• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü adet gecikmesi

Gittim canim alttan muayene etti normal biseyin yok dedi kist falan yok cok şükür söktürücü verdi adet olunca gidicem tedaviye devam edicez

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Ben de kbbye geldim şimdi. Sol kulağım tıkanmıştı dün ağrı yapıyodu sabah sağ kulağım da tıkanınca hemen geldim bakalım ne olucak :(

Arkadaşlar soğan kürü bendede adet gecikmesi yaptı olan düzeni mi bozdu. Hangi görmeme etkiliyor bilemiyorum ama sebebimi bilen var mı

Arkadaşlar soğan kürü bendede adet gecikmesi yaptı olan düzeni mi bozdu. Hangi görmeme etkiliyor bilemiyorum ama sebebimi bilen var mı
benim de aynı şekilde. ikinci aya geliyorum gerçekten çok canımı sıktı. napsam bilemiyorum.sizin ne kadar gecikti acaba?

7günü buldu kesinlikle kullanmayı bıraktım hormonlarımı değiştirdiğini düşünüyorum üstelik kistimde büyümüş 😢
doktora gittiniz sanırım değil mi? herhangi bir ilaç verdi mi acaba?

ben yurtdışında olduğum için gün aldığımda 3 4 ay sonraya ancak bulabiliyorum. o da kadındoğum değil maalesef.

doktora gittiniz sanırım değil mi? herhangi bir ilaç verdi mi acaba?

ben yurtdışında olduğum için gün aldığımda 3 4 ay sonraya ancak bulabiliyorum. o da kadındoğum değil maalesef.
Hayır ilaç vermedi bana da kan tahlilide yapmadı ama kullanmayı düşünmüyorum bir daha doğum kürü

ne kadar süre kullandınız acaba, adet gecikmesi mi oldu sizde de?
Adet gecikmesi hayır olmadı ben prolaktin yani süt hormanu nor normal değerler 19 ile 22 arası olmâsi gerekirken benimki 23 tu o yuzden soğan kürü kullandıktan sonra kaç oldu diye merak ettim gidip tekrar olcturdum 46 çıkmıştı

Adet gecikmesi hayır olmadı ben prolaktin yani süt hormanu nor normal değerler 19 ile 22 arası olmâsi gerekirken benimki 23 tu o yuzden soğan kürü kullandıktan sonra kaç oldu diye merak ettim gidip tekrar olcturdum 46 çıkmıştı
ne kadar süre kullandınız acaba, adet gecikmesi mi oldu sizde de?
Adet geciktigi zaman lekelenme oldu mu peki. Sadece adeti geciktirdi mi

Back