Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

bu lıste super oldu yaa[/QUOTE]

ya deseydiniz en baştan yapardım ben kızlar, neyse geç de olsa bizim de bi çizelgemiz oldu

cuma günü için hedef koydum kendime :26: hedefim 87.0 bakalım ulaşabilecek miyim bugünden itibaren kaloriyi aşağıya çekiyorum yine, yapabilirsem spor da yapcam bugün başlıyom

bu lıste super oldu yaa

ya deseydiniz en baştan yapardım ben kızlar, neyse geç de olsa bizim de bi çizelgemiz oldu

cuma günü için hedef koydum kendime :26: hedefim 87.0 bakalım ulaşabilecek miyim bugünden itibaren kaloriyi aşağıya çekiyorum yine, yapabilirsem spor da yapcam bugün başlıyom[/QUOTE]

yaparsın hayatım :13:

bu lıste super oldu yaa

cuma günü için hedef koydum kendime :26: hedefim 87.0 bakalım ulaşabilecek miyim bugünden itibaren kaloriyi aşağıya çekiyorum yine, yapabilirsem spor da yapcam bugün başlıyom[/QUOTE]

bız orlıc le denedık ama yapamadık bılseydık solerdık

ewallahı ben bugun tartıda 75.7 yı gordum gozleırm bole acıldıuzun bı aradan sonra 75 i gordum...

WOOOW WOOWW WOWWWW!! tebrikler snow emeklerin karşılık verdi çok sevindim moral oluyosun bana valla..aynen devam arkadaşım güzel, zayıf ve en önemlisi sağlıklı günler yakındır

Son düzenleme:
WOOOW WOOWW WOWWWW!! tebrikler snow emeklerin karşılık verdi çok sevindim moral oluyosun bana valla..aynen devam arkadaşım güzel, zayıf ve en önemlisi sağlıklı günler yakındır

ayy sormaaa yaa ınsan gercekten cok mutlu oluyor ılk amacım 75 tı o okey almazsam tabı kılosırada 70 var 70 e dustummu degmeyın keyfıme

kızlar merhaba,
dün dr.gittim.400 gr verebilmişim.regl dönemindeyim.sanırım ondan dolayı böyle oldu (

dün yediklerim:

sabah kahvaltı:1 bardak elma sirkeli su, 1 dilim esmer ekmek,1 yumurta,1 domates,1 salatalık,1 adet kırmızı biber,peynır,5 adet zeytın.

ara öğün:1adet salatalık

öğle yemeği:tavuk,1 kase cacık,1dilim esmer ekmek.

ara öğün:1 bardak süt.

akşam yemeği:çook acıkmıştım.bir tabak kabak yemeği,1 kase zeytınyağlı fasülye,2 dilim esmer ekmek,1 kase yoğurt :))

bu arada meyve hala yok
sevgiler...

iinş canım yaa..
ben iğneleri çıkardğımda sanki ipin ucunu kaçıracakmışım gibi gelıyor.spora gidince mesela güzel herşey. ama bırakınca bakıorum kaçamaklar başlıyor.hep bölemi yaşıcam diye üzülüyorum ya

iğneleri bana özellikle çıkart dedi.ee bi yandan da düşünmüyor değilim hani eğer böyle herkes yaparsa ozaman azaılcak hastaları.ama ben çıkartmamaya karar verdım.dünde ordaki bayanlara sordum çıkarmıolarmış hehhe :))

sevgiler.

valla bilmiyorum ya bence de maddi çıkar gözetiyo çoğu.belki etkisinin devam ettiğini görüp 15 günde ayda bir gitcez o yüzden muhakkak çıkart diyebilirler. biz de işin ehli değiliz ama şöle bi mantık yürütüyorum belli bi süre sonra 15 günde 1 ayda gidecez o zaman ne olacak iğneler o süre boyunca kulakta kalacak.ona özel yani başka iğne mi kullanacak derseniz bence hayır.tabi doktoru dinlemek daha faydalı ama bir kaç günün zararı olmaz heralde

slm kızlar
sıkı gıdemıyoru bu ara yaaa
2 gundurde nıyetlıyım kacırmadım inş.

dun yarım dürüm ve 1 ayran ve 1 katmer yedım
gecede yarım katmer yerdım inş. verırım

tavuk salata dıyetı denedım gelmedıgım gunler bakalım cumartesı ne cıkcak tartı :44:

slm orlic hoşgeldin valla ben yapamadım tavuk diyetini,benim kaloriler de 1500den aşağı değil ama bu sabah 86.8 gördüm tartıda.bu arada yarın da bizim için tartılmayı unutma tamam mı,listemizin açılışını yapıyoruz yarın bakalım kim ne kadar verdi.
kızlar ben bugün doktordan geldim, bahsetmiştim bizimki 6 hafta boyunca her hafta sonra 15de bir demişti ama benim 8 hafta oldu her hafta gidiyorum hala.sizce sakıncası olur mu yada sizin doktorlar ne demişti ne zamana kadar her hafta gideceksiniz?

günaydın kızlar; ya ben dün sabah tartıda 86.8 gördüm ama bu sabah 87.7 olmuş nerdeyse 1 kg fark var bide 2 gündür wc çıkamadım o yüzden net bi bildirim olmayacak ama 87.2 diye olarak giriyorum ben kilomu

[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]snowflakeN[/TD]
[TD]76.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]orlic[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]arwen10_19[/TD]
[TD]88.2[/TD]
[TD]-1kg[/TD]
[TD]87.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]şekerkiz67[/TD]
[TD]76.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]deryadeniz79[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]flzf[/TD]
[TD]110 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]kullanıcı1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]kullanıcı2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]kullanıcı3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]kullanıcı4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[/TABLE]

Son düzenleme:
arvencım snow tatilde 2 gune doner
bende dr gıtmeden tatılmıyorum bugun dr gunum ama gitmeyecegım galıba ilk fırsatta bıldırecegım kılocukları
ama galıba snow vermıs kılo 76 yı gordum dedı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam
pazartesı gorusuruz tatlım

orlicim canım benim cuma sana uymuyosa o zaman ortak bi gün belirleyelim,nete giremeyeceksek de en son kilomuzu bildirelim veya izinli yazalım.her birimiz farklı gün olursa sistematik olmaz.benim fikrim bu.yok öyle olmasın derseniz de ben yine size uyarım.

heyyyyyyyyyyyyooooooooooo gunaydınnn ben geldımmmmmmmmmm ama kotu haberleeeeeeeeeeee

tatılde 4 kılo alan bır ınsan daha varmıdır hemde 6 gundeee kafayı yıcem tamam vermedım dıyordm ama bu kadar alacagımı dusunmemıstım

benım kılom 79.0:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

moralım 0 yaa bugun sadece meyve yıcem

canım banada gecen sene aynısı oldu tatılden 2 kg alarak dondum 7 gunluk tatıl ve sureklı hareket halınde olmama rağmen
demekkı tatıl bıze yaramıyor:)

canım banada gecen sene aynısı oldu tatılden 2 kg alarak dondum 7 gunluk tatıl ve sureklı hareket halınde olmama rağmen
demekkı tatıl bıze yaramıyor:)

off sınır oldum yaa ve hergun en az 1 saat yurudum yani napalım en azından ramazana kadar aldıklarımı verım

tatlım ne yedınkı oyle .bence sıslık falan vardır tuvalete cıkabılıyomusun pekı? hava deıklıgı de vucutta odem yapıyo adet gunun yakınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…