- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
tatlım sana dıyet lıstesı vermısmıydı?soledın de unuttum:)
slm kızlar topiğiniz hayırlı olsun akapunkturu bi ara bende düşündüm ama sonra vazgeçtim kendimce diyet yapıyorum alternatif tıp sayfasındanda takip ettim bi süre böle zayıflayyanda çokmuş bende bebiş istiyorum ama önce zayıflamam gerekiyo inş en kısa zamanda zayıflarız rüyamız gerçek olur Rabbim bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder...
hoşgeldin bizde kilodan muzdarip anne olamayanlardanız ama sabrımız kalmadı galıbaki hemen verip anne olmak için bu yolu seçtik ...slm kızlar topiğiniz hayırlı olsun akapunkturu bi ara bende düşündüm ama sonra vazgeçtim kendimce diyet yapıyorum alternatif tıp sayfasındanda takip ettim bi süre böle zayıflayyanda çokmuş bende bebiş istiyorum ama önce zayıflamam gerekiyo inş en kısa zamanda zayıflarız rüyamız gerçek olur Rabbim bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder...
dunku menum;
sabah;
1 bardak ılık su
yesıl cay,domates salatalık peynır zeytın rafanadan yumurta yarım dılım kepek ekmegı
öğlen; (acıkmadıgım ıcın)
1 yesıl elma
3 sıyah kuru kayısı
akşam;
yarım kase sebzelı mercımek corbası
yogurtlu semızotu
domates salatalık
yemekten 2 saat sonra da kucuk kase meyve salatası(muz,cılek,yesıl elma)
ve ben tartılmıcaktım ama cok merak ettım dayanamadım tartıldım baslangıc kılom 83.4 bugunku kılom;81.9
hoşgeldin bizde kilodan muzdarip anne olamayanlardanız ama sabrımız kalmadı galıbaki hemen verip anne olmak için bu yolu seçtik ...
ben dün biraz kacırdım ama fenada sayılmaz pazar oldugu için begun ve bu hafta cumaya kadar sıkarım
menüm
sabah:
sucuklu yumurta 3-4 adet sucuk halkası
1 kib.kut.peynır
2 zeytin
ögle : 2 tane kayısı kurusu
aksam (saat 5de) 1tabak ıspanak kavurması
yatmadan : 2 portakal
ben tartılmadım kuzum ama ne bilim süpriz olmasını istiyorum
şu şişkolar yarışması varya onlar gibi en son gun dr da tartılmak istiyorum
gunaydın tatlımmm yokcanıkm kacırmamıssın lısten cok ıyı sadece sucuklu yumurta olmamıs oda pazar keyfı olsunhem kahvaltı da ıyı beslenmek gerek
ne bilim yaaa artık bu hafta içi asılırım
yesil çay içim du bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?