- Konu Sahibi Yazyagmuru38
-
Merhaba daha önce Ovulasyon testi kullanmadıysanız kullanmanızı tavsiye ederim Ovulasyon testi ile yumrutalamanızı takip edip ona göre ilişkiye girerseniz inşaAllah güzel sonuç alırsınız he rgğn düzenli bir şekilde test yapmanız gerek test pik yaptığı gün ve arkasındaki 3 gün ilişki olması gerekir belki yumurtlama gününüzü bilmediğiniz için önemli günleri kaçırıyor olabilirsiniz testi ezzanedenn almayın İnternetten ya da instagramdan birgebeningünlüğü sayfasından sipariş verebilirsinizBugün saglik ocaginda kan verdim canim negatif maalesef tüm hayaller suya döküldü yinekadın doguma gidicem adet olamıyorum diye
benim lekelenme olmadı. hala daha da gelmedi gecikme iki ayı buldu. bulunduğum yerde ultrason için bir ay sonraya rendavu aldım doktor bir bakacak. ama bir ay daha gelmezse gerçekten enteresan. hayatım boyunca düzenli olan reglim, resmen mahvoldu bu kürle.Adet geciktigi zaman lekelenme oldu mu peki. Sadece adeti geciktirdi mi
Kesinlikle katılıyorum ayrı bir stres yaratıyor adet olamamakda.benim lekelenme olmadı. hala daha da gelmedi gecikme iki ayı buldu. bulunduğum yerde ultrason için bir ay sonraya rendavu aldım doktor bir bakacak. ama bir ay daha gelmezse gerçekten enteresan. hayatım boyunca düzenli olan reglim, resmen mahvoldu bu kürle.
Ayyy şimdi buradaki konuşmaları görünce bir an panik oldum.
Kürün 5. günündeyim uygulamaya devam etmesem mi? Sizler kaç gün yapmıştınız?P Popcornlove D didima Y Yazyagmuru38
Ben 10gün yaptım
Ben 1 ay 10gün yaptım sonra bıraktım adetimi etkileyince geciktirinceAyyy şimdi buradaki konuşmaları görünce bir an panik oldum.
Kürün 5. günündeyim uygulamaya devam etmesem mi? Sizler kaç gün yapmıştınız?P Popcornlove D didima Y Yazyagmuru38
Ben hiç başlamasam mi...aslında niyetliyim bi kullanmaya..söktürücü kullandım ama fayda etmedi.sizinki düzene girdi mibozuk olanı düzene sokuyor, düzenli olanı bozuyor sanki.. gerçekten ben çok pişman oldum.
Yok maalesef düzene girmedi. 64 gün sonra regli oldum 14 gün sürdü. Çok can sıkıcı. Vücudumun kendisini toplamasını umuyorum zamanla.. Sizin şikayetiniz ne acaba? regliniz düzenli mi bir de?Ben hiç başlamasam mi...aslında niyetliyim bi kullanmaya..söktürücü kullandım ama fayda etmedi.sizinki düzene girdi mi
Regl düzensizlesti. Tarlusal verdi doktor . olmasaydim sogan kürünü deneyecektim artıkYok maalesef düzene girmedi. 64 gün sonra regli oldum 14 gün sürdü. Çok can sıkıcı. Vücudumun kendisini toplamasını umuyorum zamanla.. Sizin şikayetiniz ne acaba? regliniz düzenli mi bir de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?