Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

snowflakeN

Sağlık Huzur Aile +
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
8.410
32
358
kilonun hamile kalamamakta büyük etken oldugunu söyleyen uzmanlara kulak verip bir an önce hamiş kalabilmek için en hızlı yöntem akapunkturu tercih ettik

asıl hedefimiz gebe kalmak öncesindeki zayıflama sürecimizi deneyimlerimizi ve akapunturun etkisini sizlerle paylaşmak.istedik hem gülelim hem eglenelım hem zayıflayalım hemde anne olalim istiyoruz

sizde form tutmak gebe kalmak zayıflamak istiyorsanız bize katılın hep beraber ılerleyelım...

NİCK______________YAŞ_____BOY________BAŞLANGIÇ__ŞUANKİ KİO___İDEAL KİLO

snowflakeN=________24______1.68_________83.4________76.3__________65

orlic=______________26______1.71_________92__________89.0__________70

arwen10_19=_______25______1.68_________92.5_________89.4__________60

şekerkiz67=________26______1.65_________85.5_________78.1__________65

deryadeniz79=_____33_______1.64________87___________75____________60

flzf=_____________29________1.58_______110__________110___________70

Son düzenleme:
hayırlı olsun kuzum topiğimiz

haydi kızlar
ignelerimizi taktırdık sizleri beklıyorz
zayıflamak için ugrasanlar buyrun

Son düzenleme:
zamanla fotograflarla ve verilen kilolarla ilk kilolarımızı paylaşacağız
dün taktırdık iğnelerimizi ve dün başladık diyete
ikimizinde minimum 20 kg vermesi gerek
sizleride desteklerinizide bekliyoruz
boyum :1,71
kg :92
hedef kg :70

Son düzenleme:

buu dr un tartıdan aldıgı çizelgem durum bu vahim
ilerde aldıklarımıda eklerım
ilk gün hiç iğne takılmıs gıbı olmuyor iştah ayn iştah ama ertesi gun ki bugun hiç yemek istemiyorsun
dr um bana kas oranımın cok oldugunu soyledi bu yüzden ilk 10 kg verirken spor yapma dedi çok kas tutarsın dedi
öyle lıkır lıkır su içmek yok mide genişler bir anda dedi bardak bardak içeceksin dedi
insülünü yüksek tutup metabolizmamı hızlandırcak vucut sporsuz yaksın die
dereotu ve günlük 1 cay kasıgı bal dedi dereotu kahvaltıda
aksam 10 da yatıcaksın sabah erken kalkcaksın metabolızman için dedi
anlatırım aklıma geldıkce
bu arada kg yasım 41 çıktı yani biyolojık yasım (( çok gaz verdi bu bana

Son düzenleme:
bana doktorum senınki gıbı yapmadı oyle kagıt fln vermdı dıyet lıstesı verdı..

yemem ve yememem gerekenlerı soyledı yasımave boyuma gore kılom 60 mıs

sen sporcu degılsın senden spor yapmanı ısteyemem dedı rutın ev ıslerını yap pazara markete yuruyerek gdebılecegınyerlere yuruyerek gıt dedı ımkanın varsa yuzebılırsın dedı

her öğun oncesınde 1-2 bardak ılık su ılk sart bu dedı

aksam 9 dan sonra hıcbırsey yıyıp ıcmıceksın dedı bana da ama cok acıkırsan su bıtkı cayı ayran ıcebılırsın dedı

bu sabah kalktıgımda tok tum aclık hıssım yoktu ve bu saat oldu hala acıkmadım

beyaz ekmek kesınlıkle seker tuz kesınlıkle dedı

her yemekten yıyebılırsın ama kızartma asla dedı kendıne ozel yemek yapma 1 porsyonu da gecme dedı...daha aklıma geldıkce yazarım:)

bana dedıkı oglen yemek yıyorsan aksam meyve ye oglen meyve yıyorsan aksam yemek ye
aklında bulunsun cnm

Son düzenleme:
ayy bu saat oldu acıkmadım aslında yesem yerım ama canım ıstemıyor dengeyı saglım dıye oglen 1 yesıl elma ve 3 tane kuru sıyah kayısı yedım...ben sevdım bu ısı..inşallah kalıcı sonuclar alırız

Son düzenleme:
slm kızlar topiğiniz hayırlı olsun akapunkturu bi ara bende düşündüm ama sonra vazgeçtim kendimce diyet yapıyorum alternatif tıp sayfasındanda takip ettim bi süre böle zayıflayyanda çokmuş bende bebiş istiyorum ama önce zayıflamam gerekiyo inş en kısa zamanda zayıflarız rüyamız gerçek olur Rabbim bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder...

hosgeldın canım...bende kısa bı dıyet yaptım oncesınde bıraktım ama cıddı anlamda zayıflamam gerekıyordu..orlıc saolsunkafama soktu cok ta ıyı yaptı bbugun 2.gunum suanda sonuctan memnunum sımdıye kadar bende hıc olumsuz sonuc almadım cok arastırdım..

dunde tesaduf cocukluk arkadasımın da gıttıgını ogrendım ve hemen aradım 2 hafta once baslamıs ve 8 kılo vermıs sakın bırakma zaten acıkmıyorsun dıyor bu benı daha da umutlandırdı...

inşallah sende bizde once ıstedıgımız kılolarımıza sonra bebişlerımıze kavusurz...

dunku menum;

sabah;
1 bardak ılık su
yesıl cay,domates salatalık peynır zeytın rafanadan yumurta yarım dılım kepek ekmegı

öğlen; (acıkmadıgım ıcın)
1 yesıl elma
3 sıyah kuru kayısı

akşam;

yarım kase sebzelı mercımek corbası
yogurtlu semızotu
domates salatalık

yemekten 2 saat sonra da kucuk kase meyve salatası(muz,cılek,yesıl elma)

ve ben tartılmıcaktım ama cok merak ettım dayanamadım tartıldım baslangıc kılom 83.4 bugunku kılom;81.9

hoşgeldin bizde kilodan muzdarip anne olamayanlardanız ama sabrımız kalmadı galıbaki hemen verip anne olmak için bu yolu seçtik ...

ben dün biraz kacırdım ama fenada sayılmaz pazar oldugu için begun ve bu hafta cumaya kadar sıkarım
menüm
sabah:
sucuklu yumurta 3-4 adet sucuk halkası
1 kib.kut.peynır
2 zeytin

ögle : 2 tane kayısı kurusu

aksam (saat 5de) 1tabak ıspanak kavurması
yatmadan : 2 portakal

ben tartılmadım kuzum ama ne bilim süpriz olmasını istiyorum
şu şişkolar yarışması varya onlar gibi en son gun dr da tartılmak istiyorum

arkadaslar günde 1 kez yenen taze kırılmış cevız, dereotu metabolızmayı hızlandırıyormuş
1 çay kasıgıda insülünü bi anda cıkardıgı için metabolızmayı canlandırıyor harkte geciriyormuş

gunaydın tatlımmm yokcanıkm kacırmamıssın lısten cok ıyı sadece sucuklu yumurta olmamıs oda pazar keyfı olsunhem kahvaltı da ıyı beslenmek gerek

sabah,
1 buyuk bardak ılık su 1 sıyah kuru kayısı
yesıl cay
1 tatlı kasıgı yagla yapılmıs melemen
peynır,2 zeytın salatalık 1 kucuk dılım tam bugday ekmegı

öğlen;

yeşil elma kuru kayısı

akşam;

yarım kase mercımek corbası

sebzelı bulgur pılavı,1 kasık kuru fasulye

gece yarım yesıl elma

ne bilim yaaa artık bu hafta içi asılırım

yesil çay içim du bi

iyice asılıyoruz çıtır hatun oluyoruz

iç iç içelim guzelleşelım

esım geldı bılıyorsun 2 dk bakp cıkıyorum yarın ınsallah burda olurum cıkıcam bırazdan gece anca gırerım çookk opuyorum senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…