun yok tam zamanı kararsızım:18:

1 martta başlayıp 15 gün kullandım. hamile kalmak için kullanmıştım. sadece 3 gün gec adet oldum.
gecikme olunca hamileyim diye umutlandım ama nafile

ama inanıyorum bu soğan kürüne bir çok kişiye faydası oldu

1 martta başlayıp 15 gün kullandım. hamile kalmak için kullanmıştım. sadece 3 gün gec adet oldum.
gecikme olunca hamileyim diye umutlandım ama nafile

ama inanıyorum bu soğan kürüne bir çok kişiye faydası oldu

peki adetin nasıl geldi canım?

kızlar günaydın...ben 3 ay önce soğan kürüne başlamıştım.burdada yazmıştım zaten daha önceleri ilk iki ay kullanmamda 3-4 gün gecikmeyle adet oldum.3.ay belki kendiliğimden olurum düşüncesiyle uygulamadım ama adet olamadım üzerinden 17-18 gün geçmişti tekrar soğan kürüne başlamaya karar verdim.20.günde yani dün adet oldum:)))))))))))))))ALLAH'IM Çok şükür nasıl bir mucize bu böyle.pcolu arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum.hap kullanmaktan çok ama çok sıkılmıştım artık.

Şimdi aklımda bi soru var ama?ben bu soğan kürünü içmeden adet olamadım 3.ayda.Fakat bu kür 3 ay uygulanması gerekiyormuş en fazla die duymuştum.benim ne kadar uygulamam gerekiyo acaba...bu uyguladığım 3 aydan sonra bi 2 ay daha mı uygulasam yoksa her ay uzunca bi süre bırakmadan devam etsem mi kızlar karar veremedim...RABBİM hepimize şifalar versin.

Canım ben 32 yaşındayım bu yaşıma kadar ilaçsız iki ay üst üste regl olduğumu bilmem.soğan suyu kürüyle çok şükür en fazla 1 haftam geçiyor şimdi.eskiden ilaç alsamadığım zaman 3-4 ay regl olmayıp iğnelerle söktürürdüm.Çok şükür rabbime,allah razı olsun ibrahim saraçoğlundan.saraçoğlu,eğer uzun yıllar pko hastasıysanız 3-5 ay her aetinize 10-15 gün kala içibilirsiniz diyor.....

kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam..tam 13 ay sonra ilaçsız adet oldum soğan suyu ve hayıt içerek..15 günlük kürüm 20 şubat'ta bitmişti ve bugün adet oldum:52:

kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam..tam 13 ay sonra ilaçsız adet oldum soğan suyu ve hayıt içerek..15 günlük kürüm 20 şubat'ta bitmişti ve bugün adet oldum:52:

merhaha.çok sevindim.bizim için ilaçsiz adet olmak çok güzel.bi sorum olcak.soğan suyu ve hayıti berabermi içdin?Allah şifamizi versin İnşaAllah.

merhaha.çok sevindim.bizim için ilaçsiz adet olmak çok güzel.bi sorum olcak.soğan suyu ve hayıti berabermi içdin?Allah şifamizi versin İnşaAllah.

merhaba,amin canım INSALLAH..soyle anlatayım,ben 6 mart'ta soğan suyuna ve hayıta basladım,15 gun soğan ıcerken gunde 1 defada hayıt cayı(tohumu) içtim,soğan bitince de günde 2 bardak hayıt ıcmeye basladım,kahvaltıdan sonra ve gece olmak üzere..bugun adet oldugum ıcınde yıne hayıtı 1 bardak ıcıcem,adetım bıtınce tekrar 2 bardağa cıkartıcam canım..

slm kızlar soğan kürüne ilk ne zaman başlıyorsunuz adetliykenmi yoksa adetinin 7günü falanmı kafama takıldıda eger bu ay adet olursam soğan kürü yapcam pkoluyum

ecrin ben kafama göre bi tarihte başlamıştım,cünkü adetim düzensizdi..ilaç almadan adet olmak için uğraşıyordum ve öyle kafama esen bi tarihte başladım..mesela tarlusalla 26 ocakta adet olmuştum,sonra olmadım,6 martta başladım soğana ve 1 Nisanda yani dün adet oldum canım

ecrin ben kafama göre bi tarihte başlamıştım,cünkü adetim düzensizdi..ilaç almadan adet olmak için uğraşıyordum ve öyle kafama esen bi tarihte başladım..mesela tarlusalla 26 ocakta adet olmuştum,sonra olmadım,6 martta başladım soğana ve 1 Nisanda yani dün adet oldum canım

sagol canım ben 10gün adeti bekliycem gebelık yoksa başlıyacammm hadı hayırlısı

slm kızlar soğan kürüne ilk ne zaman başlıyorsunuz adetliykenmi yoksa adetinin 7günü falanmı kafama takıldıda eger bu ay adet olursam soğan kürü yapcam pkoluyum

tatlım bende sana bu topiğin linkini gönderecektim şimdi bi baktım burdasın
madem adetini bekliceksin on gün gelirse adet bitiminden 7 gün sonra başla
gelmezse eğer direkt başla derim ben

merhaba,amin canım INSALLAH..soyle anlatayım,ben 6 mart'ta soğan suyuna ve hayıta basladım,15 gun soğan ıcerken gunde 1 defada hayıt cayı(tohumu) içtim,soğan bitince de günde 2 bardak hayıt ıcmeye basladım,kahvaltıdan sonra ve gece olmak üzere..bugun adet oldugum ıcınde yıne hayıtı 1 bardak ıcıcem,adetım bıtınce tekrar 2 bardağa cıkartıcam canım..

cevap için teşekkür canim.İnşaAllah bizim de hayirli saglikli evlatlarimiz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: olur.

ben bu soğan suyunun mucize olduğuna inananlardanım.

geçen sene şubat ayında rahim filminden sonra hep sol tarafımda bir ağrım oluyordu,eşimle ilişkiye girerken,girmezken hertürlü olan bir ağrıydı.doktorlara bile gittim ama birşeyin yok deyip yolladılar hep.tam 10 ay bu ağrıyı çektim ve ekim ayında sadece 3 gün soğan suyu uyguladım ve bu ağrım pat diye kesildi,eşimle ilişkiye girerken ağrımıyor artık.kesinlikle mucize birşey,şimdi ara ara yine uyguluyorum,Allah bulandan razı olsun.

yazmayı unutmuşum kusura bakma

28 günde bir olurdum bu ay 3 gün geç adet oldum

ben bu soğan kürünün işe yarayacağına çok inanıyorum canım
sen kaç ay kullanmıştın söylediysen bile ben unuttum kusura bakma
ben bu ay 18 nisanda 3. kürüme başlıcam
5 aya kadar devam etmek istiyorum şu adetlerim düzenlensin istiyorum
arada düzgün gelirken arada yine şaşıyo kendini

ben bu soğan kürünün işe yarayacağına çok inanıyorum canım
sen kaç ay kullanmıştın söylediysen bile ben unuttum kusura bakma
ben bu ay 18 nisanda 3. kürüme başlıcam
5 aya kadar devam etmek istiyorum şu adetlerim düzenlensin istiyorum
arada düzgün gelirken arada yine şaşıyo kendini

en fazla 4 kür şeklince uygulanabiliyor diye biliyorum ama bi araştırın isterseniz

Back
X