Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

bende onu dicektım sana onu yap 3 gunde atıyosun
önumuzdekı hafta bende yapcam onu
kg degısıklık yk malesef :S ama asılcam bu hafta tavuk dıyetıyle bende
çizelge senın olsun canım ne nilay nede ben ugrasamıyoruz sevınırız bile ilgilenırsen beceremıyoruzda biz :)
nasılsın bu arada keyfın?

ben zevkle ilgilenirim işim masa başı olduğundan nette çok vaktim oluyor zaten.
keyfim de yerinde bu aralar, maşallah diyeyim.şükür ki zaman her yaraya kabuk bağlatıyor.diyete başladığım sıralarda bi elbise almıştım 44 beden bayramda giymek amacıyla hem de bana hırs olsun diye.. ilk denediğimde patlayacak gibiydi zor çıkarmıştım.dün onu deneyeyim dedim hala sıkıyor ama inan kıyafetin üstümde duruşu değişmiş.eşim de çok beğendi yemek yerken bu kıyafeti düşün falan diyo artık.başta hiç inanmıyodu bugüne kadar 2 kilodan fazla verebildin mi yaptığın diyetlerde bu da öle olacak diyodu.artık ılımlı, motive edici konuşuyo.

bayrama hedef 80 ama tahminen 83 falan olabilicem, olsun ben o elbiseyi giycem fotomuda buraya koycam inşallah

Çok teşekkür ederim.
evet dr kesinlikle meyve yok dedi.Geçen yıl bebeğe gaz yapar diye yiyemedım.Bu senede dr izin vermedği için
Sordum yemek istiyorum diye hayıırr kesınlıkle yok dedi.1 Aydır hiç meyve yemıyorum.

Dünkü yediklerim:
sabah kahvaltı:1 dilim esmek ekmek,1 yumurta,5 adet zeytın,1salatalık,1 domates,peynır ve maydonoz.

ara öğün:1 adet havuç

öğle yemeği: 1 tabak karışık sebzeli yemek,1 dilim esmer ekmek,1 kase cacık

ara öğün:1 bardak süt

akşam yemeği: saat 7 gibi en son tavuk göğsünden bol domatesli biberli yemek yapmıştım.1 tabak yedim.1 dilim esmer ekmek,1 kase yoğurt.

ben birde spor salonuna gidiyordum.Dr onuda yapma dedı.İşlerimin yoğunluğundan bu hafta akupunktura gidemedım.O yüzden motivasyonum bozuldu gibi Birde birşey sorucam size.Dr iğneleri 1 haftalık takıyor ben ona gelemicem diyince 1 hafta dolunca mutlaka iğneleri çıkar dedı ben çıkarmadan durdum.Bu sabah çıkardım.Sağlık açısından bir sorun olurmu sizce?

valla bilmiyorum ki canım ben de bi kere yaklaşık 12-13 gün çıkarmamıştım ama etkisi devam ediyo bence belki psikolojik bilmiorum ama çıkarsam daha çok yerdim diye düşünüyorum. bu arada sana hoşgeldin diyemedim.yol arkadaşlarımız çoğalıyor ne güzel aramıza hoşgeldin canım.
menün de gayet güzel,inşallah kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun.bizde pes etmek yok ama biliyosun önemli olan süreklilik 100 cal. bile azaltsan uzun vadede etkisini gösterecektir.

Son düzenleme:

bu tablo super olmus hemdeee ne orlıc nede ben yapamadık o zmn haftada bır bıldırelım sende lıstebası ololarmı sekerım oh beee artık bızımde bır tablomuz olduuuuu

cok tuhaf ama her doktor farklı ıste bana ozellıkle bol meyve ye dıyor ve kavun ve karpuz hıc korkma meyveden zarar gelmez dıyor..zaten her gun 1 ogun zorunlu meyvem var ...

menulerın cok guzel masallahhh ınsallah hep boyle gıder benım gıbı sonra azıtmazsınben costum yemek konusunda tutamıyorum sankı kendımı
banada spor yapma dedı ev işi yap yurunebılecek yerlere gıderken arac kullanma yuru dedı...sen sporunu yap cnm kılo vermek ıcın degıl saglık ıcın

ıgnelerın 1haftadan fazla durması ıyı degılmıs ama neden ıyı degılmıs bılmıyorumdoktorunadanıs ıstersen

sabah;1 bardak ılık su
rutın kahvaltı ama tam hatırlayamadım ne yedım:44::44::44:

öğlen;yarım porsyon bulgur pılavı
yarım porsyon tavuklu bezelye
1 bardak ayran
dondurma

aksam;3 kasık bulgur pılavı
3 kasık tavuklu bezelye
yogurt

meyve karısık

sabah;yarım porsyon peynırlı su boregı
1 bardak portakal suyu

öğlen;1 kasarlı sucuklu sımıt
1 ayran
1 lımonata
kavun

aksam;2 lahmacun
kola
meyve

ben ıyı bır dayagı hakedıyorum artık farkındayım

günaydın kısceler nasılsınız cuma gunu tartı gunumdu 76,7 olmuşum az az gıdıyo ama kalıcı gıdıyordur ınsallah adet donemındeyım belkıde ondan boyle neyse hayırlısı ya:)86 lardan 76 larıda gorduk cok sukur:)

gec olsun guc olmasın demısler

kıloda beraber gıdıyoruzbende o cıvarlardayım
bu arada lıste yayınlamıyorsun csnımm yoksa cokmu kacamakların var

sabah;yok

öğlen;2 dılım penırlı tost
portakal suyu
kavun

aksam;3 kasık prınc pılavı
4 kızartma kofte
2 dılım patates kızartması
salata ayran
turk kahvesı

gec olsun guc olmasın demısler

kıloda beraber gıdıyoruzbende o cıvarlardayım
bu arada lıste yayınlamıyorsun csnımm yoksa cokmu kacamakların var

tatlım buara sık gıremedımkı nete ara ara gırdıkce yazmaya calışıyorum.dunku menumu yazıyım ozamn kacamaklı gelen:)

1.ögun
salatalık domates peynır,krem peynır,
1 dılım tam bugday ekmegı
bol mıktarda cay

2.öğün
et guvec 2yk kasıgı pılav ıle

3.öğün

5-6 yk pılavın ustne bıkac et parcası

bol mıktarda hareket temızlık ev ısı yuruyus vss..

günaydın kısceler 2 gundur tuvalete cıkamıyorum

01/07 tarıhlı listem

1 dılım ekmek
ince dılım kasar ve salam
buyuk bardak cay

ara
1 muz

oglen

nohut yemegı susuz 3-4 kasık
1 ınce dılım kavun

ara
form bıskuvı 3 adet

akşam
patates salatası
taze fasulye
1 dılım ekmek

ara
keten eriği bır kase
prınc mısır patlaklı form bıskuvısı 4-5 adet

gunde 3 lt su ıcıyorum bazen gecıyor.ama yıne de kabızım nıyekı kıslar

gunde 3 lt su ıcıyorum bazen gecıyor.ama yıne de kabızım nıyekı kıslar

Aslında öğünlerin dengeli görünüyo ama biraz daha sebzeye ağırlık ver istersen canım belki harketsizsen ondan olabilir.bide taze meyve ye bolca yada kuru kayısı ve üstüne su işe yarıyo.kabızlığın sıkıntı verecek boyuttaysa bitki çayı içebilirsin benim durum baya vahim ben kuru kayısı yiyorum,meyvelerden kiraz çok işe yarıyo hergün 1 tane activia yiyorum.gün aşırı mısır püsküllü bi form çayı içiyorum içinde sinameki falan da var.ben de suyu çok içerim ama artık kronik oldu benim kabızlık.bunları yapmazsam hiç çıkamıyorum bunlarla bile gün aşırı oluyo.ve kabızlık kilo vermeye çok engel.
en güzeli yapabiliyorsan yürüyüş falan yap vücut kendi kendine çözer

[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]snowflakeN[/TD]
[TD]76.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]orlic[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]arwen10_19[/TD]
[TD]88.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]şekerkiz67[/TD]
[TD]76.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]deryadeniz79[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]flzf[/TD]
[TD]110 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]kullanıcı1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]kullanıcı2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]kullanıcı3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]kullanıcı4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[/TABLE][/QUOTE]

canım yesıllıge agırlık ver ve sabahları kıraz sapı suyu ıc faydasınuı cok gordum ben

[/QUOTE]

bu lıste super oldu yaa

sabah;1 bardak ılık su
2 parca ekmek
azıcık peynır

öğlen yok

akşam;dısardaydık kremalı tavuklu mantarlı makarna
kola
dondurma

tatlım bu ara cok ıyı yuruyus yapıyorum aslına bakarsan demen gıbı bıtkı caylarına basvurayım kayısımda vardı daha fazla yıyeyım barı:)evden sabahları kosarak cıktıgım ıcın unutuyorum akşamdan cantama atıyım cunku ısyerınde kahvaltı yapıyorum

canım yesıllıge agırlık ver ve sabahları kıraz sapı suyu ıc faydasınuı cok gordum ben

tamam tatlım denıycembuarada benım doktor gunlerım cuma oldu artıkın hemıde lısteye uygun oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…