Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece 1 ay mı kullandın kürü.devam et bırakma. o akıntının olması iyiye işaret bence. temizleniyor demekki.hem saraçolu pko lular için 3-4 ay kullanın diyor pes etme hemen
cnm kürüm bitti ertesi gün tatile gittim ordada yapamadım kürümü 1,5 aydır evimde değildim anlıcan ypamadım ama yinede ilk kürde herkezin adeti geliyo benim gelmedi hala bende dr gidicem ramazana gelmeden
kızlarrr yardımcı olursanız sevinirim. sogan kürünü hep 2 ay 3 ay falan uygulamışsınız. ama en başta yazan arkadaş demiş ki bir yılda en fazla bir defa yapılır tekrar tekrar yapılmaz demiş.
anlamadım??????????? :bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:
gözün aydın canım ya kistlerinin geçmesine sevindim
bu soğan kürüne bende başlıcam kızlar ama ben bikaç vaka için içicem gribe felan faydalı imiş. asıl sorun bugun adetim bitti içsem olurmu. doğum kontrol hapıda alıyorum. ikbal gürpınarıda dinlemiştim soğan kürünün faydasını görmüş o yıl içinde ne grip olmuş nede başka bi hastalık geçirmiş. tadından endişeliyim ama olsun iltihabımında oldugunu düşünüyorum burda güzel sonuçları okuyunca çok sevindim inşallah herkes faydasını görür bilhassa bebiş isteyenler.:ecrin_bebek:
tadı güzel yani ben soğanı çok severim belkide ondandır.
ama ben grip oldum valla hatta halada devam ediyo balgam filan kemik ağrısı üşütüyorum devamlı
saraçoğlu zaten en ideal zamanın adet bittikten 1 hafta sonra olduğunu yazmış. gribi filan duymadım ama evet iltihabı da söküyor. tadı yok zaten. sadece kokusu var. onu da nefesimi tutup bir seferde içiyordum. anlamıyorsun yani.