ya şu regl de içebilirmiyim zararı varmı yokmu bilen cevaplasın ohaoldumsmile
kist için içtiğine göre diyette yapmadan iyi vermiş valla süper
çok tşkler kaç gündür cevap bekliyordum birde ben lahana suyuna başladım şuan regl dönemindeyim ama bırakmadım inşallah sonuç alırım incelme var belimde özellikle tartılmadım regl bitene kadarda tartılmam inşallah vermişimdir:Saruboceq:adet döneminde içilebiliyor canım ama adeti düzene soktuğu için kanama günün artabiliyormuş..mesela benim adet günüm en fazla 3 gündür,1 gün olduğu bile oluyor...bekliyorum bakalım ne olacak...sabah akşam 1 bardak içiyorum...yalnız 15 gün içtikten sonra 2 gün mü ara verilecek yoksa 10 günmü onu bilmiyorum:bbo:
slm bayanlar benim annemde lahana ve soğan kürünü uyguladı moral olsun size 79du 70 kilo ya düştü bu akşam itibariyle bende soğan kürüne başlıyorum benimle birlikte başlayan varmı 1 ay boyunca hergün yazcaz gelişmelerii bakaalım kim ne kadar verdiii bende 64 kiloyum 59 kiloya düşmek istiyorum 5 kilo verirsemm çok mutlu olcammmm yarışa varmısınızzz
hırslanalım die diorum tabikii bide moral olsunn diye herkeze başarılarr şimdi başlıorum yapmayaaa bide soğanın püsküllerini ve iç kabuğunu soymayın daha etkili oluyo ve bıçakla kesmeyin elinizle kırın sonra haşlayınn
derin de bende hem lahana hem soğan yapıyoruz canım annen nekadar sürede verdi bu kiloyu birde diyeti çok mu sıkı idi merak ettimslm bayanlar benim annemde lahana ve soğan kürünü uyguladı moral olsun size 79du 70 kilo ya düştü bu akşam itibariyle bende soğan kürüne başlıyorum benimle birlikte başlayan varmı 1 ay boyunca hergün yazcaz gelişmelerii bakaalım kim ne kadar verdiii bende 64 kiloyum 59 kiloya düşmek istiyorum 5 kilo verirsemm çok mutlu olcammmm yarışa varmısınızzz
hırslanalım die diorum tabikii bide moral olsunn diye herkeze başarılarr şimdi başlıorum yapmayaaa bide soğanın püsküllerini ve iç kabuğunu soymayın daha etkili oluyo ve bıçakla kesmeyin elinizle kırın sonra haşlayınn
nasıl yani kabuğuylamı haşlayalım canım soğanı..
bu arada bende başladım bu küre
bütün yapan bayanları beklioruz hep destek tam destekkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytvereliniortakvereliniortakvereliniortak
sabır gerekio 2 ayda verdi ki onun kiloları oturmuş kilolar artık belli yaşı geçince biliyosunuz. canım evet püskülleride çok faydalı kesme ve soyma, sadece en dış kabuğu var ya onu al, bi kaç kat zaten kabuk, üst tabakayı alınca kalanıyla haşla. eveeet turuncu kabuklu canım soğan
zehram annen hemen vermeye başladımı yoksa belirli bir süre sonramı vermeye başladı
slm bayanlar benim annemde lahana ve soğan kürünü uyguladı moral olsun size 79du 70 kilo ya düştü bu akşam itibariyle bende soğan kürüne başlıyorum benimle birlikte başlayan varmı 1 ay boyunca hergün yazcaz gelişmelerii bakaalım kim ne kadar verdiii bende 64 kiloyum 59 kiloya düşmek istiyorum 5 kilo verirsemm çok mutlu olcammmm yarışa varmısınızzz