Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bunu yaklaşık 1 yıl önce uygulayıp kilo verdiğim tek kür:) ama hiç bozmadan 18-19 gün içtim ve faydasını gördüm
Şu kürü yazarmısın nasıl kullanılır nasıl hazırlanr malzemeler falan teşkkürler şimdidennn))))
Canim su ilk sayfadaki kur iste oncelikle 1litre suya bi tane kabuk tarcini sudan gecirip atiodum bazen bunun yerinr karanfilde kullaniodum yada ikisini birden de attigim oluo du yani. Su kaynarken icine iki tane bergamotlu yesil cay atiodum bergamotlu olmasi benim tercihim yni.sonra 2-3dakika demlenmeye birakirken ocagi kapatiodum 3dakika sonra yarim limonun suyunu icine sikiodum tabi yesil caylari icinde cikarmis oluosunuz bu arada sonra o siktigim limonun kabugunuda icine atiodum 1-2dakika sonra o limon kabugunuda icinde cikariodum sonra icine bir sise maden suyunu bazilari soda da dio onu dokuodum.sonra onu tum gun icip bitirmek gerekio ertesi gun bi daha..... mesela ben ogrenci oldugum icin aksam okuldan cikinca saat 6 gibi demliodum gece yatana kadar iciodum maden suyu seviyorsaniz bunuda seversiniz zaten tadida cok guzel ilik ilik iciodum butun aksam.:)
ben iki gün arayla yaptım bir gün sodalı karışımı birgünde suyun içine 1 tatlı kaşığı toz zencefil ve limon sıkıp içtim bayağı işe yaradı 4 kilo falan verdim durmak yok yola devammmmm
benim düsük bel giymekten olusan bel kısmında yaglarım var o bölgemi eritmek istiyorum senin o bölgenede etki ettimi bu karışım? günde 3.5 litre su icen biriyim 1.5 litresini bu madenli suya ayırıcam :)
makarna diyeti nasıl oluo anlatabilirmisin. tam öğrencilik gibi duruyomerhaba arkadaşlar çok kolay bi yöntem gibi duruyor ben de denemeye karar verdiim :) bunun yanında bir de 3 yıl önce yaptığım makarna diyetini yapayım diyorum 2 haftada 5 kilo rahat veriyorsunuz makarna diyetiyle bu çayla herhalde 7-8 kilo veririm diyet bittikten sonra biraz daha çaya devam ederim o da bana yeter 64 kiloyum 53 olsam yetecek..
makarna diyeti nasıl oluo anlatabilirmisin. tam öğrencilik gibi duruyo