Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü

bende emziren anneyim, kendime rezene + ısırgan otu + yesil çay + mate yapragından çay yapıp içiyordum. biraz önce buna liptonun elma çayını da ekleyip demledim. sürahiye koydum ve üstünede 1 maden suyu döktüm. sıcak olarak iğrenç bir tatı var, soda işi bozdu gibi. biraz soğutup öyle içeyim, umarım tadı değişir. işe yararsa doğum sonrası kür diye başlık açarım. bir hafta denesem yeter, kilo verdirip verdirmeyeceği belli olur..

bende emziren anneyim, kendime rezene + ısırgan otu + yesil çay + mate yapragından çay yapıp içiyordum. biraz önce buna liptonun elma çayını da ekleyip demledim. sürahiye koydum ve üstünede 1 maden suyu döktüm. sıcak olarak iğrenç bir tatı var, soda işi bozdu gibi. biraz soğutup öyle içeyim, umarım tadı değişir. işe yararsa doğum sonrası kür diye başlık açarım. bir hafta denesem yeter, kilo verdirip verdirmeyeceği belli olur..

soğuyunca tadı daha iyi oluyordu , bu konu zaten bitki çayının içine soda konması ile ilgili yeşilçayın dışında sevdiginiz bitkileride koyabilirsiniz

Bende dün başladım işe yararsa yazıcam 1 hafta sonra diyet falanda yapamıyrm ramazan dye ama midem bulanıyor sanki bundan mı bilmyrm

tuhaf.bana uydurma bir tarif gibi geldi.kaynağı belli değil..

özellikle emziren anneler yeşil çayı tüketirken biraz daha dikkat etsinler.sütü olumsuz etkiliyor.
nolur araştırmadan bir yerden duyduk diye yapmayın arkadaşlar..

Ben zaten bayadır limonlu yeşil çay içiyorum zayıflamaya çok bi etkisi olmadı bende ödem varsa atmak için yararı oluyor sadece zayıflamak için diyet+spor lazım. Soda ne için koyuyoruz acaba bana sadece kullanılan suyu mineral olarak zengileştirir gibi geldi onun dışında nasıl etki ederki acaba?

şimdi daha önce yapıp faydasını gören arkadaşlar arada bi yazsalar devam ettilermi. ilk sayfalarda bi şekilde faydası var olduğu yazılıyor sınlara doğru faydası yokmuş gibi:S ...

şimdi daha önce yapıp faydasını gören arkadaşlar arada bi yazsalar devam ettilermi. ilk sayfalarda bi şekilde faydası var olduğu yazılıyor sınlara doğru faydası yokmuş gibi:S ...

ben daha önce yaptım faydasını bu karısımdanmı gördüm emin değilim ama çok wcye çıkıyordum 1 sürahi dolusu bu karışım + 1,5 litre su beni doğal olarak wcye çıkarıyordu ve yanında egzersizde yaptım yağ yakıyormu hala bilmiyorum :S

tok karnına iyi hoş oluyor da ben şu 5günde 5kilo diyetine başladım ilk 2gün bu çayı içtim ve bugün 3. günümdü midemde berbat bir duygu vardı içmedim bugün ara verdim bilmiyorum çaydan mı diyetten mi ilk defa diyet yapıyorum ama hiç tokluk hissetmedim hep açtım üstüne de çayı içince iyi gelmedi sanırım ayrıca bugünkü diyet programımı da salladım sonunda 5olmasa da 4kilo verebilirim inşallah :89: yani diyeceğim o ki sakın diyet yaparken bu çayı hazırlamayın! ya da sodasız yapın

biz kadınların yapmayacağı şey yok gerçekten ne duysak uygulamak istiyoruz bi umut. bu tarifi veren arkadaş acaba kimden aldı bilimsel bi dayanağı varmı merak ediyorum doğrusu? sağlıklı bir içecek olur herhalde ama yağları yakıyor demek bana biraz abartı geldi. bi sürahi bundan içilerek yağ yakılıcaksaydı kimse kilolu olmazdı herhalde:KK1::KK1:

her konuda oldugu gıbı bundada ortaya bır onerı atılmıs devamı yok.. sonucları yazarım dıyenler ortada yok.. usenmedım butun sayfayı okdum sonuç elde var sıfır :)

ben 3 aydır düzenli uyguluyorum 8-9 kilo gitti hemde çok sağlıklı birşey alışınca kolay oluyor zaten

81 kilo ile başladım geçen hafta şuan 79 küsürüm kilo bildirimimi buradandayapacagım neyse çayın tarifini veriyorum ; 1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz hergün 1 sürahi onu içmek çok ama çok kalori yaktırıyor ve çok yag yakıyor arkdalar deneyin sizde faydasını göreceksinizdir eminim . sorularınızı cevaplayabilirm

iyiymiş denemek lazım

X