ceylan burdasın sanırım nasılsın
valla hiç güzel olmaz çünkü evli değilim:roflol:
ben adetlerimin düzene girmesi için yapıyorum,pcos hastasıyım canım..
inşallah siz evli arkadaşlarım hamile olursunuz..
ben de evlenince hiç sorun yaşamadan hamile kalabilmek için şimdiden çabalıyorum..
:dance::dance::dance:
kızlar bugün dr gitiim kistler gitmiş
soğan kürü iyi geldi. sakın karın ağrısı yapıyo, akıntılarınızı çoğaltıyo diye bırakmayın.. benim 2 kistimde gitti Allah a çok şükür..:Saruboceq:
ben soğan kürünün faydasını gördüm.. darısı sizin başınıza..:Saruboceq:
ARKADAŞLAR;
ben soğan kürünün 3.günündeyim ve ben hıc ıcemem dıodum ve ilk gun zorlandım. ama kendi kendime taktik değiştirdim içerken butun duyularımı kapıyorum :) Burnumun deliklerini parmaklarımla sıkıp içiyorum o zmn sıcak suyu ıcmıs gıbı oluyor. ıctıkten sonra dısarıya dogru ağzım acık üfluyorum kokusu agzımda durmasın dıye:)
yoksa ınanın ben cok hassasım ama ılk gun koklaya koklaya içtim. 2-3 kkez öğürdüm:)
Bakalım 3.günü benım ama zayıflama etkısı de varmıs. Zatem p.o hastalığında kilo da cok önemli. Kilo kaybı tedavıde cok etkılı.
Hepımıze hayırlı olsun.)
arkadaşlar bende yarın başlıcam şu anda diane_35 kullanıorum adet hiç görmüorum haplarla ancak kilo aldım sivilcelenme ciltte yalanma Allah yardım etsin benim durumumda olanlara polikistik over pcos hastalık kesin başlıcam soğan sonuçra bi bitki ne zararı olabilir ki denemekte fayda var
kıslar ben adet oldum. soğan küründenmi bilmiyom. ama herkes geç adet oluyormuş. ben erken oldum. normalde 20 aralıkta olacaktım ama 16 aralıkta oldum ve çoook yoğun geliyor. sizlerinde adeti yoğunmuydu. ben adetten iki gün önce test yapmıştım geçte olsa silik çizgi çıkmıştı o yüzden kafam karışık.. aynı şeyleri yaşayan varsa söylesin lütfen..
Kızlar bugün dr gitiim kistler gitmiş
Soğan kürü iyi geldi. Sakın karın ağrısı yapıyo, akıntılarınızı çoğaltıyo diye bırakmayın.. Benim 2 kistimde gitti allah a çok şükür..:saruboceq:
Ben soğan kürünün faydasını gördüm.. Darısı sizin başınıza..:saruboceq:
Ne güldüm hee:))bende seni hamiş yapmıştım neyse evlendiğinde deriz ozaman rahatça yaşın kaç bitanem...Geleceğini düşünen bir gençimizin ne güzel ..a.s.[/QUOTE .!.:çok küçük sayılmam 23 yaşındayım.. yıllardır adet düzensizliği yaşıyorum..esasında tam bi pcos hastası değilim..çünkü erken tedaviye başladığım için kist oluşumuna izin vermedik..bir kez hapı bırakmıştım, o zaman 7 cm lik tek bir kistim olmuştu.o da içi sıvı dolu, zararsız bişeymiş. ilaç kullandım geçti hemen..bi daha da kistim oluşmadı.. ama adet düzensizliğim var,hormonlarım da normal.. doktor bi sebep bulamadı. kilolarından kaynaklanabilir dedi.
adet düzensizliğine en iyi çözüm çocuk doğurmaktır dedi.bir an önce evlen çocuk yap dedi..demesi kolay tabii, daha evlenmem için zamanım var..üstelik adet düzensizliği yaşarken çocuk yapmak kolay bir iş değil.. sizlerin yaşadıklarınızı burdan okuyorum..
inşallah bir an önce çocuğunuz olur da her şeyininiz düzelira.s.
Bircancım Listemizi Buldum Değişikler yapma zamanı geldi
SOĞAN SUYUNU DENEYENLER -AllaH YardımcımıZ OlsuN-
YADEL:::::::::::::::::::
CANGEMA:::::::::::::05 Aralık
CEYLAN :::::::::::::::06 Aralık::::::::::::::::13 Kasım
YASGOM:::::::::::::::14 Aralık
OZBICAN7..............08 Aralık
SERİFE80
BİRCAN ::::::::::::::::12 Aralık
UMUTLU99
ARZUHALİM
BAYTAR
SUNNES
zynp.ZEYNEP::::::::06 Aralık
HATİCE27
Fakelove::::::::::::::::09 Aralık
YAPRAKK:::::::::::::12 Aralık
BİNBİRGECE::::::::10 Aralık
Selected_79::::::::::10 Aralık
d.e.s.i.r.e::::::::::::::12 Aralık
HEPİMİZE BAŞARILAR....
Arkadaslar adet tarıhlerınızı ve Başladığınız tarihi belirtirseniz ıyı olur Hepınıze Teşekkürler
ALLAH yolumuzu acık etsın AmiN
İçimizden hamiş olan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?