Soan krn deneyipte sonu alan veya almayan var m acaba?Buradan paylaalm...

iltihap içinde çok yararlı diyor saraçoğlu.ben de de var iltihap. geçen ay kullandım ben de kürü. baya akıntım oldu. hala devam ediyor. bu ay tekrar başlıcam ben de.

bende ilk kullandım ama akıntım oldu üstünden 2 ay geçti hem adet olamadım hemde akıntı kokulu ve yoğun olarak devam ediyo anlamadım ya

sadece 1 ay mı kullandın kürü.devam et bırakma. o akıntının olması iyiye işaret bence. temizleniyor demekki.hem saraçolu pko lular için 3-4 ay kullanın diyor pes etme hemen

hanımlar benim yengemde de vardı çikolata kisti denio sanırım. 2 kez tedavi gördü bi sonuç alamayınca İbrahim Saraçoğlu'nun kürünü uyguladı.. Özellikle sorduk hem adeti düzelmiş hemde tedaviye cevap vermeye başlamıştı. 1 yıl oldu bi problem olmadığını söledi geçtiğimiz günlerde..

sadece 1 ay mı kullandın kürü.devam et bırakma. o akıntının olması iyiye işaret bence. temizleniyor demekki.hem saraçolu pko lular için 3-4 ay kullanın diyor pes etme hemen

cnm kürüm bitti ertesi gün tatile gittim ordada yapamadım kürümü 1,5 aydır evimde değildim anlıcan ypamadım ama yinede ilk kürde herkezin adeti geliyo benim gelmedi hala bende dr gidicem ramazana gelmeden

cnm kürüm bitti ertesi gün tatile gittim ordada yapamadım kürümü 1,5 aydır evimde değildim anlıcan ypamadım ama yinede ilk kürde herkezin adeti geliyo benim gelmedi hala bende dr gidicem ramazana gelmeden

pes etme canım en az 3 ay yap. tamam mucize dior adam ama 15 gün az umutsuzluk için. dene devam et

ben pko hastasıyım bu kürü 15 gün yaptım adet olamadım tekrar yapıcam pes etmek yokhihoyyyt

valla ben 3 ay olamamışken yapmıştım yine olamadım 5 ay olmuştu toplam olmayalı bu geçen hafta adet söktürücü kullandım ve adetim şimdi
ama acayip akıntı attırdı benden günde 5 tane günlük ped değişiyodum

kızlarrr yardımcı olursanız sevinirim. sogan kürünü hep 2 ay 3 ay falan uygulamışsınız. ama en başta yazan arkadaş demiş ki bir yılda en fazla bir defa yapılır tekrar tekrar yapılmaz demiş.
anlamadım??????????? :bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

hayatım 2 yada 3 defa yapılıyor bu kür
ilk ay adete 15 gün kala 15 gün boyunca
sonraki aylardada 10 gün kala 5-7 gün boyunca yapılıyor.
geriside yok heralde yani 2 3 defa anladınmı canım

kızlarrr yardımcı olursanız sevinirim. sogan kürünü hep 2 ay 3 ay falan uygulamışsınız. ama en başta yazan arkadaş demiş ki bir yılda en fazla bir defa yapılır tekrar tekrar yapılmaz demiş.
anlamadım??????????? :bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

sen pkolu musun canım?

bu arada kızlar sözümü tutuyorum soğan kürünün sonuçlarını anlatıyorum. 15 gün çok düzenli yaptım bittikten 3 sonra adet gördüm. 1 ay tatilde olduğum için hiç yapamadım fakat yine beklediğim tarihte adet oldum. o deli gibi kilot değiştirten akıntıları anlatmıyorum bile. bu ay yarım yamalak yaptım. yapmadım bile denebilir. 2 gün içtim 3 gün içmedim. çok verimli bir ay değildi yani. adetimin tarihi geçti ama düzenlide kullanmadım. neyse kızlar asıl önemli haber 2.5 cm olan miyonum artık yok. doktor nasıl geçmiş anlamadım dedi. ben kıs kıs güldüm :) anlatsam inanmazdı bende anlatmadım. kızlar vazgeçmeyin lütfen....

bu soğan kürüne bende başlıcam kızlar ama ben bikaç vaka için içicem gribe felan faydalı imiş. asıl sorun bugun adetim bitti içsem olurmu. doğum kontrol hapıda alıyorum. ikbal gürpınarıda dinlemiştim soğan kürünün faydasını görmüş o yıl içinde ne grip olmuş nede başka bi hastalık geçirmiş. tadından endişeliyim ama olsun iltihabımında oldugunu düşünüyorum burda güzel sonuçları okuyunca çok sevindim inşallah herkes faydasını görür bilhassa bebiş isteyenler.:ecrin_bebek:

tadı güzel yani ben soğanı çok severim belkide ondandır.
ama ben grip oldum valla hatta halada devam ediyo balgam filan kemik ağrısı üşütüyorum devamlı

bu soğan kürüne bende başlıcam kızlar ama ben bikaç vaka için içicem gribe felan faydalı imiş. asıl sorun bugun adetim bitti içsem olurmu. doğum kontrol hapıda alıyorum. ikbal gürpınarıda dinlemiştim soğan kürünün faydasını görmüş o yıl içinde ne grip olmuş nede başka bi hastalık geçirmiş. tadından endişeliyim ama olsun iltihabımında oldugunu düşünüyorum burda güzel sonuçları okuyunca çok sevindim inşallah herkes faydasını görür bilhassa bebiş isteyenler.:ecrin_bebek:

saraçoğlu zaten en ideal zamanın adet bittikten 1 hafta sonra olduğunu yazmış. gribi filan duymadım ama evet iltihabı da söküyor. tadı yok zaten. sadece kokusu var. onu da nefesimi tutup bir seferde içiyordum. anlamıyorsun yani.

tadı güzel yani ben soğanı çok severim belkide ondandır.
ama ben grip oldum valla hatta halada devam ediyo balgam filan kemik ağrısı üşütüyorum devamlı

saraçoğlu zaten en ideal zamanın adet bittikten 1 hafta sonra olduğunu yazmış. gribi filan duymadım ama evet iltihabı da söküyor. tadı yok zaten. sadece kokusu var. onu da nefesimi tutup bir seferde içiyordum. anlamıyorsun yani.

teşekkür ederim cvplar için. gecen gün izlemiştim ikbali dinleyince yapmaya karar verdim ama o gunde 2,5 litre tüketiyomuş zayıflamak için içmiş ama buda çok fazla bence ama ben burdaki gibi uygulayacağım. soğanı bende çok severim içmek benim içinde sorun olmaz o zaman haftaya başlarım inş. hapla düzenli adet oluyorum bırakırsamda 3-5gun gecikiyo. herkes güzel faydasını görür umarım.:Saruboceq:

arkadaşlar selam. rahmimde küçük küçük kistler olduğunu söyledi doktor. ayrıca hormon bozukluğuda var geçen sene bir tahlil yaptırdım. akabinde 7 ay doğum kontrol hapı kullandım. sonra doktorum yeterli olduğunu söyleyince bıraktım. ama şikayetlerim devam ediyor. bu sene tekrar doktora gittim. kistler olduğu gibi yerinde duruyor ve hormon değerlerim geçen senekine oranla daha yüksek çıktı. şimdi soğan kürünü uyguluyroum ama bende sizin bahsettiğiniz gibi akıntıda bir fazlalaşma olmadı aksine azaldı. bende. birde bu soğan kürünün hormon bozukluğuna bir etkisi var mı? yoksa hormon bozukluğunu ne düzene sokar.

X