• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü

ben daha yeni basladım henüz 1 hafta olmadı eğer kilo verirsem sonuçları yazarım :))

henüz tartılmadım bugün 5.günüm 1 hafta dolsun öyle tartılıcam sonuçları yazarım :D ama bünyeden bünyeye değişebilir, bazılarına haftasına etki ederken bazılarına 2 ayda edebilir.

henüz tartılmadım bugün 5.günüm 1 hafta dolsun öyle tartılıcam sonuçları yazarım :D ama bünyeden bünyeye değişebilir, bazılarına haftasına etki ederken bazılarına 2 ayda edebilir.

siz yada arkadaşlardan biri bu formülü bir uzmandanmı duydunuz acaba?yani içiyorum bugün 3. günüm ama aynıyım :37::2:

3 günde yarım kilo verdiriyor yine normal bir şekilde yiyor içiyorum faydalı :) ayrıca demir eksikliği olanlara faydalı soda ve limon içeriği olduğundan diyet konusunda zararı yok

siz yada arkadaşlardan biri bu formülü bir uzmandanmı duydunuz acaba?yani içiyorum bugün 3. günüm ama aynıyım :37::2:
bu formulü ben bulmadım konuyu açan arkadaştan duydum ve yapmaya karar verdim.Bünyeme uygunmu deneyip göreceğim bundan önce elma sirkeli su denemistim ama sabah 1, akşam 1 bardak olarak içmiştim. :)

bu formulü ben bulmadım konuyu açan arkadaştan duydum ve yapmaya karar verdim.Bünyeme uygunmu deneyip göreceğim bundan önce elma sirkeli su denemistim ama sabah 1, akşam 1 bardak olarak içmiştim. :)

benim midemmi bulandırıyo çok içemiyorum ama bir ara içtiğimde 2 kg kadar vermiştim

ben 12 gündür içiyorum daha 1kggitti onu da zati az yiyorum herzamna kigibi değil ben faydasını görmedim sanki artık yapmıyorum

Bende dün başladım bugün ikinci günüm sürekli wc tasınıyorum diyebilirim 10 dkda bir ki bn öyle cok sık wc gtmem :) İnş faydası olur :)

Bence de tadı fena değil. :) Ama 3 saatte tüketirseniz. ;) Sonrasında soğumuş oluyor ki ben o halini pek sevmedim. sıcak daha ii. :) 3 saat boyunca su yerine onu içiyorum, o kadar. ;) Tabii 3 saatin yarıya yakını wc ye gidiş gelişle geçiyor. :) Bir de ben biri ballı diğeri yaseminli poşet yeşil çay kullandım. Tadı ondan da fena gelmemiş olabilir. ;)

bende suan itibari ile denemeye basladım sonuc alırsam mutlaka yazacagım....:D:3:

şuan içiyorum valla havada soğuk sıcak sıcak güzel :D

1 haftadır içiyoum vücudum acaip sıkılaştı
gören herkes kilo verdiğimi söylüyor
ama tartıda pek belli değil
yeşil çay vücudu sıkılaştırıyor
cildede bi çok faydası var bayrama kadar
devam etcm

1 haftadır içiyoum vücudum acaip sıkılaştı
gören herkes kilo verdiğimi söylüyor
ama tartıda pek belli değil
yeşil çay vücudu sıkılaştırıyor
cildede bi çok faydası var bayrama kadar
devam etcm

rejimde yapıyormusun bunun yanın da yoksa sedece bunumu uyguluyorsun

rejimde yapıyormusun bunun yanın da yoksa sedece bunumu uyguluyorsun

rejim yapmıyorum
her zamanki gibi yiyorum
fazla aşırıya kaçmam yerken az yerim ama çokta sık acıkırım
özellikle göbeğim baya küçüldü
bel çevresinde toplanan yağlar
çok güzel ödem attırıyo

arkadaşlar henüz tartılmadım bende ama bugün 2 senedir göbeğimden dolayı içine giremediğim kotumu denemek istedim.

tamam kabul ediyorum eskisi kadar tamamen dümdüz birgöbekle giyinemedim kotumu ama

en azından düğme kapandı :))))) en azından ben giyince çok ta rahatsız olmadım.

ben çok memnunum. ben ayrıca göbeğime biberiye de sürüyorum.

bunu içtiğimden beri ödem sorunum yok. tuvalete rahat çıkıyorum. cildiminde güzelleştiğini söyleyenler var ama

kreminde etkisi olabilir. anlayacağınız ben çok memnunum. sadece yeşilçay ve maden suyu almaktan marketteki kız yakında soracak bu kadar maden

maden suyu ve yeşilçayı ne yapıyorsun :))

en yakın zamanda tartılıp, yazarım. gerçi benim için önemli olan sıkılaşmak. çünkü oldukça iri kemikli biriyim.

bence deneyin. sizi rahatsız etmiyorsa eğer devam edin.

bol yağ kayıplarımız olsun inş.

bugün 4.günüm 7. günümün sonunda kaç kilo verigimi yazacagım ama veriyorum gibi hissediyorum...:39:

arkadaşlar henüz tartılmadım bende ama bugün 2 senedir göbeğimden dolayı içine giremediğim kotumu denemek istedim.

tamam kabul ediyorum eskisi kadar tamamen dümdüz birgöbekle giyinemedim kotumu ama

en azından düğme kapandı :))))) en azından ben giyince çok ta rahatsız olmadım.

ben çok memnunum. ben ayrıca göbeğime biberiye de sürüyorum.

bunu içtiğimden beri ödem sorunum yok. tuvalete rahat çıkıyorum. cildiminde güzelleştiğini söyleyenler var ama

kreminde etkisi olabilir. anlayacağınız ben çok memnunum. sadece yeşilçay ve maden suyu almaktan marketteki kız yakında soracak bu kadar maden

maden suyu ve yeşilçayı ne yapıyorsun :))

en yakın zamanda tartılıp, yazarım. gerçi benim için önemli olan sıkılaşmak. çünkü oldukça iri kemikli biriyim.

bence deneyin. sizi rahatsız etmiyorsa eğer devam edin.

bol yağ kayıplarımız olsun inş.
selam; birşey sormak istiyorum biberiye yağı tüylenme yapmıyor mu :26:

Back
X