- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 83
- Konu Sahibi Yazyagmuru38
-
Ona bisey diyemem işte rabbim hayırlısıyla nasip etsin bende 3 aydir bekliyom geçen ay kimyasal yaşadım bakalim kismet canimama ben kürü yaptığım ay değil bi sonraki ay hamile kaldım birazda ondan alakası olmadığını düşündüm
10 gün oldu daha test yapmadimTest yaptınız mı kaç gün gecikme var
Canım 10 gün ciddi bir süre neden test yapmadın hemen alıp yap bence doktora gitsen belki kese bile görülür10 gün oldu daha test yapmadim
Kız hemen yapsana biz de merak ediyoruz10 gün oldu daha test yapmadim
Canim evet uzun süre ama benim adetlerim düzensiz oldugu için bekliyorum o yüzden test yapmadim gecen ay sogan kürü yaptigim icn bu ay hamile miyim diye şüpheleniyorum sogan kürü düzene girdirmez mi adeti canim ?Canım 10 gün ciddi bir süre neden test yapmadın hemen alıp yap bence doktora gitsen belki kese bile görülür
Ayy ben de merak ediyorum ama olumsuz sonuçtan korkuyorummKız hemen yapsana biz de merak ediyoruz
Bu konuda bişi diyemicem canım çünkü soğan kürü yaptığım ay normal günümde adet oldum sonra, da kimyasal geçirdim adet döngüm iki seferdir 25 gün oluyor kimyasaldan önce 30 du garip oldu birazCanim evet uzun süre ama benim adetlerim düzensiz oldugu için bekliyorum o yüzden test yapmadim gecen ay sogan kürü yaptigim icn bu ay hamile miyim diye şüpheleniyorum sogan kürü düzene girdirmez mi adeti canim ?
Benim tam aksine gecen ay sogan kürü yaptim 1 hafta erken oldum ama bu ay gecikti canimEvet maalesef geciktiriyor canım soğan kürü bende yaptığım ay gecikmiş tim hamileyim sanmistim ama değildim.
Bu ay hamileysem çok şaşiririm valla canim genelde kürü kullandiklari ay hamile kalmislar yani benim hep gecikirdi 2 hafta bile gecerdi belkide sogan kürü düzene girdirmedi aynen devam ediyorBu konuda bişi diyemicem canım çünkü soğan kürü yaptığım ay normal günümde adet oldum sonra, da kimyasal geçirdim adet döngüm iki seferdir 25 gün oluyor kimyasaldan önce 30 du garip oldu biraz
Masallah ne güzel :) ben de düzene girsin istedim ama olmadi galiba insallah siz hamile kalirsinizzz :)Soğan kürü adetim düzensizdi içtim adetim düzene girdi inşallah bu ay adet olmam
İnsallah düzene girer canim ne yapacagimi şaşirdim artik :/ insallahhCanım ilk ay düzene girmese bile 2 ay mutlaka giriyo emin olayy inşallah kuzum inşallah ♥
Arkadaslar bugün gecikmemin 17.günü ve hâlâ adet olmadimgecikmenin 8.günü test yapmistim negatif çıkmıştı hamile degilim diye düşünüyorum ama niye bu kadar geciktiki :/ ilk hamile kaldigimda 15.gün ögrenmistim hamileligimi geç döllenmd olmustu acaba yine mi òyle oldu öyleyse sogan kürünün faydasi olmustur sizce arkadaslar ???
Test yaptim canim maalesef negatifCanım bir daha test yapmanı tavsiye ediyorum belki yine aynı şekilde olmuştur. Hayırlısı olsun inşaAllah hakkımızda <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?