nevinbal amelyat yumurtalık rezervini düsürmyor mu? burada bir forumda okumustum, endoicin bir profesor kesinlikle amelyatı önermiyormus ama ameliyat olup hamile kalan da var tabi, isin uzmanını bulmak lazımKızlar merhaba benimde sol overda 3,5 cmlik bir çikolata kistim var 2 yıldır bu hastalığı biliyorum doğum kontorol hapı kullandım sonra bebek düşündüğümüz için bıraktım 1 yıldır bebek istiyoruz 1 yılda 4 kez soğan kürünü uyguladım kistim küçülmeyi bırakın malesef :sinifsinif: dahada büyüdü bence herkesin bünyesi farklı umarım isteyen herkese etki eder ve bu arada ben bana verilen 1 yılı doldurmak üzereyim bu gidişle bana ameliyat yolu görünüyor, :CüvCüv: kalabilmek için gerekirse olacağım
Bekletme bebişimhayırlısıyla gel artık
kukacım senin kistin nasıl bir kistti? bir de son cümlen anlamadım? masaj ve suluk?Merhaba Allaha sukur ben coooook faydasını gordum.Hıdrosalpenks ve kıst hıcbırsey kalmadı Tabıı sagan kuru ıle bırlıkte masaj jenekolojık olarak ve suluk almıstım.
nevinbal amelyat yumurtalık rezervini düsürmyor mu? burada bir forumda okumustum, endoicin bir profesor kesinlikle amelyatı önermiyormus ama ameliyat olup hamile kalan da var tabi, isin uzmanını bulmak lazım
cok cok gecmiz olsun, bir doktor bu kistlere deterjanların da sebep oldugunu söylüyormus, bir arkadas söyledi.. onu da dikkate al istersen..
Teşekkürler canımcım, ama şu deterjan meselesini -tatlicadiarzu-ilk kez duyuyorum, bende herkes kadar kullanıyorum :))))
ya süpersin..masallah.. bu haberleri okumak ne kadar da moral oluyor, tesekkürler..kızlar ben de soğan kürü uygulayıp güzel sonuç alan biriyim. rabbime şükürler olsun ki kullandığım ilk ay hem 3,5-4 mm olan kistim kayboldu hemde hamile kaldım. şuan ALLAH ın izniyle 34 haftalık hamileyim. rabbim dileğen herkeze nasip etsin. ben kullanmanızı tavsiye ederim .. şifa rabbimden elbette ama deneyin ltfn bi çok ilaçtan daha iyidir.
5 gündür kullanıyorum 2 aydır geçmeyen enfeksiyonum vardı.ağrılar ve akıntı biitti.ilişki sonrası yanma oluyordu çok fazla oda bitti.soğan suyundan olduğunu düşünüyorum.çünkü 2 aydır tedavi işe yaramamıştı.ağrılarım yeni bitti.yalnız sol kasığımda bir ağrı var.onunda yumurtlama dönemi ağrısı olduğuna eminim her ay oluyor çünki.inşallah mübarek günde dualarımız kabul olur.bu ay hamile kalırız.
bende 3 gündür soğan kürünü uyguluyorum ama bendeakıntı falan olmadı kızlar.3 aydır bebek ıstıyoruz ama olmuyo..akıntı mutlaka gelmesımı gerekıyo acaba ?bn yanlısmı uyguluyorum dıye supeye dustum