Smyrne'in Evi

Evinizi blogunuzdan da görme imkanım oldu. Alışılmışın dışında çok güzel bir ev çıkarmışsınız ortaya. Özellikle antre ve banyolarınızı çok beğendim. Allah huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin.

Blanche merhaba,

Daha değişecek, yenilenecek çokkk fazla iş var ama tadilat sırasında bütçemizi epey aştık :KK50: o yüzden değiştirdikçe sizlerle blogta paylaşacağım..
Beğenmenize çok sevindim, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Daha iyileri sizi bulsun inşallah..
Bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun..

çoook güzell.. blogunuda takip ediyorum.çok zevkli hatunsun maşallah.evim olursa bende böyle istiyorum.

Blanche merhaba,

Daha değişecek, yenilenecek çokkk fazla iş var ama tadilat sırasında bütçemizi epey aştık :KK50: o yüzden değiştirdikçe sizlerle blogta paylaşacağım..
Beğenmenize çok sevindim, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Daha iyileri sizi bulsun inşallah..
Bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun..

Merhaba, oğlunuzun odasını da görme imkanım oldu ne kadar sade ve güzel.Benim de 2,5 yaşında bir kızım var hastanedeki bilekliğinden tutun da ilk uçak biletine kadar , ilk reçete vs.. hepsini saklıyorum. Şu an yurtdışındayım , bir gün ülkeme dönüp ev dizecek olursam hepsini çerçeveletmeyi düşünüyorum.

çoook güzell.. blogunuda takip ediyorum.çok zevkli hatunsun maşallah.evim olursa bende böyle istiyorum.

triptofan selam,

Çok teşekkür ederim!
Allah daha iyilerini sana versin! Umarım en kısa zamanda bir evin olur, hep beraber fikir alışverişinde bulunarak düzenleriz evini :KK66:

Merhaba, oğlunuzun odasını da görme imkanım oldu ne kadar sade ve güzel.Benim de 2,5 yaşında bir kızım var hastanedeki bilekliğinden tutun da ilk uçak biletine kadar , ilk reçete vs.. hepsini saklıyorum. Şu an yurtdışındayım , bir gün ülkeme dönüp ev dizecek olursam hepsini çerçeveletmeyi düşünüyorum.

Teşekkür ederim Blanche!
Evet, herşeyi çerçeveletebilirsin, benim ilk aklıma gelen zıbınları oldu :KK1:
Yurtdışında, Fransa ya da Belçika'da mısın..buradaki ismin Blanche (Fransızca olduğu için acaba dedim) ta..

antrene bayıldım

çok güzel bir evin var

renk uyumun, mobilyaların çok güzel
hepsi zevkli ve çok güzel

mutlulukla oturun hep

antrene bayıldım

çok güzel bir evin var

renk uyumun, mobilyaların çok güzel
hepsi zevkli ve çok güzel

mutlulukla oturun hep

maximaculpa merhaba,
çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim!
eşyaların büyük bölümü eski sayılır, salondakileri falan bütçem uygun duruma geldiğinde değiştirmek istiyorum, değiştikçe blogumda paylaşıp anlatırım zaten..
iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim, herkes mutlu olsun..
sevgiler

canım evinde mutlulukla, sağlıklı, huzurla oturun inş...

oturma odasındaki koltuk takımı ve sarılı banyo aynalarımız aynı:)) evin çok güzelmiş, ist.'a böyle yüksek tavanlı geniş hollü bir ev bulsam hemen alırdım..iyi günlerde otur..

antrene mobilya buldun mu canım
merak ettim de

ya tadilat olayı beni o kadar yormuş ki, şu an birşey alasım yok eve, değişiklik te yapmıyorum, sen de eve taşınınca öyle olacaksın..şu an çok sevdiğim bir ablam da taşındı -hatta ileride izin verirse evinin fotoğraflarını çekip blogumda yayınlayacağım- o da aynı durumda, eve birşey alası yok, bitti kadıncağız yorgunluktan..

bir de şuna karar verdim artık: birara çok baktım mobilya, bulamadım..halbuki antredeki dresuarı tesadüfen bulmuştum ve gören herkes bayılıyor, zorlama olsun istemiyorum..bıraktım zamana, nasılsa karşıma çıkacak..bir de evde çok iş var daha, salonda tablolarım bile asılmadı, misafir odasını koyamadım bloga, çünkü kayınvalideme vereceğimiz tv, satacağım koşu bandım falan odada duruyor...halbuki orada bir L kanape var ve kopkoyu görünen bir kanapeyi nasıl değiştirdiğimi anlatacağım daha size..yani evde iş çok..ama acele etmiyorum artık canım yaa, ne zaman ısrarla arasam zorlama oluyor, sonrasında içime sinmiyor, boşa para harcıyorum..

canım evinde mutlulukla, sağlıklı, huzurla oturun inş...

oturma odasındaki koltuk takımı ve sarılı banyo aynalarımız aynı:)) evin çok güzelmiş, ist.'a böyle yüksek tavanlı geniş hollü bir ev bulsam hemen alırdım..iyi günlerde otur..

aaa süper! ben çok seviyorum bu koltukları..oğlum biraz büyüyünce salonu değiştireceğim ama koltuklar galiba yine aynı tarz olacak :KK9:
evet eşimin ailesi de İstanbullu, Antalya'daki geniş evleri, yüksek tavanları, oda büyüklüğündeki balkonları görünce bayılıyorlar:-)) Dilerim gönlüne göre bir ev bulursun:KK34:

Harika bie vein var. Tam benim tarzım süper ya bayıldım.

çok teşekkür ederimmmm, buraya fazla fotoğraf koyamadım ama blogumda fazlasıyla mevcut :KK1:
dilerim gönlünce bir evin olur, hatta bakarsın beraber fikir alışverişinde bulunarak döşeriz evini :KK34:
sevgiler

yatak odanız hariç evinizi çok beğendim, güle güle oturun.

Londoner merhaba,

Evet ben de bilhassa yatağımı beğenmiyorum, çok eski zira..ama şu an onu değiştirecek bütçem yok, beğenmek zorundayım:-)
Çok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun

ikea koltuk takımından memnunmusun ektorp ailesinin modellerine bayılıyorum sağlamlar mı acaba? bu arada evin çok hoş ferah ferah bakınca içim açıldı:KK16::nazar:

süper harika mükemmel bir ev tam hayalimdeki gibi:KK43:( eski halini cok merak ettim cok guzel olmus ellerinize zevkinize saglık güle güle mutluluklarla oturun

Eviniz çok güzel maşallah.. Rica etsem yatak odasındaki kilim mi yoksa halımı tam çıkartamadım. Nerden ve kaça aldığınızı yazarmısınız...

X