- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
- Konu Sahibi snowflakeN
-
bu lıste super oldu yaa
bu lıste super oldu yaa
ya deseydiniz en baştan yapardım ben kızlar, neyse geç de olsa bizim de bi çizelgemiz oldu
cuma günü için hedef koydum kendime :26: hedefim 87.0 bakalım ulaşabilecek miyim bugünden itibaren kaloriyi aşağıya çekiyorum yine, yapabilirsem spor da yapcam bugün başlıyom
bız orlıc le denedık ama yapamadık bılseydık solerdık
ewallahı ben bugun tartıda 75.7 yı gordum gozleırm bole acıldıuzun bı aradan sonra 75 i gordum...
WOOOW WOOWW WOWWWW!! tebrikler snowemeklerin karşılık verdi çok sevindim moral oluyosun bana valla..aynen devam arkadaşım güzel, zayıf ve en önemlisi sağlıklı günler yakındır
cok tuhaf ama her doktor farklı ıste bana ozellıkle bol meyve ye dıyor ve kavun ve karpuz hıc korkma meyveden zarar gelmez dıyor..zaten her gun 1 ogun zorunlu meyvem var ...
menulerın cok guzel masallahhh ınsallah hep boyle gıder benım gıbı sonra azıtmazsınben costum yemek konusunda tutamıyorum sankı kendımı
banada spor yapma dedı ev işi yap yurunebılecek yerlere gıderken arac kullanma yuru dedı...sen sporunu yap cnm kılo vermek ıcın degıl saglık ıcın
ıgnelerın 1haftadan fazla durması ıyı degılmıs ama neden ıyı degılmıs bılmıyorumdoktorunadanıs ıstersen
iinş canım yaa..
ben iğneleri çıkardğımda sanki ipin ucunu kaçıracakmışım gibi gelıyor.spora gidince mesela güzel herşey. ama bırakınca bakıorum kaçamaklar başlıyor.hep bölemi yaşıcam diye üzülüyorum ya
iğneleri bana özellikle çıkart dedi.ee bi yandan da düşünmüyor değilim hani eğer böyle herkes yaparsa ozaman azaılcak hastaları.ama ben çıkartmamaya karar verdım.dünde ordaki bayanlara sordum çıkarmıolarmış hehhe :))
sevgiler.
slm kızlar
sıkı gıdemıyoru bu ara yaaa
2 gundurde nıyetlıyım kacırmadım inş.
dun yarım dürüm ve 1 ayran ve 1 katmer yedım
gecede yarım katmer yerdım inş. verırım
tavuk salata dıyetı denedım gelmedıgım gunler bakalım cumartesı ne cıkcak tartı :44:
arvencım snow tatilde 2 gune doner
bende dr gıtmeden tatılmıyorum bugun dr gunum ama gitmeyecegım galıba ilk fırsatta bıldırecegım kılocukları
ama galıba snow vermıs kılo 76 yı gordum dedı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam
pazartesı gorusuruz tatlım
hayırdır kızlar nerelerdesiniz???
heyyyyyyyyyyyyooooooooooo gunaydınnn ben geldımmmmmmmmmm ama kotu haberleeeeeeeeeeee
tatılde 4 kılo alan bır ınsan daha varmıdır hemde 6 gundeee kafayı yıcem tamam vermedım dıyordm ama bu kadar alacagımı dusunmemıstım
benım kılom 79.0:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
moralım 0 yaa bugun sadece meyve yıcem
canım banada gecen sene aynısı oldu tatılden 2 kg alarak dondum 7 gunluk tatıl ve sureklı hareket halınde olmama rağmen
demekkı tatıl bıze yaramıyor:)
heyyyyyyyyyyyyooooooooooo gunaydınnn ben geldımmmmmmmmmm ama kotu haberleeeeeeeeeeee
tatılde 4 kılo alan bır ınsan daha varmıdır hemde 6 gundeee kafayı yıcem tamam vermedım dıyordm ama bu kadar alacagımı dusunmemıstım
benım kılom 79.0:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
moralım 0 yaa bugun sadece meyve yıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?