Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü

şu aaaaaaaaaaan içiyorum tadı kötü değil bence zaten sodayı çok seven biri olarak çok sevdim 64 ile başladım bakalım ne kadar verecem?:KK51:

canım senden aldıgım bu tarıfı uygulamaya başladım pazartesı gunu..ve suna elımdede var bır bardak :)

tadını cok sevdım zaten sodayı cok ıcen bırısıyım..ınsallah faydasını gorurum..ama cok sakınlestırıyor benı rahatlıyorum...

bunun ynı sırada 9 bitkili zayıflama cayı ıcıyorum ..inşallah ıkısı bır arada başarıcam ben bu işi... yasım henuz 24 ve 68 kiloyum..1.60 boyum var 2 evlat sahıbıyım ve hamılelıkte aldıgım kıloları veremıyorum...

inşallah kış bittiğinde yaza müthiş bir fizikle başlıcam :KK70:

ben denedim ve çok güzel sonuç aldım. 66 kiloydum ilk içtiğim gün ertesi gün 65.3. Bu aralar kilo vermem çok zorlaşmıştı ben de bu yöntemi denemek istedim. Yağ yakıyor mu bilemem ama ben de kilo vermeme etki etmesinin sebebi tok tutmasıydı. Canım hiç birşey istemedi inanılır gibi değil akşamüstü 4 te yesem sonra bişi yemesem yeterdi yani her acıktığımda gittim içtim 20 dk bekledim ve puf iştah gitti :KK70: e böyle olunca akşam bi salata gayet doyurdu beni ve kilo vermek de çok kolay oldu. bence rejim yaparken açlık çekenler için birebir. Yalnız bende şöyle bir sorun oluştu benim midem kötü oldu. bende gastrit var ve içindeki bişi dokundu midem çok fena ve şimdi içmeye korkuyorum :S

galiba ben bunu çabuk tükettim çok çabuk bitiyor 1,5 lt. Bugün 2. günüm bunu içeli çok çabuk tüketiyorum ben akşam olmadan bitiyor bi zararı olmaz dimi?:KK15:

Bende aldim bi hevesle malzemleri amaaa tadi tuhaf geldi bana . Ilk denemede 7 bardak sicak suyaekstra biberiye ve cok kucuk parca kabuk tarcin koydum 10 dk bekledi limonun suyunu ve lomonu ekledim ustune de soadi bosalltim. Yanliz bisey sasirtti beni karisim tamamen sogumamisdi halla sodanin asitmi desem ne desem o baloncuklari ve tadi da duruyodu. Taaki soguyana kadar ozaman bıle soda tadı bellı oluyodu. Su azdı ondanmı anlamadım.Siz de de oyle oldumu.
Ben ılk denemı bıle bıtıremedım 4 bardak anca ıcmısımdır bırakdıımm

arkadaslar bunun suyunun olcusu yok mu? sodali su 1 sise derken ne kadarlik sise? benim evimde her olcude surahi var kac litrelik olsun bu tarifdeki surahi?

Bugün bende ilk kez başladım ama ben limonun kabuklarını içine atmamıştım. Bir dahakine atarım ama tadı benim hoşuma gitti.

Bende az önce hazırladım çayımı Bismillah deyip başladım içmeye :nazar: inşallah faydasını görürüm...

Son düzenleme:
Yeşilçayim bitmişti gidip sade soda da alarak başlıcam bugün denemekten zarar gelmez gibi:-)

Merhabalar, ben daha önce yine burdan görüp denemiştim. 2 günde 700 gram gitmişti tabi ilk önce ödem olduğu için hızlı olmuştur demiştim sonra yavaşladı giden kilolar. Öyle mucizevi şekilde yağ yaktırdığını düşünmüyorum. Bence işe yarayan kısmı tok tutması. Akşam yemeğinden yarım saat önce yiyordum yemeğimi hazırlıyordum ne kadar aç olsam da biliyodum ki iştahım kesilicek. Ben çok işsthalıyım benim yeme isteğimi alıp götürdü. Doğal olarak azıcık şeyle doyar oldum e bu istekle kolayca diyet yapılırrr :KK70: ama ben bir hafta yapabildim çünkü midem çok çok kötü oldu. Su bile içemez hale geldim. Doktorluk oldum. O sıralarda ailevi stresli durumlarda baş göstermişti. Doktoruma ben böyle bişi içiyorum sebebi bu mudur diyemedim o da strese bağlı gastrit teşhisi koydu. Endoskopi fln istedi temiz çıktı. Artık midem hassas eskisi gibi acı baharatlı şeylerde aşırıya kaçamıyorum ama olsun :KK70: stres olduğum zaman yine midem fena oluyor bu yüzden belki bu karışımdan değildir diye düşünüyorum. Ve tek iştahımı kesen bu olduğu için tekrar denicem.
Size şunu söyleyebilirim eğer iştahınızı kesiyorsa giden kilolarınıza bakmayın zaten az yediğiniz için bir sene içerisinde 12 kilo verebilirsiniz (ayda bir kilo garanti gider çünkü) diyet yapmak daha kolay artık

Merhaba Arkadaşlar,
Yeşil çaylarınız sizi alkali yapıyor, ve alkali olduğumuzdada bedendeki yağlar eriyor..
zayıflamak istiyenlere bir kaç kısa bilgi vermek istiyorum..bu bilgileri siz araştırarak devamını getirmenizi tavsiye ederim.
Bizlerin kilo almasının sebebi bedenimizin asidik olmasından dolayı, yediğimiz içtiğimiz yanlış gıdalar, bedenimize asit olarak dönüyor,ayrıca günde milyonlarca hücre ölüyor, bu hücrelerde beden suyunda çürüyor ve onlarda asit oluşturuyor,içinde un olan gıdalar,kola ve şekerli meyva sularıda buna ekleniyor , en önemliside en çok asit taşıyan yiyecek meyva şekeride Bedenimizde asit olarak emiliyor.
Bedenimiz bu asitle kaplanınca, damarlarımızda dahil, tüm organlarımız hücre bazında asidin etkisiyle çürümeye başlıyor, beynimizse bedenimizi korumak için, vucudumuzu yağlandırmaya başlıyor,ve bu yağlanma sonsuz olarak devam ediyor çünkü sürekli asid salgılıyan bir bednimiz oluşuyor.taki bedeni alkaliye getirene kadar bu asid ve yağlanmaya devam ediyoruz.
Bedenimizi alkaliye çevirmek için alkali diyet uygulamamız lazım..
Bir çok organımız bedenimizi alkaliye çevirmek için karbonat salgılıyor, ama okadar asidik besleniyoruzki , ve hızla çürüyüp hastalanıyoruzki dışardan , karbonat almaya ihtiyaç duyuyoruz.
Sabah bir bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat,
Akşamda bir bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat
aç tok karnına farketmiyor, tatlı kaşığı fazla gelirse bunu güne dağıtabiliriz..
( 1 çay kaşığı karbonatı bir bardak suya koyarak içilir , tekrarlıyarak günde 4 kez birer bardak suya1 çay kaşığı karbonat koyarak içebilirsiniz)

Alkali beslenmeyle bütün sorunu çözüyoruz.
geniş bilgiyi:KK70:r. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | Diyet – Beslenme – Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi ve dr. Ayşegül Çoruhlu alkali diyet kitabında herşeyi anlatmış.. Artık bedenimizi sağlıklı besinlerle beslemek bir yaşam şekli olmalı. Youtube dan eski tv proglarındaki bilgileride takip edebilirsiniz. sağlıklı günler dileğiyle.. sevgiler.

Arkadaslar ben 3su bardagı suya 3tatlı kasıgı yesıl cay atıyorum bırde yarım lımon tabı bır sısede maden suyu dokuyorum ole ıcıyorum ama mucıze dıyemeyecegım tabı yanı dıyetsız sporsuz tek basına kılo verdırcegıne ınanmıyorum

X