Smyrne'in Evi

bayıldım bayıldım bayıldım :nazar:
özellikle yer karoların harika, giriş ve mutfağını çok güzel tamamlamış :KK34:

bayıldım bayıldım bayıldım :nazar:
özellikle yer karoların harika, giriş ve mutfağını çok güzel tamamlamış :KK34:

tugbaogretmen merhaba,

çok teşekkür ederim beğeniniz için!:)
bu arada sanırım bebek bekliyorsunuz, Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin..en güzel zamanları, tadını çıkarın :KK34:

Maşallah, evinizi beğendim çok güzel olmuş.
Mutlulukla oturun inşallah... :KK34:

Yerlere ve salondaki masaya ba-yıl-dım. Huzurla oturun, sevgiler...

Teşekkürler!:)

Masayı ben de seviyorum ama keşke açılır kapanır birşey olsaydı diye düşünüyorum, çünkü şöminenin önünü daraltıyor :/ henüz bu evde ilk kışımız olacak ama şömineyi kullacağımızdan eminim..

İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim:KK66:

Böyle tarzı olan evlere bayılıyorummmm :)) herşeyin harika maşallah güle güle güzel günlerde oturun inşallah...banyona yatak odana ya mutfağına aşık oldummmm...Rabbim banada nasip eder inşallah... bide blogunuz varmış sanırım ordan takip etsek sizi... ne diye arayacağız:KK70:DDDD mutlu günlerr:)

Böyle tarzı olan evlere bayılıyorummmm :)) herşeyin harika maşallah güle güle güzel günlerde oturun inşallah...banyona yatak odana ya mutfağına aşık oldummmm...Rabbim banada nasip eder inşallah... bide blogunuz varmış sanırım ordan takip etsek sizi... ne diye arayacağız:KK70:DDDD mutlu günlerr:)

gamzeemrah merhaba,

güzel yorumlarınız akşam akşam gülümsetti, var olun:)
tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim!
Smyrnetalya adresinden bana ulaşabilirsiniz..hatta ben de antrem için bir mobilya arıyorum, fikriniz varsa ve yorum olarak gönderirseniz çok mutlu olurum..(bir elin nesi var iki elin sesi var hesabı:)
Allah gönlünüze göre versin, daha iyileri sizin olsun!:)

merhaba.blogunda antre için fikir istemişsin ya bence mavi döşemeli sandalye tarzı olan modeller olabilir gibi. çünkü fazla yer kaplamaz. diğer modeller antrende kaba durabilir. bir de bence o görünen geniş kapı salonsa eğer onun köşesine koltuk koyma derim. çünkü 1. salonun önünü kapatır 2. duvardaki nazarlığın bütün havasını alır götürür. hasır çantanın olduğu köşe ise süper olurbir de bi yerde görmüştüm eski sehpalar vardır ya mermer üstü olurdu. onlardan bulup onların sadece sehpa ayağını kullanabilirsin.üzerine de döşemecide bi puf minderi diktirebilirsin kolay gelsin.resim bulabilirsem eklerim

bi iki örnek internetten buldum.patine tekniğiyle beyazlatılıyorlar $pufff[1].jpg $DSCN0388[1].JPG

merhaba.blogunda antre için fikir istemişsin ya bence mavi döşemeli sandalye tarzı olan modeller olabilir gibi. çünkü fazla yer kaplamaz. diğer modeller antrende kaba durabilir. bir de bence o görünen geniş kapı salonsa eğer onun köşesine koltuk koyma derim. çünkü 1. salonun önünü kapatır 2. duvardaki nazarlığın bütün havasını alır götürür. hasır çantanın olduğu köşe ise süper olurbir de bi yerde görmüştüm eski sehpalar vardır ya mermer üstü olurdu. onlardan bulup onların sadece sehpa ayağını kullanabilirsin.üzerine de döşemecide bi puf minderi diktirebilirsin kolay gelsin.resim bulabilirsem eklerim

deniz ve mehtap selam,

nihayet beni anlayan biri çıktı, eskileri seviyorummm!!:)
neden gülüyorum biliyor musun -bu arada "sen" diye hitap ediyorum ama umarım kabalık etmiyorumdur- aynı şeyi ben de düşünmüştüm, 2 gün önce eşime "acaba eskicilerden eski bir sandalye ya da sehpa/tabure bulup üzerine döşemecide birşeyler mi ayarlasam?" diyordum, şimdi yazdıklarını okuyunca gülümsedim ister istemez:)

eski ufak bir sandık ta aklıma geldi,onun da üzerine puf minderle değişik birşey olabilir..
şansa bak ki Antalya'da çok fazla eskici yok ama araştıracağım :KK66:
çok teşekkür ederim!
sevgiler

Evinizi blogunuzdan da görme imkanım oldu. Alışılmışın dışında çok güzel bir ev çıkarmışsınız ortaya. Özellikle antre ve banyolarınızı çok beğendim. Allah huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin.

X