Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü

Kızlar nasıl gidiyor sodali çay olayı,devam ediyor musunuz?

Ben bu sodalı Çayı yapıyorum bugun 3. Gün 1 hafta geçmesini bekliyorum. Bakalım kılo verecekmiyim

Yeşil çay Soda Limon Kürü İle Zayıflamak İçin Tıklayınız
20111019181208_ZWs4n.thumb.700_0.jpg

ben de başladım bu küre bismillah deyip :KK24::KK24:
tadında sorun yok hem sade yeşil çaydan hoşlanmayan hem de maden suyunu meyvesiz içemeyen biri olarak rahatsız edici bulmadım tadını

İftardan önce 63,5 la bende başladım 1 sürahi hazırladım ve sahura kadar içtim gelişmeleri yazacam hergun ekstradan 4 karanfil ve 1 poşet besi bir yerde çayı ilave ettim ben tadını çok sevdim yeşil çayı limon kabuğunu ve besi bi yerde yi 5 dk demleyip cijardim bol eksiler...

Peki yediklerinden kistin mı canim ??
yok kısmadım zaten ölçülü az yiyorum her zaman ki gibi yedim
bende troid bezi yok metabolizmam ilaçla anca çalışıyor onu da belirteyim sağlıklı biri belki de daha fazla verebilir
baskülüm bozuldu tartılamıyorum şu anda yeni baskül alınca bakıcam hala 1.5 kilo eksidemiyim su mu gitmiş gerçekten zayıflatmış mıyım belli olur o zaman

Benim zayıf olmak için 30 kilo vermem lazım :mad: Aylardır kilo vermek için uğraşıyorum olmuyo ama suç bende pes ediyorum 2 gün diyet 2 gün aşşırı kaçırma şeklinde gidiyo :KK61:Kilo veremiyorum bunu denicem denemediğim şey kalmadı ki inşallah bu işe yarar yarın yapmaya başlicam işe yararsa buraya yazıcam 1 hafta sonra yazarım :KK56:

Nedir bizim kaderimiz ya, hep mi dikkat etmek zorundayım.
Duyduğum - araştırdığım sağlıklı olarak ne yöntem varsa deniyorum. Midem kesin bana küfrediyordur :confused:
Al işte bunu da deneyeceğim. Günde 2-3 form çayı içerim zaten,ama soda :KK20:
Az önce hazırladım bunu, ama kendimden de bişeyler kattım. Farklı oldu.
Tadı fena değil işte, sık dişini iç!!!
sonuç alanlar allah rızası için paylaşsın ya.
Sonuç alamayan da paylaşsın.
Yaş - boy - kilo belirtelim.
Kilosu çok olan veriyor da, bölgesel fazlalığı olan nerdeeeee.
Boy :162
Kilo 59-60(bi böyle bi öyle)
Ama bu sabah 60.9 çıktım :KK42::KK42::KK42:

Benim zayıf olmak için 30 kilo vermem lazım :mad: Aylardır kilo vermek için uğraşıyorum olmuyo ama suç bende pes ediyorum 2 gün diyet 2 gün aşşırı kaçırma şeklinde gidiyo :KK61:Kilo veremiyorum bunu denicem denemediğim şey kalmadı ki inşallah bu işe yarar yarın yapmaya başlicam işe yararsa buraya yazıcam 1 hafta sonra yazarım :KK56:
sen kilo veremezsin bacımmm böyle devam edersen :KK47::KK47:
ilk kural diyetmiş rejimmiş hayatından çıkar adını bile anma
bu sayede 2 gün sıkıntı çekip 3. gün yemeklere abur cubura saldırmazsın
ikinci kural acıkmadan yeme canın çikolata mı çekti acıkmayı bekle o zaman yiycem de ve biraz ye zamanla canın bile istemeyecek
üçüncü kural asla tıka basa yeme ne pişirdiysen ondan ama doyup doymadığını kontrol ederek ye olmadı sofradan kalk 2 dk oyalan o arada doymuşsan zaten anlarsın yemeğe tekrar oturmazsın

sen kilo veremezsin bacımmm böyle devam edersen :KK47::KK47:
ilk kural diyetmiş rejimmiş hayatından çıkar adını bile anma
bu sayede 2 gün sıkıntı çekip 3. gün yemeklere abur cubura saldırmazsın
ikinci kural acıkmadan yeme canın çikolata mı çekti acıkmayı bekle o zaman yiycem de ve biraz ye zamanla canın bile istemeyecek
üçüncü kural asla tıka basa yeme ne pişirdiysen ondan ama doyup doymadığını kontrol ederek ye olmadı sofradan kalk 2 dk oyalan o arada doymuşsan zaten anlarsın yemeğe tekrar oturmazsın
Çok teşekkür ederim bunu aklımda tutucam :KK15:

ya bu yöntemi bende 3 haftadır düzenli sekilde yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum 1 kilo dahi veremedim off ya :KK43:

Kizlar bu tarif daha cok ödem atma agirlikli. Bende uyguladim hatta mahalledeki butun hanimlara uygulattim. 1 ayda 7 kilo veren oldu. Tabi bunun ne kadari yag ne kadari su bilinmez. Ama yediklerinize dikkat ederek 2-3 kilo yagdan verebilirsiniz. Ben icerisine cubuk tarcinda koyuyorum. Oda sicakliginda oldugunda icmeye basliyorum. Aksam en gec 7 ye kadar bitiriyorum cunku cok fazla tuvalete gitmek zorunda kaliyorum. Bunu yaparken ayni zamanda bol su icmeye ozen gosterin :)

Kizlar bu tarif daha cok ödem atma agirlikli. Bende uyguladim hatta mahalledeki butun hanimlara uygulattim. 1 ayda 7 kilo veren oldu. Tabi bunun ne kadari yag ne kadari su bilinmez. Ama yediklerinize dikkat ederek 2-3 kilo yagdan verebilirsiniz. Ben icerisine cubuk tarcinda koyuyorum. Oda sicakliginda oldugunda icmeye basliyorum. Aksam en gec 7 ye kadar bitiriyorum cunku cok fazla tuvalete gitmek zorunda kaliyorum. Bunu yaparken ayni zamanda bol su icmeye ozen gosterin :)

X