Soğan kürü diyeti ile zayıflamak

uslukek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
1
1
1
Tokat
Gece gece nerden geldi aklına diyebilirsiniz ama inanın benim için de ani ve oldukça tuhaf oldu bu düşünce. Soğan bir insanın aklına nereden gelebilir ki? Hem de gecenin bu en geç vaktinde? Ama yine de kilo vermek ya da zayıflamak ve belki de bölgesel yağlardan kurtulmak adına deneyeceğimiz her yol mübahtır değil mi? Bu yüzden de adı "1 haftada 5 kilo verdiren diyet" olarak geçiyor. İşte, bu sebeplere gecenin bir vakti de olsa size "soğan kürü ile kilolarınızdan kurtulmak" adına bir paylaşım yapmak istiyorum. Her geçen gün "zayıflamaya yardımcı" ön eki kullanılarak bloglarda ve çeşitli internet sitelerinde ve dergilerde yayınlanan yeni yazıları okuyoruz. Müthiş bir derecede ilgi var, bitkisel zayıflama yöntemleri arasında yer alan bu gibi bakım kürlerine. İşte, benim dikkatimi de yeni bir zayıflama yöntemi olarak uzmanları önerdiği "soğan kürü" çekti ve hemen sizle paylaşmak istedim.

Evet, kilo konusunda sıkıntı yaşayan hemen herkesin en çok şikayetçi olduğu konulardan biri de yavaş işleyiş gösteren metabolizmadır. Fazlalıklardan kurtulmak adına diyetler yaparız, yemekten sudan kesiliriz ancak bu sefer de iyice yavaşlar metabolizma. Yapılan araştırmalar ve deneylere dayanarak elde edilen bulgulardan yola çıkacak olursak, soğan kürü ile hem metabolizmanızı hızlandıracaksınız hem de bir haftada tam 5 kilo verebileceksiniz.

Kaynak: http://www.uslubitkiler.com/2014/05/sogan-ile-kilo-vermek.html

Back