- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
- Konu Sahibi Yazyagmuru38
-
Biraz daha bekleyip test yapacagim tesekkür ederim acaba soğan kürü bir sonraki ay etkisini gòsterdi de hamile miyim diye düşünüyorum ümitlenmek de istemiyorum tabi :/Test yaptırın soğan küründen olacağını sanmıyorum.
Hamilelik yoksa mevsimsel bi gecikme olabilir bende yaşıyorum şuan
Testin sonucunu yaz canım gecen yıl benim adetim 7 gün gecikmisti kan verdim hamile degilmisim afedersinizde ı gun akşam ilişki oldu sabah bir baktım felaket adet olmuşum yani arada bir belkide tıkanıklık olup birlikte olunca açılıyor olabilirBiraz daha bekleyip test yapacagim tesekkür ederim acaba soğan kürü bir sonraki ay etkisini gòsterdi de hamile miyim diye düşünüyorum ümitlenmek de istemiyorum tabi :/
Tamam canim yazarim tabiki :) benim adetlerim düzensizdi zaten ama etraftan çok duydugum icin sogan kürü kullandim ve hep çok geciken adetim erkenden gelmisti ama bu ay da gelmedi hamile kalmis olsam keskeTestin sonucunu yaz canım gecen yıl benim adetim 7 gün gecikmisti kan verdim hamile degilmisim afedersinizde ı gun akşam ilişki oldu sabah bir baktım felaket adet olmuşum yani arada bir belkide tıkanıklık olup birlikte olunca açılıyor olabilir
Amin canim hayırlısıyla inşallah bende soğan kürü ne 1 eylül de basladim şu ana kadar sabah akşam yapıp ictim ama bugün akşam icmedim yarin sabah tekrar devam edecegimTamam canim yazarim tabiki :) benim adetlerim düzensizdi zaten ama etraftan çok duydugum icin sogan kürü kullandim ve hep çok geciken adetim erkenden gelmisti ama bu ay da gelmedi hamile kalmis olsam keske
Insallah faydasini görürsün canim çok hamile kalan var bu kürleAmin canim hayırlısıyla inşallah bende soğan kürü ne 1 eylül de basladim şu ana kadar sabah akşam yapıp ictim ama bugün akşam icmedim yarin sabah tekrar devam edecegim
Hmmm benim genelde hep düzensiz adetlerim canim maalesef yani sogan kürü adeti düzenliyor diye kullandim hem de hamilelik icin bakalim ben de merak ediyorum şu an 6 gün geciktiGeçen ay 1 hafta içip bırakmıştım 3 gün kadar gecikmişti adetim ama soğan küründen dolayı mı oldu bilmiyorum. Birkaç günlük gecikmeyse çok önemli olduğunu sanmıyorum mevsimsel veya strese bağlı değişim de olabilir.
Bir test yaptırın içiniz rahat olsun gebelik varsa çıkar zaten, bende 3 gün gecikince heyecanlanmıştım test yaptım negatif çıktı sonra da adet oldum zaten. Önceden öğrenince insan beklentiye girmiyor en azındanHmmm benim genelde hep düzensiz adetlerim canim maalesef yani sogan kürü adeti düzenliyor diye kullandim hem de hamilelik icin bakalim ben de merak ediyorum şu an 6 gün gecikti
Eczaneden test alip yaparim bakalim kan vermekten yoruldum artık insallah hayirlisiyle meleklerimiz gelirBir test yaptırın içiniz rahat olsun gebelik varsa çıkar zaten, bende 3 gün gecikince heyecanlanmıştım test yaptım negatif çıktı sonra da adet oldum zaten. Önceden öğrenince insan beklentiye girmiyor en azından
Amin, İnşallah ikinci çizgiyi görürüz hepimizEczaneden test alip yaparim bakalim kan vermekten yoruldum artık insallah hayirlisiyle meleklerimiz gelir
Insallahh canimAmin, İnşallah ikinci çizgiyi görürüz hepimiz
Aaa gercekten mii çok sevindim sizin adiniza hayırlı olsun canim :) insallah benim de öyle olmustur valla icime biraz da olsa umut dogdu şu an demekki diger ayda etkisini gösterebiliyomus :) sizin de mi gecikti adetiniz nasil anladiniz hamile oldugunuzu ?ben soğan kürü yaptım o ay adet oldum sonraki ay hamileydim senin de öyle olmuştur büyük ihtimalle hayırlısı olsun hakkında
sağol canım ama kimyasal oldu maalesef ilerlemedi ama kimyasal olmasının soğan kürü ile ilgisi yok yumurtalarım kalitesiz benim 39 yaşındayım ondan yaniAaa gercekten mii çok sevindim sizin adiniza hayırlı olsun canim :) insallah benim de öyle olmustur valla icime biraz da olsa umut dogdu şu an demekki diger ayda etkisini gösterebiliyomus :) sizin de mi gecikti adetiniz nasil anladiniz hamile oldugunuzu ?
Çok gecmis olsun canimsağol canım ama kimyasal oldu maalesef ilerlemedi ama kimyasal olmasının soğan kürü ile ilgisi yok yumurtalarım kalitesiz benim 39 yaşındayım ondan yani
gecikme değilde adetimin 24. günü lekelenmem oldu durdu sonra adetten 2 gün önce tekrar başladı sökülemiyorum sandım hamileliğe yormadım hiç bi türlü kanama gelmeyince test yaptım pozitif çıktı ama sonra kimyasal oldu
Mrb canim bence alakasi var kurle bende yaptim o ay kimyasal geçirdimsağol canım ama kimyasal oldu maalesef ilerlemedi ama kimyasal olmasının soğan kürü ile ilgisi yok yumurtalarım kalitesiz benim 39 yaşındayım ondan yani
gecikme değilde adetimin 24. günü lekelenmem oldu durdu sonra adetten 2 gün önce tekrar başladı sökülemiyorum sandım hamileliğe yormadım hiç bi türlü kanama gelmeyince test yaptım pozitif çıktı ama sonra kimyasal oldu
ama ben kürü yaptığım ay değil bi sonraki ay hamile kaldım birazda ondan alakası olmadığını düşündümMrb canim bence alakasi var kurle bende yaptim o ay kimyasal geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?