Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü

bugün bende başladım bu küre bir zararı olcağını düşünmüyorum umarım etkili olur :)

Ben de yarın başlamayacağım bu küre..Kilom fazla değil fakat göbek bölgemde yağlanma fazla..

Kürün zararlı bir tarafı yok gibime geldi..Eğer devem ettirebilirsem sonuçlarını burada paylaşacağım...

Eveeeeeeeeeet bende yaptım çayımı oturdum şimdi hanımlarrr:)) hayırlısı olsunnn, diyet miyett yapmadan fazla kilolar gitsinn inşallahh :21:

bitki çayımı içip bende yapayım barı :44:yapan ve sonuç gören arkadaşlar yedıklerıne dıkkat eetımı acaba yoksa sadece bu sekıldemı verdı :26:

ya ben dün yaptım ama içemedim bunu 1 sürahiyi zor içtim. sanki o çay soda karışımı sigara külü kokuyomuş gibi geldi bana :/

kızlar ben bunu yaklaşık 1 yıl önce uygulayıp kilo verdiğim tek kür:) ama hiç bozmadan 18-19 gün içtim ve faydasını gördüm

Şu kürü yazarmısın nasıl kullanılır nasıl hazırlanr malzemeler falan teşkkürler şimdidennn))))

Canim su ilk sayfadaki kur iste oncelikle 1litre suya bi tane kabuk tarcini sudan gecirip atiodum bazen bunun yerinr karanfilde kullaniodum yada ikisini birden de attigim oluo du yani. Su kaynarken icine iki tane bergamotlu yesil cay atiodum bergamotlu olmasi benim tercihim yni.sonra 2-3dakika demlenmeye birakirken ocagi kapatiodum 3dakika sonra yarim limonun suyunu icine sikiodum tabi yesil caylari icinde cikarmis oluosunuz bu arada sonra o siktigim limonun kabugunuda icine atiodum 1-2dakika sonra o limon kabugunuda icinde cikariodum sonra icine bir sise maden suyunu bazilari soda da dio onu dokuodum.sonra onu tum gun icip bitirmek gerekio ertesi gun bi daha..... mesela ben ogrenci oldugum icin aksam okuldan cikinca saat 6 gibi demliodum gece yatana kadar iciodum maden suyu seviyorsaniz bunuda seversiniz zaten tadida cok guzel ilik ilik iciodum butun aksam.:)

Canim su ilk sayfadaki kur iste oncelikle 1litre suya bi tane kabuk tarcini sudan gecirip atiodum bazen bunun yerinr karanfilde kullaniodum yada ikisini birden de attigim oluo du yani. Su kaynarken icine iki tane bergamotlu yesil cay atiodum bergamotlu olmasi benim tercihim yni.sonra 2-3dakika demlenmeye birakirken ocagi kapatiodum 3dakika sonra yarim limonun suyunu icine sikiodum tabi yesil caylari icinde cikarmis oluosunuz bu arada sonra o siktigim limonun kabugunuda icine atiodum 1-2dakika sonra o limon kabugunuda icinde cikariodum sonra icine bir sise maden suyunu bazilari soda da dio onu dokuodum.sonra onu tum gun icip bitirmek gerekio ertesi gun bi daha..... mesela ben ogrenci oldugum icin aksam okuldan cikinca saat 6 gibi demliodum gece yatana kadar iciodum maden suyu seviyorsaniz bunuda seversiniz zaten tadida cok guzel ilik ilik iciodum butun aksam.:)

açık açık yazdığın için saol cnmm

iyi geceler arkadaslar bende bugün icmeye basladim Sodali Zayiflamacayini Elmadiyetimin yaninda destekliyorum.bendeki etki acayip tuvaleette cikartiyor bakalim 1 hafta sonra ne bisekilde kilovermis olucam. Buarada kullanan arkadaslar nekadar kilo verdiklerini ve nekadar sürede yazarlarsa sevinirim.

selam kızlar 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve sodalı form çayı içiyorum ki 3 gün içtim 72.400 ile başladım şuan 69.800 bol bol tuvalete çıkarıyor

merhaba arkadaşlar çok kolay bi yöntem gibi duruyor ben de denemeye karar verdiim :) bunun yanında bir de 3 yıl önce yaptığım makarna diyetini yapayım diyorum 2 haftada 5 kilo rahat veriyorsunuz makarna diyetiyle bu çayla herhalde 7-8 kilo veririm diyet bittikten sonra biraz daha çaya devam ederim o da bana yeter 64 kiloyum 53 olsam yetecek.. :KK16:

benim düsük bel giymekten olusan bel kısmında yaglarım var o bölgemi eritmek istiyorum senin o bölgenede etki ettimi bu karışım? günde 3.5 litre su icen biriyim 1.5 litresini bu madenli suya ayırıcam :)

benim bel kısmım cok yaglıydı. bildigimiz simit vardı. iç çamasırını pantolonunu yüksek bel giy ve imkanın varsa mutlaka korse giyin vücudun şekillenmesi için. bilhassa simit bölgesini sıkan kıyafetler tercih et benim su an hiç yok sıfır :KK34:

merhaba arkadaşlar çok kolay bi yöntem gibi duruyor ben de denemeye karar verdiim :) bunun yanında bir de 3 yıl önce yaptığım makarna diyetini yapayım diyorum 2 haftada 5 kilo rahat veriyorsunuz makarna diyetiyle bu çayla herhalde 7-8 kilo veririm diyet bittikten sonra biraz daha çaya devam ederim o da bana yeter 64 kiloyum 53 olsam yetecek.. :KK16:
makarna diyeti nasıl oluo anlatabilirmisin. tam öğrencilik gibi duruyo

makarna diyeti nasıl oluo anlatabilirmisin. tam öğrencilik gibi duruyo

bilmem :)diyet dilara koçak diyeti.. makarna diyeti deyince gün boyu sırf makarna yemek anlaşılmasın. gün içerisinde bir öğün makarna yiyosun diğer öğünler için de gün gün yemen gerekenlerin listesi var 15 günlük bi diyet.. makarnanın püf noktası da yağsız pişirilmesi ve sossuz veya basit soslarla(yoğurt-peynir domates sosu gibi) yenmesi... ilk günlerde az gibi geliyor menü ama son 4-5 gün menüdeki yiyeceklein yarısını canım istemedi yiyememiştim bile yeterli oluyo yani bi süre sonra.. o diyetten sonra da bu yıla kadar kilo almamıştım ve hatta diyeti bırakınca da 53 e kadar düştüm.. :KK61:

Son düzenleme:
X