• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü adet gecikmesi

Canım 10 gün ciddi bir süre neden test yapmadın hemen alıp yap bence doktora gitsen belki kese bile görülür
Canim evet uzun süre ama benim adetlerim düzensiz oldugu için bekliyorum o yüzden test yapmadim gecen ay sogan kürü yaptigim icn bu ay hamile miyim diye şüpheleniyorum sogan kürü düzene girdirmez mi adeti canim ?

Evet maalesef geciktiriyor canım soğan kürü bende yaptığım ay gecikmiş tim hamileyim sanmistim ama değildim.

Canim evet uzun süre ama benim adetlerim düzensiz oldugu için bekliyorum o yüzden test yapmadim gecen ay sogan kürü yaptigim icn bu ay hamile miyim diye şüpheleniyorum sogan kürü düzene girdirmez mi adeti canim ?
Bu konuda bişi diyemicem canım çünkü soğan kürü yaptığım ay normal günümde adet oldum sonra, da kimyasal geçirdim adet döngüm iki seferdir 25 gün oluyor kimyasaldan önce 30 du garip oldu biraz

Bu konuda bişi diyemicem canım çünkü soğan kürü yaptığım ay normal günümde adet oldum sonra, da kimyasal geçirdim adet döngüm iki seferdir 25 gün oluyor kimyasaldan önce 30 du garip oldu biraz
Bu ay hamileysem çok şaşiririm valla canim genelde kürü kullandiklari ay hamile kalmislar yani benim hep gecikirdi 2 hafta bile gecerdi belkide sogan kürü düzene girdirmedi aynen devam ediyor

Arkadaslar bugün gecikmemin 17.günü ve hâlâ adet olmadim :( gecikmenin 8.günü test yapmistim negatif çıkmıştı hamile degilim diye düşünüyorum ama niye bu kadar geciktiki :/ ilk hamile kaldigimda 15.gün ögrenmistim hamileligimi geç döllenmd olmustu acaba yine mi òyle oldu öyleyse sogan kürünün faydasi olmustur sizce arkadaslar ???

Arkadaslar bugün gecikmemin 17.günü ve hâlâ adet olmadim :KK43: gecikmenin 8.günü test yapmistim negatif çıkmıştı hamile degilim diye düşünüyorum ama niye bu kadar geciktiki :/ ilk hamile kaldigimda 15.gün ögrenmistim hamileligimi geç döllenmd olmustu acaba yine mi òyle oldu öyleyse sogan kürünün faydasi olmustur sizce arkadaslar ???

Canım bir daha test yapmanı tavsiye ediyorum belki yine aynı şekilde olmuştur. Hayırlısı olsun inşaAllah hakkımızda <3

Back