Soan krn deneyipte sonu alan veya almayan var m acaba?Buradan paylaalm...

Bende de doktorum kist görmüştü ben de soğan suyu içtim ve kistlerim gitmişti.zaten saraçoğlu da soğanın tam kadın rahmi için yratılmış bir mucize olduğunu söylüyor.içi temizliyor fsh hormonu düşürüyor adetleri düzenliyor kistleri yok edior.

benimde fsh yüksek bende soğn suyu yarın içicem adetime 10 gün var çünkü .
ilaçla adet oluyorum çünkü.
şifa olsun hepimize.
ben soğanın fayadalrına çok inanıyorum.
inşallah sonra bebeklerimize de kavuşacağız.hormonlarımız ve adetlerimiz düzelince

kızlar benim sadece pcos var ama fsh tsh prolaktin her tahlilim normal dr tahlillere bakarak sağlıklısın diyor ama adet olamadım 2 ay hatta bu aykide geçti 17 si olmam lazımdı olamadım acaba soğan bişimi yapmıştır ya

arkadaşlar herkese geçmiş olsun..
bendede pco var,doğum kontrol hapına başladım.soğan kürünü denemek istiyorum ama heryerde farklı şeyler yazıyor,herkes farklı söylüyor.
kaynatma işlemi filan ok ama başlama günü konusunda heryerde farklı şeyler var..
''bu kürü regl döneminde uygulamanın hiçbir sakıncası yok ama en yüksek etkiyi alabilmek için regl dönemi bittikten en erken 7 gün sonra başlayın ve kürü uygulayın 15 gün.daha sonra diğer regl döneminize 10 gün kala aynı ürü 5 yada 7 gün süresince tekrar uygulayın ve kürü sonlandırın diyor'' doğrumudur arkadaşlar ???şuan reglimin 4.günündeyim ona göre regl dönemi bittikten 7 gün sonra başlayacağım..yanlış olmasın,bilen arkadaşlardan yardım lütfen...

Ben de adet düzensizliği yok ama hemen hamile kalmak istiyorum.Soğan kürü rahmi temizliyor diyorlar.Denemek istiyorum sonuçta doğal bi yan etkisi olmaz diyorum.Ama şimdi regliyim hemen başlasam etkisi olur mu,bitmesini mi beklemem lazım?

cnmlarım adete 15 günkala başlanıyo yani kür bittikten sonra adet oluyosun sonra diğer adet döneminden 10 gün önce başlanıp 5 7 gün içiliyo i.saraçoğlunun sitesinde öyle yazıyo.macı hem adeti sökmek hemde rahmi temizlemek.

mavilila cnm sen soğan kürünü yaptıktan sonra bal tarçın çörek otunuda dene oda uymurtlamayı sağlıyo ve olgunlaştırıyo hamile kalan çok

tşkler..benim adetlerim düzenli zaten öle fazla düzensiz değil bikaç gün oynuyor.pco için kullanıcam zaten.bende adet döneminden en erken 7 gün önce başlayın diye duymuştum bende adetten 8 yada 9 gün sonra başlayım diyordum ozaman biraz daha bekleyim 15 gün kala filan başlayım.kürü uygulayıp adet olduğunuz zaman kanamalarınız abartımı yoksa normalmi oldu kızlar???ona göre korkmayım...

sağol bebişim valla herşeyi denemk istiyorum.Peki bu bal çörekotu ve tarçının miktarları ne kadar olacak.

bende soğan kürüne başladım adetmin 4.günü yumurtlama günüme rast gelsin die hemen ardından inciri deneyecem belki faydasını görürüz inş...

Bende kist yok ama kilodan dolayı adet düzensizliği vardı. 15 gün soğan kürünü uyguladım.4 aydır adetlerim çok şükür düzenli artık.

bende merak edıyorum hatta kayınvalıdem uzun zamandır uyguluyor.oldukca memnun sızden faydasını gören var mı a.s

arkadaşlar slm. bende kist yok adet düzensizliği de. ama yara ve iltihap mevcut. soğan kürü bende de işe yarar mı acaba? ve illa ki aç karnına mı alınması gerek? ve :1rolleyes: günde iki kere mi yoksa sadce sabahları mı içilmeli? bu kadar :uhm:
teşekkürler şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…