kıs sen kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun bak ben sana kalori yakıcı içeceğin tarifini vercektim
55 olmak istiyorum 58im suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıs sen kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun bak ben sana kalori yakıcı içeceğin tarifini vercektim
bu konu bana çok saçma geldi yazmadan edemedim günde iki adetten fazla maden suyu genelde tavsiye edilmiyor hele rejimdeysen belki iki güne bir için deniliyor içindeki potasyum magnezyum özellikle sodyum vücutta su tutulumuna yol açıyor çok tuzlu yemekten ne farkı kaldı diye muz bile diette yasaklı meyve potasyumdan dolayı kabızsızdır muz ye fenalık geçirirsin sindirimi zaten durdurur neyse bu da bencesi
Sizin yorumunuzda bana sacma geldi cunku zaten 1 sise soda konuluyor okumadan yorum yapmaya amma meraklisiniz
okumasam sodaya nasıl yorum yapacagım degil mi ???
kızlar ben emziriyorum ama kızım 1,5yaşına yaklaşıyor diye çok önemsemeden beşibiyerde içtim 1 ay yediklerime dikkatte ettim 2.aysa sodalı yeşilçayı içtim,düzenli olmasada içtim,toplamda 10kiloya yakın verdim yaklaşık 3 ayda.bence bu kür,5i1yerdeden daha etkili ve sağlıklı,paylaşan arkadaşa teşekkürler..
günde 2 adet soda nasıl zararlı olurya ilk defa duydum tama fazlası zardır ama benimtanıdığımbir var adam sürekli soda içiyordu kasa kasahiç birsorunudayok
Şöyle bir şey.
canan karatayın söylediklerini ben çok ciddiye alıyorum ve zayıflama döneminde soda tüketilmemesinin daha iyi olduğunu söylüyor.
O yüzden benim de sonradan aklımı karıştırmadı değil.
Ama net bir yorum yapamıyorum.
Çünkü gerçekten çok tok tutuyor.
sende çok kg vermişssin nasılverdin arkadaşım yaptığın özel birşey varmı sodanın faydasıvarmış ma bana faydaetmedi2 hafta kullandım
arkadaşlar henüz tartılmadım bende ama bugün 2 senedir göbeğimden dolayı içine giremediğim kotumu denemek istedim.
tamam kabul ediyorum eskisi kadar tamamen dümdüz birgöbekle giyinemedim kotumu ama
en azından düğme kapandı :))))) en azından ben giyince çok ta rahatsız olmadım.
ben çok memnunum. ben ayrıca göbeğime biberiye de sürüyorum.
bunu içtiğimden beri ödem sorunum yok. tuvalete rahat çıkıyorum. cildiminde güzelleştiğini söyleyenler var ama
kreminde etkisi olabilir. anlayacağınız ben çok memnunum. sadece yeşilçay ve maden suyu almaktan marketteki kız yakında soracak bu kadar maden
maden suyu ve yeşilçayı ne yapıyorsun :))
en yakın zamanda tartılıp, yazarım. gerçi benim için önemli olan sıkılaşmak. çünkü oldukça iri kemikli biriyim.
bence deneyin. sizi rahatsız etmiyorsa eğer devam edin.
bol yağ kayıplarımız olsun inş.
Güçlü kahvaltılar yaptım hep.
Öyle olunca acıkmadım zaten sonraki öğünlerde fazla.
Ekmeği tamamen çıkarıp öğlen ve akşam yediklerime dikkat ettim.
Pirinç ve makarna da yoktu tabi.
Düzenli olmasa da spor desteği.
Zaman zaman kaçamaklarım olmadı değil ama kaçamak yaptım diye bırakmadım kendimi.
Takımımın çok desteği oldu hemen kaçamak yapınca sporla telafi edip bir sonraki öğün ve günlerde daha dikkat ettim.
Ve doğru dürüst acıktığımı hissetmeden gitti kilolar.
bende kahvaltı yapıyorum ama öyle doyasıya değil araöğünde meyve yiyorum akşam bazen yemek bazen haşlanmış zebze sipor bende yapmaya çalışıyorum
Kızlar nasıl yapıyosunuz bu sodayla poşet yeşil çayı mı karıştırıyosunuz:S Anlamadım ya bana yardımcı olun.Eğer öyleyse hemen başlamalıyım.