Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

slm kıslar bndede kistik yapı war 2 ay yasmin kullandm yeni bitti tedawi. 21 aralkta regl oldm bnde yarndan itibaren başlıorm soğan kürünü uygulamaya bnide ekleyn listeyea.s.

bende daha önce zayıflama amaçlı içmiştim tadı çok kötü içemedim,1hafta kokusu gitmedi burnumdan

kızlar,bende soğan kürüne 22 aralıkta başladım,tadı hiçte fena değilmiş,içilemeyecek kadar değil yani...hadi inşallah bundan sonra hepimize bol bol bebekler...

ben burdayım topic yalnız kalmaz ben yokken bircancım sen sen yokken ben :))
valla 2.kez başlıyım dedimde bu ay mideme çok ağrı yaptı napacağım ısrarla içsemmi 3 gün içtim 2 gündür içemiyorum

bugün 2.günüm benimde..tadı fena değilde o kokusu yokmu..nefesimi tutup içiyorum bittikten sonra nefes alınca o kokusundan kusacak gibi oluyorum..ama olsun önce Allah sonrada verdiği nimet derdimin devası olacak inşallah..

Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsın herbirimize şifa olsun..:1hug:

Canım,günde 2 kez tüketilecek denmiş.Miktarı ne kadar acaba?1 Bardak gibi mi,1 kaşık gibi mi?

merhaba kızlar ben geçen profu akşam bir tv izledimde bu soğan kürünü
pko olanlar ve fsh yüksek olanlar kullanmalıymış
ve bu kürü senede 2 kez kullanmalıymışız inş hepimize şifa olur yazmak istedim

fakelove canım peki fsh sı normal ve pko sorunu olmayanlara bu kür ters etki yaratıyormu bununla ilgili bilgi verdimi Saraçoğlu

Merhaba arkadaşlar

ben 3,5 yıllık evliyim. Son 2 senedir bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor. 3 aşılama denedim. Son aşılamamı 2 ay önce yaptırdım yine olmadı. Bizimkinin sebebi yok. Bütün tahliller hormonlar normal ama olmuyor işte.
Soğan suyu kürünü kayınvalidem duymuş tv den. Bana söyledi internetten baktım ibrahim saraçoğlunun sitesine ve içmeye karar verdim.
Ama ne yazıkki düzenli götüremedim yoğun çalıştığım için. Sadece 3 gün içebildim ama faydasını görmeye başlamıştım. Akıntım inanılmaz fazlalaşmıştı.
Annemlerin alt katındaki kadın hamile kalamıyordu ve çok üzülüyordu. Bugün onun hamile olduğunu öğrendim. 3 hafta soğan suyu içmiş.
1 hafta sonra adet olacağım. Adetim biter bitmez düzenli bir şekilde içmeye başlayacağım. Denemekte fayda var.
Allah hepimizi emeline ulaştırsın.

Hoşçakalın

kızlar ben adetımın 4 gunu yanı son gunu ıcmeye basladım ardında 6 gun ıctım ınanılmaz bel agrısı ıle bırlıkte kan gelmeye basladı sımdı 3 gundur kanamam var acaba normal mı

arkadaşlar saraçoğlunun sitesinde ilk kür için adete 15 gün kala başlanmalı diyor.ben 15 gün kala başlayacağım umarım faydası olur 7 senedir uğraşıyorum yoruldum artık.

selam arkadaşlar ben 5 aylık evliyim bizimde henüz olmadı bebişimiz soğan kürünü bende deneyecem.reglimin 2. günü bugün bitsin hemen başlayacam soğan kürüne.listeye benide ekleyin olurmu

kızlar meraba ben gecen ay yaptım kuru gerci tam olarak tamamlayamadım işim nedeniyle adetimin 3. gunu başladım 8 gun uyguladım 8 gun ara vermek zorunda kaldım sonra adet olana kadar devam ettim gecen ay 4 gun gecikmiştim fsh 9 kusurlerdeydi bu ay 26. gun adet oldum ve fsh 7 ye inmiş asılama tedavisine basladıgım için adet baslayınca yapamadım bir de endometrik kist vardı o yerinde duruyo sanırım o arada kesmek zorunda kalmasaydım onu tarihe gömecektim neyse en azında fsh düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…