- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
yani aslında yeşil çay gerekli ama şimdilik evdeki başka bir bitki çayıylada yapabilirsin
canım sinamekı cayı var olurmukı :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani aslında yeşil çay gerekli ama şimdilik evdeki başka bir bitki çayıylada yapabilirsin
canım sinamekı cayı var olurmukı :26:
bende emziren anneyim, kendime rezene + ısırgan otu + yesil çay + mate yapragından çay yapıp içiyordum. biraz önce buna liptonun elma çayını da ekleyip demledim. sürahiye koydum ve üstünede 1 maden suyu döktüm. sıcak olarak iğrenç bir tatı var, soda işi bozdu gibi. biraz soğutup öyle içeyim, umarım tadı değişir. işe yararsa doğum sonrası kür diye başlık açarım. bir hafta denesem yeter, kilo verdirip verdirmeyeceği belli olur..
kesinlikle maden suyu işi bozuyor, onsuz daha güzel..
şimdi daha önce yapıp faydasını gören arkadaşlar arada bi yazsalar devam ettilermi. ilk sayfalarda bi şekilde faydası var olduğu yazılıyor sınlara doğru faydası yokmuş gibi:S ...
ben 3 aydır düzenli uyguluyorum 8-9 kilo gitti hemde çok sağlıklı birşey alışınca kolay oluyor zaten
81 kilo ile başladım geçen hafta şuan 79 küsürüm kilo bildirimimi buradandayapacagım neyse çayın tarifini veriyorum ; 1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz hergün 1 sürahi onu içmek çok ama çok kalori yaktırıyor ve çok yag yakıyor arkdalar deneyin sizde faydasını göreceksinizdir eminim . sorularınızı cevaplayabilirm
1 2 hafta içinde farkı gorursunuz ınsallah