Soan krn deneyipte sonu alan veya almayan var m acaba?Buradan paylaalm...

merhabalar benimde sol yumurtalığımda 3cm lik çikolata kistim var soğan kürüne başladım bugün umarım kist yok olur biz de güzel haberler verriz.6 aydır deniyoruz geçen ay doktara gittiğimde öğrendim doğum kontrol ilacı kullanmak istemiyorum inş soğan derman olacak:)))

günaydın kızlar....Rabbim isteyen herkese anne lik duygusunu yaşatsın inşallah..ben ilk denememizi yapacağımız ay soğan kürü yapmıştım ayrıca eşimede keçibıynuzu pekmezi yediriyordum ve çok şükür rabbime ilk denemede hamile kaldım..ama şunu untmayın hamile kalınca tiksiniyosunuz soğandan ben hala yemeklerde soğan kullanmıyorum kızlar inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla beişlerinizi kucaklarınıza alırsınız...ben 2gündür yalancı doğum sancısı çekiyorum anammm nasıl bir ağrı bu dedirtiyo yakında doğumum olacak dualarınızı eksik etmeyin...birde çok düşünmeyin hamile kalmayı bir çok arkadaş yeter artık olmuyosa olmuyo uğraşmayalım dediği ay hamile kaldı...stressiz bi şekilde deneme yapın...

arkadaşlar birşey danışmak istiyorum sizlere aranızda bu konuda deneyimli olan varsa sorumu yanıtlayabirmi lütfen...
ben geçen ay 15 gün soğan suyu yaptım ama adet oldum şimdi adetten 10 gün önce 2. uygulamayı 7 gün yapmak geerekiyor ya ben yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım ya hamileysem bu ay zararlı olurmu bu soğan suyu kan testi yaptırsam da varsa bile çıkmaz ki neyapsam şimdi....
benim gibi olan varmı 15günlük uygulamayı yapıp 2.1 haftalık kürden önce hamile olduğunu öğrenen yada 2. kürü yapıp hamile olduğunu öğrenen varmı...
çok uzun oldu sanırım ama yardım edin lütfennn

slm arkadaşım bende denedim ama olmadı maalesefffff

yaptım ama olmadı

Kızlar soğan kürü çok faydalıymıs anladıgım kadarıyla denemek istiyorum fakat bu sogan kokusu çok geliyormu nefesımızde falan? Günün hangi saatı içilmesi doğru olur yani

bende soğan kürünü uyguladım aşırı dercede akıntım oluyordu azaldı ama ben kısa sürede regl olanlardanım 15 günün ardından bir hafta geçmeden regl oldum.

Bu ayda 1 hafta denemeyi düşünüyorum bu arada aşırı derecede tuvalete gidip geldim özellikle geceleri bakalım hayırlısı Allah tan

bence ıvır zıvır zamanı gelince oluyomuş.ben 6 yıl uğraştım neler yedim içtim ama olmadı.

Sana tavsiyem önce folik asit iç eşinde problem varsa onada çinko içir biz öyle yaptık o ay ilaçtan 15 gün sonra hamiş kalmışım cnm.

teşekkür ederim tavsiyelerin için bugün güzel bir haber aldım :) çok yeni hamileymişim bilemiyorum soğan kürünün ne kadar faydası oldu ama veren Rabbim nasip etmseydi senin dediğin gibi ne yaparsak yapalım boştu ...

Sağlıklı sıhhatli bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allahım :)

Ay ne güzel bir haber tatlım çok sevindim.Allah devamını getirmeyi nasip etsin inşallah.
Yeni hamileysen tavsiyem ağır iş yapma en azından bebişin tutunana kadar leke filan gelirse hemen dr git tamammı cnm.Benim 7. haftamda kanamam oldu 4 ayıma kadar progestan kullandım.
Bol bol ıstirahat ve bacaklarının altına minder alıp uzan bebişin tutunsun.

çok sağol :) devamının gelmeside çok önemli değil mi, kaygılar bitmiyor malesef(

şimdi dış gebelik mi değil mi sonra kalp atışları kaygılar başladı dua et senide sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Allah ım :)

Allahtan temizliği bitirmiştim çok iyi zamanlama oldu açıkçası ...iş yerimde ağır değil işim oturuyorum şükür ...

Kısmet Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah :)

kızlar merhaba,
soğan kürü rahim ağzı yarasına da iyi geliyor mu bilen var mı?benim adet bakımından bir sıkıntım yok her ay düzenli oluyor.tek derdim bu yara

ya ben bu sogan kurunu cok uzun zaman once yapmistim
gunluk ped kullaniyorum bazen ayaklarimi belimi usuttugumde beyazla seffaf arasi bi akintim oluyordu
annemde biyerden okumus sogan kuru yap dedi... tabi ben 3-4 gun yaptim biraktim
simdi okuyorum baya faydaliymis tekrardan yapsam mi diye dusunuyorum
evli degilim hamile kalmak icin degilde adetlerim cok sancili geciyordu acaba kist mi var diye bukadar agriyor diyede korkuyordum acikcasi
simdi son 1-2 ay hic agrim yok hic birsey hissetmiyorum.. dr gitmedim ozel bise yapmadim gecmesi icin kendiliginden agrilar kesildi bende anlamadim valla bazen sancidan olecem diyorum bazende hic hissetmiyorum...

slm kızlar benim 4 yasında bir oğlum var.ikinci bebegimide 2 aylıkken karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım.kürtajdan sonra 5 aydır uğrasıyorum ama hamile kalamıyorum.kürtajdan sonra adetlerimde biraz düzensizlesti.şimdi tekrar adet oldum soğan kürüne baslayacam ama cok kararsızım bana yardımcı olurmusunuz..sizce ne yapmalıyım baska hangi kürlerden kullanmalıyım

canm yazıları okudum yeni hamil eolduğunu gördm hayırlı olsun :) çikolata kistin varmıydı senin yada herhangi bir rahatszlık ??? soğan kürü sayesnde mi oldu?

canm yazıları okudum yeni hamil eolduğunu gördm hayırlı olsun :) çikolata kistin varmıydı senin yada herhangi bir rahatszlık ??? soğan kürü sayesnde mi oldu?

çikolata kistim yoktu canım benim.normal kist vardı 4,5 cm.ewet su an gebeyim.soğan kürünü 3 kür yaptım.sonra hamile kaldım.senden hamile kalamıyorsun cnm

çikolata kistim yoktu canım benim.normal kist vardı 4,5 cm.ewet su an gebeyim.soğan kürünü 3 kür yaptım.sonra hamile kaldım.senden hamile kalamıyorsun cnm

evet bende çikolata kisti var 15 aydr olmuyo çocuğum.soğan kürü bende sonuç vermedi maalesef.ameliyatta çözüm olmadı.aşılamada çözüm olmadı. bilmiyorum ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…