• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

$1.webp$2.webp$3.webp$4.webp$5.webp

teşekkür ederım canım
zaten üye olmusum ilk bahsettıgınde
ramazanda daha guzel olcak hepsini tek tek yazıyım senle istişare edelim
cok saol arvencım :3:

gunaydın kısceler hayırlı ramazanlar nasılsınız?
bugun 4 bucukta randevum var doktorda evdekı tartım bozuk tartılamadım ogleden sonra bellı olucak nasıpse bakalım

gunaydın kısceler hayırlı ramazanlar nasılsınız?
bugun 4 bucukta randevum var doktorda evdekı tartım bozuk tartılamadım ogleden sonra bellı olucak nasıpse bakalım

öğleden sonra bekliyorum canım inşallah vermişsindir.ben bu hafta veremedim kıslarr yaa dün tartıldığımda 86.3ü gördüm aslında ama dün ufak çaplı bi kutlama :56:yapınca (yazmıyım şimdi oruç oruç canınız çekmesin) bugün artı olarak geldi bana gerçi bir de benim şu wc sorunu çözülmedikçe böle de gider ama napalım 2 ileri 1 geri bile yeter bana.sonuç olarak kilom 86.6 yani aynı arkadaşlar.:50::43::44::27:

öğleden sonra bekliyorum canım inşallah vermişsindir.ben bu hafta veremedim kıslarr yaa dün tartıldığımda 86.3ü gördüm aslında ama dün ufak çaplı bi kutlama :56:yapınca (yazmıyım şimdi oruç oruç canınız çekmesin) bugün artı olarak geldi bana gerçi bir de benim şu wc sorunu çözülmedikçe böle de gider ama napalım 2 ileri 1 geri bile yeter bana.sonuç olarak kilom 86.6 yani aynı arkadaşlar.:50::43::44::27:

tatlım 500gr gıtmış sadece:) ama bu hafata tatlı ve pasta kacamagım olmuştu:( bvu arada tuvalet problemım benımde vardı gecen akşam acılı salgam suyu ıctım doğan...y marka cok severımde cok rahatlattı benı bıldıgın gıbı deıl yemek sonrası kostum adete:)

slm kızlar :3:koşturuyorum 2 gundur gelemedım verıyor gıbı hıssedıyorum kendımı ama tartıya henuz bakmadım haftaya cumaya yazarım inş. akşama misafırler var

doktorumun verdıgı bılgıler

sahur (dönüşümlü olarak)

yumurta 1 adet
az yağlı beyaz peynır en fazla 3 kıbrıt kutusu kadar
domates salatalık bıber dilediğiniz kadar
yogurt bır kase

veya

meyve 1 porsiyon
ekmek 1 dılım tam bugday ekmegi

çay ,kahve,ıhlamur,bitki çayları şekersiz ,isterseniz tadlandırıcılı (sakarın ,dulcaryl,aspartam)

iftar yemegı

1 dılım pıde veya bugday ekmegı

corba 1-1,5 kepçe kadar

salata yogurt sınırsız

donusumlu olarak et 1tatlı kasıgı yag ile

veya sebze yemegı 1tatlı kasıgı yag ile
veya kuru baklagıller 1tatlı kasıgı yag ile

yatsı

meyve

süt 1 bardak az yaglı veya yagsız

su günde en az 2,5 3 lt
bunun 1 ltresı 3-4 bardak maden suyu olabılır

arveeeeeeeeeen kuşum nerdesin
şeker nasılsın
dün yazılanlar toz duman olmuş

Selam orlicim siz nerlerdesiniz asıl yaa arada bakıyom ama gelen giden yok:10::14:
vallahi ben saldım çayıra mevlam kayıra nerdeyse 1 ay olacak orlic kilo aynı yaa 100 gr veriyom 200 alıyom 300 veriyom 100 alıyom nihayetinde aynıyım vesselaaam
artık 10günde bir gidecem akupunktura da bilmiyom niye böle oldu en azından 1-2 kg verseydim..
ilk hedefim bayrama 80 olmaktı sonra değiştirdim 83 yaptım fakat böle gidersem 85 bile olamıcam galiba :27::43::43:
bak siz gelmiyonuz gördün mü ben de etkileniyom.
sen ne yaptın oruçla aran nasıl akşam dikkat et kaçırma çok ben hafta içi tutamıyom malesef beslenmem aynı şekilde yani.kilon aynı mı verdin mi? bu cuma bildirim istiyom ona göre nolursa olsun tartılacaz tamam.arada gelin boş bırakmayın topicimizi kuzular.
haydin görüşürüz:54:

Selam orlicim siz nerlerdesiniz asıl yaa arada bakıyom ama gelen giden yok:10::14:
vallahi ben saldım çayıra mevlam kayıra nerdeyse 1 ay olacak orlic kilo aynı yaa 100 gr veriyom 200 alıyom 300 veriyom 100 alıyom nihayetinde aynıyım vesselaaam
artık 10günde bir gidecem akupunktura da bilmiyom niye böle oldu en azından 1-2 kg verseydim..
ilk hedefim bayrama 80 olmaktı sonra değiştirdim 83 yaptım fakat böle gidersem 85 bile olamıcam galiba :27::43::43:
bak siz gelmiyonuz gördün mü ben de etkileniyom.
sen ne yaptın oruçla aran nasıl akşam dikkat et kaçırma çok ben hafta içi tutamıyom malesef beslenmem aynı şekilde yani.kilon aynı mı verdin mi? bu cuma bildirim istiyom ona göre nolursa olsun tartılacaz tamam.arada gelin boş bırakmayın topicimizi kuzular.
haydin görüşürüz:54:
üzülme bizde oyleydık sen istikrarlısın kalorı falan hep sen ögrettin başarcaz gene biz
zaten cumayı beklıyorum kuzum senın ıcın tartılcam. ucunu bırakmadımben oruclada olsa yapıyorum galıbada bıraz verdim sankim bakalım cuma bellı olcek
senıde merak edıyorum bırakma ucunu

Son düzenleme:
üzülme bizde oyleydık sen istikrarlısın kalorı falan hep sen ögrettin başarcaz gene biz
zaten cumayı beklıyorum kuzum senın ıcın tartılcam. ucunu bırakmadımben oruclada olsa yapıyorum galıbada bıraz verdim sankim bakalım cuma bellı olcek
senıde merak edıyorum bırakma ucunu

sonucu bekliyorum vermesek de moralimizi bozmak yok tamam mı.ben 20-25 gündür veremiom ama vücudumda değişiklik var yinede daha toparlandı yani.yavaş yavaş olsun bizim olsun demi :52::34:
kızlar dün üşüttüm galiba bütün gece afedersiniz çıkardım.sabah 1kg vermiş görünüyodum.tabiki su kaybı ve çıkardığım için ama hoşuma gitmedi değil 85.3 gördüm tartıda:44:keşke almasam geri ama bakalım yarın görecez

hahah oda iyiymiş parmakmı atıp cıkarsam bende öööö:37:ne igrencim demi
bende fena deılım az yıyorum suyla şişiriyorum kendımı
bırakmak yok arwen

amıııııııııııın kuuzum ammmmmmmın
AYNI KILOM CANIMM :5:ama buda bişe demı haftaya veririm inş.
snow buralardada topige gelmıyo bayadır bizde konusamadık açıkcası :31:

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız ? ben sıkı dıyet yağamadım henuz ama ramazanda ınanılmaz az yıyorum resmen dıyet oluyor bana. bakalım kısmet. cok sınırlı ve ofkelıyım ınsaallah bayram sonra daha super bır sekılde devam etmeme sebep olur bu duygularım.

mrb kızlar, bende iğnnelerimi taktırdım. benim kilo vermeme yardımcı olmasada midemi çok rahatlatıyor, midemdeki fazla asiti alıyor, stresime iyi geliyor. ramazanda diyet yapamıyorum. normal zamana göre az yesemde kilo veremedim bu ramazan. neyse herkese başarılar :16:.

kızlar nasılsınız ? ben sıkı dıyet yağamadım henuz ama ramazanda ınanılmaz az yıyorum resmen dıyet oluyor bana. bakalım kısmet. cok sınırlı ve ofkelıyım ınsaallah bayram sonra daha super bır sekılde devam etmeme sebep olur bu duygularım.
çok azimli ve kararlı olman lazım canım. disiplinle ilerlemeliyiz. herşey çok daha güzel olacak. Ben inanıyorum sana :13:.

arkadaşlar herkese merhaba, ben ramazan dolayısıyla iğne taktrımadım.aslında işten izin alamadım gitmedım.dedım ramazan bitsın ondan sonra başlarım artık.75 idim 72 kiloya düştüm.bir diet listesi uyguladım.bayada işe yaradı.vermeye devam.
iftarda
1 bardak su,bir hurma,bir tabak çorba
sonra 5 yada 10 dak ara verıorum(çok önemli bence bu ara)
1 tabak yemek tam porsıyon.2 dilim esmer ekmek,salata.
eğer davetteyseniz 3/4 kaşık pilav yada makarna alabilirsiniz.haftada 3 kez sütlaç yada dondurma.
iftar ve sahur arası 8 bardak su
iftardan 2 saat sonra meyve var hiç yiyemedım ben :) genelde iftar sofrasında karpuz oluyor ondan yıyorum.
sahurda ise
4 dilim esmer ekmek ince olcak tabi 2 tane tost
1 yumurta,domates,peynır,2/3 kaşık reçel yada bal var ben bal ve reçelde yemedım
1 bardak süt
sevgiler.

Back
X