arkadaşlar ben ugün soğan kürüne başladım ama çok araştırdım ve hamile kalan veya kürün ters teptiği hakkında bir bilgim yok çünkü biliyorsunuzki herkeze herşey iyi gelmiyor.mesela ben geçen sene hayıt tohumunu kullandım hemde aynı ölçü ve aynı tarife göre ama bana ters tepti tam 5 ay adet olmadım sonrasında oldum 30 gün adet gördüm adetim bitti 3 hafta sonra tekrar oldum ve 42 gün sürdü sonrada dr ailç filan verdi halletti.
ynai herşey herkeze yaramıyo.benneyaptımki
acaba buradan soğan kürüyle ilgili tecrübelerimizi paylaşabilirmiyiz.:enbuyukkk:
arkadaşlar birşey danışmak istiyorum sizlere aranızda bu konuda deneyimli olan varsa sorumu yanıtlayabirmi lütfen...
ben geçen ay 15 gün soğan suyu yaptım ama adet oldum şimdi adetten 10 gün önce 2. uygulamayı 7 gün yapmak geerekiyor ya ben yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım ya hamileysem bu ay zararlı olurmu bu soğan suyu kan testi yaptırsam da varsa bile çıkmaz ki neyapsam şimdi....
benim gibi olan varmı 15günlük uygulamayı yapıp 2.1 haftalık kürden önce hamile olduğunu öğrenen yada 2. kürü yapıp hamile olduğunu öğrenen varmı...
çok uzun oldu sanırım ama yardım edin lütfennn
bende soğan kürünü uyguladım aşırı dercede akıntım oluyordu azaldı ama ben kısa sürede regl olanlardanım 15 günün ardından bir hafta geçmeden regl oldum.
Bu ayda 1 hafta denemeyi düşünüyorum bu arada aşırı derecede tuvalete gidip geldim özellikle geceleri bakalım hayırlısı Allah tan
bence ıvır zıvır zamanı gelince oluyomuş.ben 6 yıl uğraştım neler yedim içtim ama olmadı.
Sana tavsiyem önce folik asit iç eşinde problem varsa onada çinko içir biz öyle yaptık o ay ilaçtan 15 gün sonra hamiş kalmışım cnm.
teşekkür ederim tavsiyelerin için bugün güzel bir haber aldım :) çok yeni hamileymişim bilemiyorum soğan kürünün ne kadar faydası oldu ama veren Rabbim nasip etmseydi senin dediğin gibi ne yaparsak yapalım boştu ...
Sağlıklı sıhhatli bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allahım :)
Ay ne güzel bir haber tatlım çok sevindim.Allah devamını getirmeyi nasip etsin inşallah.
Yeni hamileysen tavsiyem ağır iş yapma en azından bebişin tutunana kadar leke filan gelirse hemen dr git tamammı cnm.Benim 7. haftamda kanamam oldu 4 ayıma kadar progestan kullandım.
Bol bol ıstirahat ve bacaklarının altına minder alıp uzan bebişin tutunsun.
inş hamişsindir ay ne güzel ya
benimde yumurtlama yok
slm kızlar benim 4 yasında bir oğlum var.ikinci bebegimide 2 aylıkken karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım.kürtajdan sonra 5 aydır uğrasıyorum ama hamile kalamıyorum.kürtajdan sonra adetlerimde biraz düzensizlesti.şimdi tekrar adet oldum soğan kürüne baslayacam ama cok kararsızım bana yardımcı olurmusunuz..sizce ne yapmalıyım baska hangi kürlerden kullanmalıyım
canm yazıları okudum yeni hamil eolduğunu gördm hayırlı olsun :) çikolata kistin varmıydı senin yada herhangi bir rahatszlık ??? soğan kürü sayesnde mi oldu?
çikolata kistim yoktu canım benim.normal kist vardı 4,5 cm.ewet su an gebeyim.soğan kürünü 3 kür yaptım.sonra hamile kaldım.senden hamile kalamıyorsun cnm