• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Softec gebelik testi

asmalikonak

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
402
56
13
26
Kızlar sizce emin olamıyorum hemen çıktı ama markalar çok yanıltıyor bu markayı kullanip böyle silik çıkıp kanda pozitif gören varmı

Eklentiler

• 1000018596.webp
    1000018596.webp
    21 KB · Görüntüleme: 78
  • 1000018602.webp
    1000018602.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 66
Markayı bilmiyorum
Ama çizgi pembe gözüküyor bence başka marka ile de dene bi inşallah vardır 🥰
Ever rengi pembe hemen çıktı ilk dakikada ama o kadar çok yalancı pozitif gördüm ki çok korkuyorum kan vermeye yarin sabah ilk idrarla birde awox marka deniycem en güvenilir marka o bakalım inşallah ondada pozitif görürüm

Awox marka yaptım negatif çıktı umudumu kaybetmelimiyim sizce. Softec hemen çıkardı ilk dakikada awoxla gebeliginj öğrenenler kaç beta hcg le ogrenmistiniz ne kadara kadar algılıyor

Ayyy benim bi arkadaşım vardı silik çizgiyle öğrenmişti bence hamilesiniz tebrik ederim 🥳

Normaldir daha yeni olduğu için o testin öğrenim gücü zayıftır belkide canım moralını yüksek inşallah hayırlı olsun banada haber ver 🥳🥳🥳🥳

Normaldir daha yeni olduğu için o testin öğrenim gücü zayıftır belkide canım moralını yüksek inşallah hayırlı olsun banada haber ver 🥳🥳🥳🥳
İnşallah ya herkes awox su çok övüyordu softec yalancı pozitifmj çıkardı diye çok üzüldüm İnşallah vardır 💙💙

Hiç belli olmaz tatlim ben hiç zannetmiyorum yani silik pozitif görünücek ama olmayacak inşallah ben öyle hissettim yarın kan testine mi gidiyorsun ?

Hiç belli olmaz tatlim ben hiç zannetmiyorum yani silik pozitif görünücek ama olmayacak inşallah ben öyle hissettim yarın kan testine mi gidiyorsun ?
Gitsemmi gitmesemmi canım çok arada kaldım sağlık ocağı çok tanıdık var çalışan hemşire doktor vs hemen lafını yapıyorlar hamilelik olmasa bile acil kan almıyor burası küçük bir ilçe kadın doğum doktoru yok onun için ile gitmem şart. Yani iki testtede pozitif görseydim kan verecektim hemen.ovulasyon testi pike yakın koyulukta onada sevinmiştim. Hamilelerde böyle çıkıyor genelde diye.cok kasık ve göğüs ağrım var.normalde kasık ağrısı hiç çekmem regle yakın falan

Kaç gün var regline şuan ?
Düzensiz regl oluyorum pcos var bende hep ilaç içerek regl oluyorum fakat bu ay birsey farkettim martin 3 de çok kasık ağrım ve saydam akıntım oldu yumurtlama günü diye değerlendirdim. 3 martta ovulasyon test yaptigimda pike yakındı sonra hep siliklesti bende yumurtlama oldu diye düşünerek değerlendirdim.erken yumurtlama olduğu için o yüzden üstünden 11 gün gecince test yaptım böyle çıktı. İlaç içmediğim jcjn bu ayda ne zaman regl olacağım hiç bilmiyorum

Düzensiz regl oluyorum pcos var bende hep ilaç içerek regl oluyorum fakat bu ay birsey farkettim martin 3 de çok kasık ağrım ve saydam akıntım oldu yumurtlama günü diye değerlendirdim. 3 martta ovulasyon test yaptigimda pike yakındı sonra hep siliklesti bende yumurtlama oldu diye düşünerek değerlendirdim.erken yumurtlama olduğu için o yüzden üstünden 11 gün gecince test yaptım böyle çıktı. İlaç içmediğim jcjn bu ayda ne zaman regl olacağım hiç bilmiyorum
Yarın yaptığın testen bir tane daha al o zaman tekrar dene olur mu stres yapma inşallah ben öyle hissettim

İnşallah benimde bu ay ovülasyon testinde deli oldum hep silik çizgiydi yaklaşık yarım saat sonra hepsi koyulaştı anlar mısın göstersem ?

Eklentiler

• C1C0B4D6-A6A8-46F0-8B57-0273E50C4416.webp
    C1C0B4D6-A6A8-46F0-8B57-0273E50C4416.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 31
  • C3D86A1D-0CE5-49A2-B9F3-9FAA60F7E8EC.webp
    C3D86A1D-0CE5-49A2-B9F3-9FAA60F7E8EC.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 28
Back
X