• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü

ben bir sürahiye 1,5lt kaynar su koyup,içerisine 2 tatlı kaşığı yeşilçay(poşet değil,açıkta)koydum üzerine yarım limon suyu ve kabuğunu ilave edip 10dk demlenmesini bekledikten snra bir şişe sodayı üzerine ilave edip içtim:34:

ben bir sürahiye 1,5lt kaynar su koyup,içerisine 2 tatlı kaşığı yeşilçay(poşet değil,açıkta)koydum üzerine yarım limon suyu ve kabuğunu ilave edip 10dk demlenmesini bekledikten snra bir şişe sodayı üzerine ilave edip içtim:34:

Ben de aynen bunun gibi yapıyorum ama ben 1 limonu sıkıp kabuklarını atıyorum içine.

göbeğine ne yapıyorsun canım? erimesi için biberiye yağımı sürüyorsun anlatırmısın demekki sana göbekten etki etmiş bende göbeğimi yok etmek istiyorum

canım göbeğime biberiye yağı sürüyorum ve yaklaşık 5 dakika çok iyi yedirerek masaj yapıyorum. streç ile sarıyorum yada bir badi giyerek yarım mekik çekiyorum.

ayrıca bazı günler biberiyeyi sürüp, ince bir badi giyip, üzerine sauna belt sarıyorum. mucize olmadı ama
iyi geldi bana. ödem ile ilgili sorunum vardı ama artık yok. sanırım bu karışım iyi gelecek. epeydir kullanıyorum da.
ben memnunum. zaten yeşilçay ve soda tüketen biriydim ama düzenli değildi. bu karışım ile düzenli kullanmaya başlamış oldum.

canım göbeğime biberiye yağı sürüyorum ve yaklaşık 5 dakika çok iyi yedirerek masaj yapıyorum. streç ile sarıyorum yada bir badi giyerek yarım mekik çekiyorum.

ayrıca bazı günler biberiyeyi sürüp, ince bir badi giyip, üzerine sauna belt sarıyorum. mucize olmadı ama
iyi geldi bana. ödem ile ilgili sorunum vardı ama artık yok. sanırım bu karışım iyi gelecek. epeydir kullanıyorum da.
ben memnunum. zaten yeşilçay ve soda tüketen biriydim ama düzenli değildi. bu karışım ile düzenli kullanmaya başlamış oldum.

tamam bende deneyeceğim tesekkürler

58,5 kiloydum bugün tartıldım 1,5 kilo vermişim hemde hiç yememe dikkat etmedim hersey yedim hersey hamburgerden tutun hamur işine tatlıdan tutun cipsden cıkın hepsini yedim bu hafta içinde ama her günde düzenli olarak bunu içtim fayda ediyo:nazar:....:9:

bıraz once yaptım arkadaslar karısımı, ben lımon tadını sevmedım yaa. zaten fazla da bıtkı cayı ıcemem. lımon sıkmadan yapsam daha ıcılebılır hale gelecek sanıyorum.. bıraz once bır fıncan ıctım bakalım.. yapmaya calısacagım.. bırkac kılom var vermem gereken. ramazandı, tatıldı derken kacırdık ıpın ucunu..hepınıze kolay gelsın arkadaslar :)

arkadaşlar 3 hafta oldu sanırım bu karışımı yapalı ve sadece 2-3 gün kullanmamışımdır.

görüntü olarak çok iyi sanki 2-3 kilo zayıflamış gibiyim. ama tartı 500 gram gitmiş diyor.

yediklerime normaldede çok dikkat eden biriyim, ama polikistik overlı olduğum için

kilo vermem, deve-hendek olayı gibidir. ama ben bu 500 gr. bile çok sevindim. ama görüntü olarak dediğim

gibi çok iyi. (bir zamanlar çok sağlam bir diyetteydim,spor vs. olmasına rağmen 11 ayda 8 kilo ancak verebilmiştim. o yüzden 500 gr.,

benim için çok iyi bir sonuç.)

ben biliyosunuz kullanıyordum tartılmadım ama bana çok dar gelen bir pantolon vardı basenlerden çok zorlayarak geçiriyodum şimdi eskisine nazaran çok az zorlayarak geçirdim tek sorun önünü kapatamıyorum inş oda olucak :D

kızlar siz bu karışımı kaynattıktan sonra naasıl sürahiye döküyorsunuz ven limonu ve poşet çayları atıyorum sadece suyunu içiyorum önemli olan limon ve sallama çayları gün içinde sürahide tutmakmı :S

kızlar siz bu karışımı kaynattıktan sonra naasıl sürahiye döküyorsunuz ven limonu ve poşet çayları atıyorum sadece suyunu içiyorum önemli olan limon ve sallama çayları gün içinde sürahide tutmakmı :S

ben 2 tane sürahi kullanıyordum demledğim sürahiden öteki sürahiye tüt süzekleri varya onla süzüyordum limonu atıyorsundemledikten sonra sade suyu içilecekyeşil çayıda bekletme içinde

heh tamam ben bekletmedim zaten siz bekletiyorsunuz sandım :D

Ne kadar etkili bilemiyorum.
Bırakmıştım 1 haftadan beri tekrar yapıyorum.
Ama çok net bir etki hissettiğimi söyleyemiyorum.
Spor ve diyet var yanında, umarım etkisi oluyordur.

kızlar devam edenler yokmu sonuç ne durumda?ben sağlıklı birşey arıyorum öyle sirke falan içemem midemi mahveder:18:ama yeşil çay daki antioksidan limondaki c vitamini maden suyundaki mineraller bana güzel geldi.yani zararı olmaz aksine faydası olur gibi:44:ama gerçekten kilo verdirirmi onuda uygulayıcı yorumlarına bırakıyorum:44:

Back
X