merhaba
ben 1 kez yaptım bunu ama begenmedim
siz nasıl içiyorsunuz yahu
Ben beğendim ya tadını.
Öyle kötü gelmedi.
Sabah başladım hala içiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba
ben 1 kez yaptım bunu ama begenmedim
siz nasıl içiyorsunuz yahu
Ben beğendim ya tadını.
Öyle kötü gelmedi.
Sabah başladım hala içiyorum.
bunu uygulayanlar hep idyetle brilikte uyguluyor birde diyete yeni başlayınca zaten gidiyor kilollar
o yüzden anlam veremedimmm ben hangisinin kilo verdirdigine
ama ödem attırdıgı kesinn
Diyetsiz zaten gideceğini düşünmüyorum ben ama yeni başlamadım.
uzun süre odlu.
Bakalım cuma günü sonucu görünce işe yarayıp yaramadığı konusunda daha net yorum yaparım.
Normalde verdiğim kilo ile karşılaştırırız.
güsel heberleirnii bekliyorum ozaman senin
bende başlarımm zaten 1.5 yıldır içmedigim şey kalmadı bunuda içerizz
Ben bugün başladım. Bir sürahi içtim sadece. Öğlen 12den akşam 6 ya kadar yetti bana
Umarım işe yarar. Ben diyet yapmıyorum ama sabah nivea body ile dinamik sabahlar yapıyorum. Bu akşam 8 minutes adında bir egzersize başladım göbek ve belim için. Ayrıca pump it up adında ki videoyla dans ediyorum. Umarım düşük belimdeki yağ birikintileri yok olur.
ben bunu 7 gündür uyguluyorum 1 gk vermişim bugün yapmadım dışarı çıkacağım diye ama yeyemede dikkat ediyorum
adına sevindim inşallah gözle görülür bir şekilde yağlarımız yanar
Ben beğendim ya tadını.
Öyle kötü gelmedi.
Sabah başladım hala içiyorum.[/Q mrb banada kötü gelmedi inşallah işe yarar ben yeniyim bugün tesadüfen okudum 67 den 71 e çıktım 1 ayda çok sinirlerim bozuldu yaşil çay içiyorum 1 haftadır bakıyodum yani öylesine kolayda geldi yapımı bugün başladım inşallah işe yarar.
soğuyunca biraz içerken midem bulanıyo ama sonra alışıyorum sonunda zayıflamak varsa herşeyi yaparım