- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
- Konu Sahibi Yazyagmuru38
Insallah canim :) hâlâ adet olamadim bugün 20.gün hayret ediyorum gerçekten canim pazartesi kan vericem umudum da yok amaKesinlikle haklısın <3 Amiin hayırlısıyla inşaAllah <3 :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim :) hâlâ adet olamadim bugün 20.gün hayret ediyorum gerçekten canim pazartesi kan vericem umudum da yok amaKesinlikle haklısın <3 Amiin hayırlısıyla inşaAllah <3 :)
Insallah canim :) hâlâ adet olamadim bugün 20.gün hayret ediyorum gerçekten canim pazartesi kan vericem umudum da yok ama
Aynen canim nasipten öte yol yok Rabbim ol derse olur :) hadi Insallah bu ay nasip olur sanaOlumlu düşün canım rabbim nasip ettiyse <3 :) ben de adet dönemimdeyim bitmesini bekliyorum
Aynen canim nasipten öte yol yok Rabbim ol derse olur :) hadi Insallah bu ay nasip olur sana
Bugün saglik ocaginda kan verdim canim negatif maalesef tüm hayaller suya döküldü yineHayırlısı olsun beklemedeyim heyecanla <3 :)
Bugün saglik ocaginda kan verdim canim negatif maalesef tüm hayaller suya döküldü yinekadın doguma gidicem adet olamıyorum diye
Gittim canim alttan muayene etti normal biseyin yok dedi kist falan yok cok şükür söktürücü verdi adet olunca gidicem tedaviye devam edicezDeme yaGit canım ne kadar erken gidersen o kadar iyi ciddi bir sıkıntı olmasın da mazaAllah
Gittim canim alttan muayene etti normal biseyin yok dedi kist falan yok cok şükür söktürücü verdi adet olunca gidicem tedaviye devam edicez
Canim cok gecmis olsuun noldu ne dedi doktor niye böyle olmus ??Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Ben de kbbye geldim şimdi. Sol kulağım tıkanmıştı dün ağrı yapıyodu sabah sağ kulağım da tıkanınca hemen geldim bakalım ne olucak![]()
Canim cok gecmis olsuun noldu ne dedi doktor niye böyle olmus ??
benim de aynı şekilde. ikinci aya geliyorum gerçekten çok canımı sıktı. napsam bilemiyorum.sizin ne kadar gecikti acaba?Arkadaşlar soğan kürü bendede adet gecikmesi yaptı olan düzeni mi bozdu. Hangi görmeme etkiliyor bilemiyorum ama sebebimi bilen var mı
7günü buldu kesinlikle kullanmayı bıraktım hormonlarımı değiştirdiğini düşünüyorum üstelik kistimde büyümüşbenim de aynı şekilde. ikinci aya geliyorum gerçekten çok canımı sıktı. napsam bilemiyorum.sizin ne kadar gecikti acaba?
doktora gittiniz sanırım değil mi? herhangi bir ilaç verdi mi acaba?7günü buldu kesinlikle kullanmayı bıraktım hormonlarımı değiştirdiğini düşünüyorum üstelik kistimde büyümüş![]()
ne kadar süre kullandınız acaba, adet gecikmesi mi oldu sizde de?Sogan küründen dolayı mi oldu bilmiyorum ama prolaktin hormonum 23 ken 46 ya çıktı
Hayır ilaç vermedi bana da kan tahlilide yapmadı ama kullanmayı düşünmüyorum bir daha doğum kürüdoktora gittiniz sanırım değil mi? herhangi bir ilaç verdi mi acaba?
ben yurtdışında olduğum için gün aldığımda 3 4 ay sonraya ancak bulabiliyorum. o da kadındoğum değil maalesef.
Adet gecikmesi hayır olmadı ben prolaktin yani süt hormanu nor normal değerler 19 ile 22 arası olmâsi gerekirken benimki 23 tu o yuzden soğan kürü kullandıktan sonra kaç oldu diye merak ettim gidip tekrar olcturdum 46 çıkmıştıne kadar süre kullandınız acaba, adet gecikmesi mi oldu sizde de?
Adet gecikmesi hayır olmadı ben prolaktin yani süt hormanu nor normal değerler 19 ile 22 arası olmâsi gerekirken benimki 23 tu o yuzden soğan kürü kullandıktan sonra kaç oldu diye merak ettim gidip tekrar olcturdum 46 çıkmıştı
Adet geciktigi zaman lekelenme oldu mu peki. Sadece adeti geciktirdi mine kadar süre kullandınız acaba, adet gecikmesi mi oldu sizde de?