bugün 2.günüm benimde..tadı fena değilde o kokusu yokmu..nefesimi tutup içiyorum bittikten sonra nefes alınca o kokusundan kusacak gibi oluyorum..ama olsun önce Allah sonrada verdiği nimet derdimin devası olacak inşallah..
Merhaba arkadaşlar
ben 3,5 yıllık evliyim. Son 2 senedir bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor. 3 aşılama denedim. Son aşılamamı 2 ay önce yaptırdım yine olmadı. Bizimkinin sebebi yok. Bütün tahliller hormonlar normal ama olmuyor işte.
Soğan suyu kürünü kayınvalidem duymuş tv den. Bana söyledi internetten baktım ibrahim saraçoğlunun sitesine ve içmeye karar verdim.
Ama ne yazıkki düzenli götüremedim yoğun çalıştığım için. Sadece 3 gün içebildim ama faydasını görmeye başlamıştım. Akıntım inanılmaz fazlalaşmıştı.
Annemlerin alt katındaki kadın hamile kalamıyordu ve çok üzülüyordu. Bugün onun hamile olduğunu öğrendim. 3 hafta soğan suyu içmiş.
1 hafta sonra adet olacağım. Adetim biter bitmez düzenli bir şekilde içmeye başlayacağım. Denemekte fayda var.
Allah hepimizi emeline ulaştırsın.
limonx arkadaşım inşallah soğan kürü sana da faydalı olur:Saruboceq: KK da fazla duymasak bile bu soğan kürünün birilerine faydası olması çok umut verici annenlerin komşusu 3 hafta içmiş ama Saraçoğlu bu kürü 15 günden fazla içmeyiniz diyordu demekki fazla içmeninde zararı yokmuşhihoyyyt
fakelove canım peki fsh sı normal ve pko sorunu olmayanlara bu kür ters etki yaratıyormu bununla ilgili bilgi verdimi Saraçoğlu
canım benimde adetin 11.günlerinde başlayan ama kan değilde kahverengi akıntılarım oldu ben bununla kisti döktüğüme inanıyorum ama kırmızı kan şeklindeyse yorum yapamıyacağız en iyisi usg ile baktırmak :1rolleyes:kızlar banada bır yorum yapınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?