Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü

Bu sabah başladım..bide bunu deniyim bakalım.asıl kilom 54 ama bugün 55.2 çıktım.geçen seneki gibi 53ü görmeye çabalıyorum yine.eğer görürsem işe yaradı diycem kür.çünkü 19aralıkta 56.7le başlamıştım tekrar kilo verme çabasına,bu sürede en fazla 54.0 gördüm ve ogün bugündür 55 54 gidip geliyorum yememe dikkat etsemde etmesemde :))

boy 168
küre Başlangıç 55.2
Hedef 53

Sonuçları gün gün paylaşıcam artı'da olsam eksi'de olsam :KK66:
Gıcık oluyorum sonuç paylaşıcam diyipte paylaşmayanlara.ben onlardan olmadım hiç sözümde duruyorum hep :))

Son düzenleme:
55.8 çıktım bu sabah..hiç tok tutmadı bu beni hatta tansiyonumu düşürdü.ve dün akşam 7de akşam yemeği yedim hemde patlayana kadar çok yedim reglin ilk günüydü ve iştah patlaması yaşıyorum bu dönemde.bugünde çok yedim gün içinde ve akşam.bakalım yarın artı 5kiloyla gelirim heralde buraya :))
Ama bu artılar normal asıl sonucu regl bittikten sonra görücem tartıda oyüzden moralimi bozmuyorum.bu dönemde hep 2kilo fazla çıkarım şişlik ve ödemden ötürü :)

slm kızlar,
bende 3 gündür akşam yatarken yoğurt+limon+ pul biber kürünü yapıyorum.bugün de sodalı çaya başladım.ikisi birlikte bakalım nasıl sonuç verecel:KK49:

Vee bugün bir jafta oldu.75 dim 73 oldum.Gerci bunun yanındaakşamları da bişişer yememeye calıştım.Ben tavsiye ediyorum.Umarım bu haftada iki kilo verebilirim.

Selam kızlar bende bugun başladım bakalım inşallah faydasını görürüm daha önceden sodasız pul biber katarak içiyordum bide böyle deneyeyim
Başlangıç : 64.00
Hedef yazmayacağım gittiği yere kadar gitsin

Arkadaslar merhaba bende simdi hazirlicam ve yarin sabah başlıcam kilom 77 gün gun durumu paylasirim

Ben bugün basladim sabah ac 1 bardak ictim yanımada 1 sise isyerine getirdim yediklerimede dikkaat etcem ins ise yarar

Benim bugun 2.gun icmeye devam ediyorum yemegi azaltip sporada basladim 77 ile basladim simdi 75.5 geliyorum ama bu karisimdan dolayimi yoksa spor ve az yemekten dolayimi ona bisey diyemem

Ben de bugün başladım her gün tartılıp moral bozmak istemiyorum o yüzden cuma gününe kadar tartılmak istemiyorum :) Eğer sonuç alabilirsem yazarım bende :KK51: En azından tadı güzel :KK53: yani güzel dediysem içilmeyecek gibi değil :KK48:

Kızlar merhaba bu sodalı çay gerçekten işe yarıyomu

X