• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü adet gecikmesi

Merhaba arkadaşlar ben gecen ay sogan kürü kullandim ama hamile kalamadim adet oldum sadece yani bu ay da adetim 6 gün gecikti hamile olabilir miyim ? Aranizda sogan küründen dolayi adeti geciken oldu mu sogan kürü adet düzenler diye biliyordum düzensizlesti diyen var mi acaba ?
Aa been!
İki kere yaptım
32 günde adet olurken birin 53 ikincide 63 günde oldum.
Bırakınca 40 a ordan 27 ye şimdi 34 e düzene girdi ama bana resmen on aya maloldu.
Ayrıca tsh değerim de bozulmuş, ilaç kullanmak zorundayım artık..

Aa been!
İki kere yaptım
32 günde adet olurken birin 53 ikincide 63 günde oldum.
Bırakınca 40 a ordan 27 ye şimdi 34 e düzene girdi ama bana resmen on aya maloldu.
Ayrıca tsh değerim de bozulmuş, ilaç kullanmak zorundayım artık..
Demekki herkese iyi gelmiyormus bunu gördük ben de doktora gidecegim adet olamiyorum maalesef sizinki de çok uzun sürmüş

Soganın böyle bir etkisi yokki daha cok erken catlatr yumurtaniz sogandan vitamin minarel aldgi icin.denk gelmis sadece
Gayet de denk gelmedi valla. Arada bi ay kullanmadım 40 günde adet oldum.
Sonra yine denedim 63 günde oldum.
Aralarda da kanama yaptı lekelenme gibi 2 gün süren. Gebeyim sanmıştım bütün psikolojimi bozdu valla. Soğanın rahim duvarlarını inceltebilme ihtimali varmış, çok fazla kullanmayın yapmayın yazıyor.

Gayet de denk gelmedi valla. Arada bi ay kullanmadım 40 günde adet oldum.
Sonra yine denedim 63 günde oldum.
Aralarda da kanama yaptı lekelenme gibi 2 gün süren. Gebeyim sanmıştım bütün psikolojimi bozdu valla. Soğanın rahim duvarlarını inceltebilme ihtimali varmış, çok fazla kullanmayın yapmayın yazıyor.
Zaten 2yada 3ay 15gün arayla yapılır çokmu yaptınız acaba

Zaten 2yada 3ay 15gün arayla yapılır çokmu yaptınız acaba
Yok çok yapmadım aslen. Negüzel düzenliydi 32 günde oluyodum. Tam hah bu ay olacak gibi bi de şu soğan kürünü yapayım dedim. 5 gün yapabildim sonra oğlumun yuvası ani bi kararla kapatıldı, çalışan bi bayanım ve kimim kimsem yok almanyada. Oğlanla debeleşmekten 5. Günden sonra yapamadım işte. O ay da 37-38. Gün gibi lekelenmem oldu, 53 de adet geldi. Sonraki ay hiçbişi yapmadım 40 da oldum. Ardından dedim bu sefer yapçam 15 gün . Hiç aksatmadan yaptım, hepsini de taze kaynattım yani asla beklemişini içmedim.
O sefer işte 35 gibi 2 gün lekelenmem oldu, sonra taaa 63. Gün adet oldum😞
Sonraki ay çörekotu yaptım, onda da 40 günde adet oldum ve ovu testleri pik göstermeden adet geldi. Sonraki ay hayıt otu hapına başladım, onda da anlamadan 40. Gün adet geldi. 😆 hayıt otu hapı hertür belirtiyi yok ettiğinden devam edemedim, biliorum 3 ay almadan işe yaramıyo..
neyse sonunda pes ettim ve doktorumun yıllarca önerdi glifor a ve tiroid hapına aynı anda başladım.
37 de adet oldum.
Glifor ama duymuşsunuzdur çok bozuyo bağırsakları, onu da bıraktım.
Tiroid hapıyla hayata devam.
Son 2 aydır yumurtlamalarımı saatine kadar hissediyorum ve adetim de 34. Gün gelecek bu ay.. tekrar düzeldi yani..
biliyorum ben de çok kişi duydum soğan kürüyle gebe kalan ama bende nasip olmadı.
Ya benim vucudum zaten hertürlü ilaca tepki veriyo. Bi ağrı kesici alsam adetim 7 gün şaşar inanın.
Tüm ilaçları bıraktım.
Grip nezle bişi olsam mandalina yiyorum sadece soğuk havada uyuyorum.
Bitane ibuprofen alsam o ay yumurta yok o derece

Test yaptim canim maalesef negatif :KK43: umudum kalmadi artik kan testi yaptirsam mi diyorum ama icimden gelmiyor cok yoruldum :KK43:

Maalesef negatifleri görmek insanı yoruyor, üzüyor.. Olmazsa da sıkma canını hayırlısı olsun canım <3 Yine de içinin rahat etmesi için kan testi yapabilirsin. En azından inşaAllah bu adet düzenin oturur da rahatlarsın :)

Maalesef negatifleri görmek insanı yoruyor, üzüyor.. Olmazsa da sıkma canını hayırlısı olsun canım <3 Yine de içinin rahat etmesi için kan testi yapabilirsin. En azından inşaAllah bu adet düzenin oturur da rahatlarsın :)
Çok üzüldüm gercekten çok da yoruldum 2 yıllık evliyim Huzurum kalmadi :( kan testi yaptirasim bile yok yine işim ilaclara kaldi galiba ilac içmeyi de hiç sevmiyorum :( keşke canim keşke adetim düzene girse o da olmuyor

Çok üzüldüm gercekten çok da yoruldum 2 yıllık evliyim Huzurum kalmadi :KK43: kan testi yaptirasim bile yok yine işim ilaclara kaldi galiba ilac içmeyi de hiç sevmiyorum :KK43: keşke canim keşke adetim düzene girse o da olmuyor

Anlıyorum seni.. Ben geçen ay gerçekten bazen düşüne düşüne kafayı yedim sanki.. :KK43: Hangi ilacı kullanıyorsun canım bir de ne için kullanacaksın ki?

Anlıyorum seni.. Ben geçen ay gerçekten bazen düşüne düşüne kafayı yedim sanki.. :KK43: Hangi ilacı kullanıyorsun canım bir de ne için kullanacaksın ki?
Inan canim gercekten zor her bebek gördügümde gözlerim doluyor kötü oluyorum evden çikmiyorum artık :( adet olamazsam söktürücü ilaç verecekler canim sonra da tedavi isterim galiba bir kere tedavi oldum klomen+çatlatma ignesi ama tutmadi bir kez daha deniycem onu olmazsa aşılama bakalim

Inan canim gercekten zor her bebek gördügümde gözlerim doluyor kötü oluyorum evden çikmiyorum artık :KK43: adet olamazsam söktürücü ilaç verecekler canim sonra da tedavi isterim galiba bir kere tedavi oldum klomen+çatlatma ignesi ama tutmadi bir kez daha deniycem onu olmazsa aşılama bakalim

Ben de böyle sürekli çocuk bakıyorum sokakta anlatamam.. Hadi hayırlısı olsun canım buralara gel sık sık ben her gün forumdayım bari birbirimize destek oluruz <3 <3

Valla cnm bende içtim bı ara ama sadece 4 gün icebildim o ay tam 10 gün adetim gecikti o kadar umutlanmistimki hamileyim diye bide benim adetlerim çok düzenlidir o ay çok büyük hayal kırıklığı olmuştu benim için

Valla cnm bende içtim bı ara ama sadece 4 gün icebildim o ay tam 10 gün adetim gecikti o kadar umutlanmistimki hamileyim diye bide benim adetlerim çok düzenlidir o ay çok büyük hayal kırıklığı olmuştu benim için
Herkeste ayni etki yapmiyor demekki benim de düzensizdur hep gecikir ama içtiğim ay çok erken olmustum garip yani

Back