arkadaşlar ben ugün soğan kürüne başladım ama çok araştırdım ve hamile kalan veya kürün ters teptiği hakkında bir bilgim yok çünkü biliyorsunuzki herkeze herşey iyi gelmiyor.mesela ben geçen sene hayıt tohumunu kullandım hemde aynı ölçü ve aynı tarife göre ama bana ters tepti tam 5 ay adet olmadım sonrasında oldum 30 gün adet gördüm adetim bitti 3 hafta sonra tekrar oldum ve 42 gün sürdü sonrada dr ailç filan verdi halletti.
ynai herşey herkeze yaramıyo.benneyaptımki
acaba buradan soğan kürüyle ilgili tecrübelerimizi paylaşabilirmiyiz.:enbuyukkk:
merhaba.. ben iltihap sorunum için denedim bu kürü ve başladığımın 3. gününden itibaren acayip yoğunlaştı iltihabım korktum daha da mı arttı diye ...ama devam ettim .meğer rahim içi temizleniyormuş.son 2 aydır hiç sancım kalmadı. tavsiye ederim..hihoyyyt
Benimde hap sonrası yoğunlaştı akıntım.Deemekki rahmi temizliyor bu tür ilaçlar...
ne ilacı cnmCADIARZU
Kızlar benim geçen ay klmenden dolayı 2 tane kistim olmuştu biri 5,diğeri 3cm ben bunu duyar duymaz soğan suyuna başladım 10gün içtim 20 gün sonra doktora gittim ve kistlerim tamamen kaybolduğunu öğrendim.Bence kullanın faydası çok.Allah hepimizin gönlüne göre versin en kısa zamanda anne olmanızı diliyorum
selam kızlar geçen ay akıntı şikayetiyle doktora gittim iltihap oluşmuş dedi. antibiyotik verdi. reglimin düzensiz olduğunu söyleyince de hormon testi yaptırdı. ama testi yaptırdığında adetim biteli 5 gün olmuştu.halbuki adetin 3. günü yapılıyormuş. sordum alakası yok pko lusun dedi. şaşırdım kaldım. tamam hiçbir zaman reglim belli bir düzende olmadı ama yılda en az 9-10 kere regl oluyordum. duphaston verdi bitince regli olucan dedi. bugün ilaç biteli 12 gün oldu ve ben daha yeni regl oldum. şimdi bu soğan kürünü yapıcam ama acaba ilacı da kullansam mı diyorum pko lular acaba ilaçla mı kullandılar soğan kürünü. bu arada iltihap filan da geçmedi yani bana ilaç işlemiyor kızlar. bir arkadaşım yaptı bu kürü kız çok ağrı çekti 15 gün ama saat başı iç çamaşırını değiştiriyordu. bütün o yumurtalıklarımdaki ağrı gitti ne var ne yok temizledi diyor. eskiden abdi ibrahim mi varmış çatır çatır doğuruyormuş ninelerimiz :) ben inanıyorum valla başlayınca sonuçları bildiricem size.