- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
- Konu Sahibi snowflakeN
-
gunaydın kısceler hayırlı ramazanlar nasılsınız?
bugun 4 bucukta randevum var doktorda evdekı tartım bozuk tartılamadım ogleden sonra bellı olucak nasıpse bakalım
öğleden sonra bekliyorum canım inşallah vermişsindir.ben bu hafta veremedim kıslarr yaa dün tartıldığımda 86.3ü gördüm aslında ama dün ufak çaplı bi kutlamayapınca (yazmıyım şimdi oruç oruç canınız çekmesin) bugün artı olarak geldi bana gerçi bir de benim şu wc sorunu çözülmedikçe böle de gider ama napalım 2 ileri 1 geri bile yeter bana.sonuç olarak kilom 86.6 yani aynı arkadaşlar. :44:
arveeeeeeeeeen kuşum nerdesin
şeker nasılsın
dün yazılanlar toz duman olmuş
üzülme bizde oyleydık sen istikrarlısın kalorı falan hep sen ögrettin başarcaz gene bizSelam orlicim siz nerlerdesiniz asıl yaa arada bakıyom ama gelen giden yok
vallahi ben saldım çayıra mevlam kayıra nerdeyse 1 ay olacak orlic kilo aynı yaa 100 gr veriyom 200 alıyom 300 veriyom 100 alıyom nihayetinde aynıyım vesselaaam
artık 10günde bir gidecem akupunktura da bilmiyom niye böle oldu en azından 1-2 kg verseydim..
ilk hedefim bayrama 80 olmaktı sonra değiştirdim 83 yaptım fakat böle gidersem 85 bile olamıcam galiba
bak siz gelmiyonuz gördün mü ben de etkileniyom.
sen ne yaptın oruçla aran nasıl akşam dikkat et kaçırma çok ben hafta içi tutamıyom malesef beslenmem aynı şekilde yani.kilon aynı mı verdin mi? bu cuma bildirim istiyom ona göre nolursa olsun tartılacaz tamam.arada gelin boş bırakmayın topicimizi kuzular.
haydin görüşürüz
üzülme bizde oyleydık sen istikrarlısın kalorı falan hep sen ögrettin başarcaz gene biz
zaten cumayı beklıyorum kuzum senın ıcın tartılcam. ucunu bırakmadımben oruclada olsa yapıyorum galıbada bıraz verdim sankim bakalım cuma bellı olcek
senıde merak edıyorum bırakma ucunu
ögleyın tartılcam arven 1 gıbı yazarım
ögleyın tartılcam arven 1 gıbı yazarım
çok azimli ve kararlı olman lazım canım. disiplinle ilerlemeliyiz. herşey çok daha güzel olacak. Ben inanıyorum sana :13:.kızlar nasılsınız ? ben sıkı dıyet yağamadım henuz ama ramazanda ınanılmaz az yıyorum resmen dıyet oluyor bana. bakalım kısmet. cok sınırlı ve ofkelıyım ınsaallah bayram sonra daha super bır sekılde devam etmeme sebep olur bu duygularım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?