Zaten 2yada 3ay 15gün arayla yapılır çokmu yaptınız acaba
Yok çok yapmadım aslen. Negüzel düzenliydi 32 günde oluyodum. Tam hah bu ay olacak gibi bi de şu soğan kürünü yapayım dedim. 5 gün yapabildim sonra oğlumun yuvası ani bi kararla kapatıldı, çalışan bi bayanım ve kimim kimsem yok almanyada. Oğlanla debeleşmekten 5. Günden sonra yapamadım işte. O ay da 37-38. Gün gibi lekelenmem oldu, 53 de adet geldi. Sonraki ay hiçbişi yapmadım 40 da oldum. Ardından dedim bu sefer yapçam 15 gün . Hiç aksatmadan yaptım, hepsini de taze kaynattım yani asla beklemişini içmedim.
O sefer işte 35 gibi 2 gün lekelenmem oldu, sonra taaa 63. Gün adet oldum
Sonraki ay çörekotu yaptım, onda da 40 günde adet oldum ve ovu testleri pik göstermeden adet geldi. Sonraki ay hayıt otu hapına başladım, onda da anlamadan 40. Gün adet geldi.
![Grinning squinting face :laughing: 😆](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f606.png)
hayıt otu hapı hertür belirtiyi yok ettiğinden devam edemedim, biliorum 3 ay almadan işe yaramıyo..
neyse sonunda pes ettim ve doktorumun yıllarca önerdi glifor a ve tiroid hapına aynı anda başladım.
37 de adet oldum.
Glifor ama duymuşsunuzdur çok bozuyo bağırsakları, onu da bıraktım.
Tiroid hapıyla hayata devam.
Son 2 aydır yumurtlamalarımı saatine kadar hissediyorum ve adetim de 34. Gün gelecek bu ay.. tekrar düzeldi yani..
biliyorum ben de çok kişi duydum soğan kürüyle gebe kalan ama bende nasip olmadı.
Ya benim vucudum zaten hertürlü ilaca tepki veriyo. Bi ağrı kesici alsam adetim 7 gün şaşar inanın.
Tüm ilaçları bıraktım.
Grip nezle bişi olsam mandalina yiyorum sadece soğuk havada uyuyorum.
Bitane ibuprofen alsam o ay yumurta yok o derece