- 17 Haziran 2010
- 3.264
- 21
çok güzel güle güle oturun
Afsarbetul merhaba,
tesekkür ederim beğeninize!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel güle güle oturun
bayıldım bayıldım bayıldım
özellikle yer karoların harika, giriş ve mutfağını çok güzel tamamlamış
banyona bayıldım... Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)
Ağız tadı ve mutlulukla oturun çok beğendim.
Maşallah, evinizi beğendim çok güzel olmuş.
Mutlulukla oturun inşallah...
Yerlere ve salondaki masaya ba-yıl-dım. Huzurla oturun, sevgiler...
Çok güzel olmuş eviniz çok beğendim Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin :)
Böyle tarzı olan evlere bayılıyorummmm :)) herşeyin harika maşallah güle güle güzel günlerde oturun inşallah...banyona yatak odana ya mutfağına aşık oldummmm...Rabbim banada nasip eder inşallah... bide blogunuz varmış sanırım ordan takip etsek sizi... ne diye arayacağızDDDD mutlu günlerr:)
merhaba.blogunda antre için fikir istemişsin ya bence mavi döşemeli sandalye tarzı olan modeller olabilir gibi. çünkü fazla yer kaplamaz. diğer modeller antrende kaba durabilir. bir de bence o görünen geniş kapı salonsa eğer onun köşesine koltuk koyma derim. çünkü 1. salonun önünü kapatır 2. duvardaki nazarlığın bütün havasını alır götürür. hasır çantanın olduğu köşe ise süper olurbir de bi yerde görmüştüm eski sehpalar vardır ya mermer üstü olurdu. onlardan bulup onların sadece sehpa ayağını kullanabilirsin.üzerine de döşemecide bi puf minderi diktirebilirsin kolay gelsin.resim bulabilirsem eklerim
bi iki örnek internetten buldum.patine tekniğiyle beyazlatılıyorlarEki Görüntüle 484980 Eki Görüntüle 484981