Smyrne'in Evi

bayıldım yaa duş içindeki seramiklerin lavabon banyo aynan ve aynı makineye olan aşkımız gerçekten sabırsızlıkla bekliyordum
tarzım değil ama gerçekten hepsi birbirine çok yakışmış huzur veren bir ev belliki ......

bayıldım evine çok şık dekore edilmiş yurt dışında ki ev dekorasyonuna benziyor aynı:KK34:
güle güle oturun.

bayıldım yaa duş içindeki seramiklerin lavabon banyo aynan ve aynı makineye olan aşkımız gerçekten sabırsızlıkla bekliyordum
tarzım değil ama gerçekten hepsi birbirine çok yakışmış huzur veren bir ev belliki ......

fazey selam :-)

valla çok beğendim sevinmene çünkü tarzın olmadığını biliyorum, konuşmuştuk önceden :)
sanırım haklısın, sahipleri huzurlu ve pozitif olunca eve yansıyor galiba :)
çok sağol!
sevgiler

bayıldım evine çok şık dekore edilmiş yurt dışında ki ev dekorasyonuna benziyor aynı:KK34:
güle güle oturun.

atractive selam,

uzun yıllar yabancı dil ve kültürü üzerine eğitim aldım, mutlaka yansımıştır evime de..
beğenin için ayrıca teşekkür ederim.
sevgiler

tabii ki unutmadım, az mı mesai yaptık burada beraber!:))
kadis her bir temennin için ve desteğin için çok çok teşekkür ederim!
sorularınla bunalmıyorum, dilediğin kadar sorabilirsin :KK66:
bak eğer fazladan bir tuvaletin varsa evde, acele etme, ben değişik birşey yaptım, toparlayıp fotoğraflayayım, blogta paylaşırım :KK66:

sevgiler
bekliyorum merakla canım

küçük bir sato burası resmen :) güle güle kullan sahane emeğine saglık güle güle saglıkla neşeyle oturun herşey çok güzel en begendiğim evinin starı bence holündeki motifli fayanslar sato havası saray havası vermiş :KK54::KK54:

Kızlar merhaba,

Ben uzun zamandır buraya fotoğraf koymaya karşıydım.
Aslında uzunca bir süredir blog hazırlığım vardı, öncelikle orada paylaşmak istedim..
Yaklaşık 2 ay oldu eve taşınalı, bir takım eksikler var tabii..ama içime sinmeyen hiçbirşeyi eve doldurmak istemediğimden, sevdiğim şeylerle karşılaştıkça alıp, eksiklerimi tamamlıyorum :-)

Bu topik uzun zamandır ev fotoğrafı göndermeye söz verdiğim Geztapo, Kadis, Liva ve Cillibom'a gelsin öncelikle :-)
Aqualilly, senin adını bilhassa vermiyorum, tadilat esnasında an be an bilgilendirildin zaten :KK66:

Daha fazla fotoğraf için Smyrnetalya adresini ziyaret edebilirsiniz.
Bazı odaların fotoğraflarını henüz hazırlayamadım, hazırladıkça blogta gün be gün paylaşıyorum..
Yorum ve eleştirileriniz benim için değerli..
Şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler

çok çok güzel...yaşanılası bir ev olmuş....benim tarzım modern den yana ama böyle evleri görünce de hayran kalıyorum...mutluluk ve sağlıkla oturun herşey yerli yerinde...

bu evin sahipleri çok görmüş çok geçirmiş çok yaşamış çok gezmiş ve olmuşlar bence ...entellektüel ve birazda yurtdışı kokan bir ev..her detayı inceden tasarlanmış tarz bir ev olmuş...country tarzım değil zaten böyle bir şaheseri becerememde sanırım .ama herşey birbirine çok uymuş ve çok yakışmış ...en çok ta banyo duvarındaki nişi beğendim döküntüyü toplamış ve estetik duruyor .salon sandalyeleri çok soft çok çekici geldi gözüme ...symnrecim bu evin içinde şen kahkahalarınız en huzurlu günleriniz olsun .sağlıkla oturun canım.ayrıca adımın geçmesi de beni çok duygulandırdı teşekkür ederim:KK71::KK71:

küçük bir sato burası resmen :) güle güle kullan sahane emeğine saglık güle güle saglıkla neşeyle oturun herşey çok güzel en begendiğim evinin starı bence holündeki motifli fayanslar sato havası saray havası vermiş :KK54::KK54:

:KK70::KK70::KK70:
çok teşekkür ederim, çok mutlu ettiniz!
sevgiler

çok çok güzel...yaşanılası bir ev olmuş....benim tarzım modern den yana ama böyle evleri görünce de hayran kalıyorum...mutluluk ve sağlıkla oturun herşey yerli yerinde...

ay4326 selam,

evet ben de modern evlerden pek hoşlanmam ama senin evini gerçekten beğendim, iç açıcı bir ev olmuş..
sanırım bu doğru, yani ev sahibesinin enerjisinin eve geçtiği..sizin evinizde öyle bir duyguya kapıldım ben..
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, ben de 14 yıl sonra kavuştuğunuz evde huzurla, ağız tadıyla günler diliyorum..
sevgiler

bu evin sahipleri çok görmüş çok geçirmiş çok yaşamış çok gezmiş ve olmuşlar bence ...entellektüel ve birazda yurtdışı kokan bir ev..her detayı inceden tasarlanmış tarz bir ev olmuş...country tarzım değil zaten böyle bir şaheseri becerememde sanırım .ama herşey birbirine çok uymuş ve çok yakışmış ...en çok ta banyo duvarındaki nişi beğendim döküntüyü toplamış ve estetik duruyor .salon sandalyeleri çok soft çok çekici geldi gözüme ...symnrecim bu evin içinde şen kahkahalarınız en huzurlu günleriniz olsun .sağlıkla oturun canım.ayrıca adımın geçmesi de beni çok duygulandırdı teşekkür ederim:KK71::KK71:

geztapocum,

beni feci utandırdın, keşke özelden mesaj atsaydın..:KK17:
nişi özellikle istedim, çünkü kiralık evlerde yıllardır çürüyüp paslanan raflardan bıktım, kendi evimde böyle olsun istedim..usta bana uyuz oldu ama olsun, sonra kendisi de çok beğendi :KK1:
dileğim senin de en kısa zamanda ev sahibi olman ve o evi beraber tasarlamamız..yani sen nasıl istersen öyle yaparız :KK66:
sandalyelerden blogta da bahsettim, orada bolca foto var, eşimin ailesinden kalma 25 yıllık sandalyeler...2,5 sene önce boyatıp, döşemeleri değiştirmiştim..kullanışlı da oldular, herkese tavsiye ederim.
tabii ki adın geçecek, tadilat esnasında çok konuştuk..:KK34:
mutlaka blogta bekliyorum, bana üye olmalısın!arada konuları siz belirlersiniz :KK34:
herbir dileğin için ayrıca teşekkür...sağol, var ol..
sevgiler

evine bayılım
hayalime çok yakın
özellikle yer karaoları, lavobo ve bataryaların çok orjinal
ayrıca blogun çok güzel ve faydalı:KK16:

Son düzenleme:
evine bayılım
hayalime çok yakın
özellikle yer karaoları, lavobo ve bataryaların çok orjinal
ayrıca blogun çok güzel ve faydalı:KK16:

Amonra selam,

çok teşekkür ederim, beğenmen beni mutlu etti!
biliyorum biraz değişik gelebilir insanlara ama herkes içinde mutlu olduğu mekanda yaşamalı..
blogu sevmene ayrıca sevindim zira biraz acemiyim, pinktomato ile birbirimizi kontrol edip duruyoruz :KK1: zamanla daha da iyi olacak :KK34:
sevgiler

Amonra selam,

çok teşekkür ederim, beğenmen beni mutlu etti!
biliyorum biraz değişik gelebilir insanlara ama herkes içinde mutlu olduğu mekanda yaşamalı..
blogu sevmene ayrıca sevindim zira biraz acemiyim, pinktomato ile birbirimizi kontrol edip duruyoruz :KK1: zamanla daha da iyi olacak :KK34:
sevgiler

kesinlikle karakteri olan bi ev
hazır seri üretim yapaylığından uzak
seni yansıttığına eminim
büyük değişim yaşatmışsın eve
blogunda öncesi ve sonrası görülmeli muhakkak
emeğine değmiş:nazar:
bloguna kk linki ekledin mi süper olur:)

Son düzenleme:
evine bende biçok kişi gibi bayıldım, her bi ayrıntısı ayrı güzel :)))

ben de eşim de siz gibiyizdir, bişeyi begenirsek heryerde bulana kadar onu ararız, dolanır dururuz. İçimize sinmedi diye 2 yıl nihale almadık:KK1:

canım çok sıcak bir ev olmuş, hem orjınal hem samımı hem modern. Zaten bu üçlü dengelenebılmışse olmuştur bence :)

Yazdım uzunca bır mesaj ama bakım mesajıyla uçtu galıba:KK31:

Blogu ekledım, iyi paylaşımlar :KK16:

Evinizde huzurlu bir omur dılıyoruz size, maşallah:nazar:

kesinlikle karakteri olan bi ev
hazır seri üretim yapaylığından uzak
seni yansıttığına eminim
büyük değişim yaşatmışsın eve
blogunda öncesi ve sonrası görülmeli muhakkak
emeğine değmiş:nazar:
bloguna kk linki ekledin mi süper olur:)

işte onu bilmiyorum, yani link ekleme konusunu..acemi olduğumu söylemiştim :KK17:
mesaj da gönderdim size, eğer beni yönlendirirseniz seve seve eklerim..
teşekkür ederim tüm yorumlarınıza..

geztapocum,

beni feci utandırdın, keşke özelden mesaj atsaydın..:KK17:
nişi özellikle istedim, çünkü kiralık evlerde yıllardır çürüyüp paslanan raflardan bıktım, kendi evimde böyle olsun istedim..usta bana uyuz oldu ama olsun, sonra kendisi de çok beğendi :KK1:
dileğim senin de en kısa zamanda ev sahibi olman ve o evi beraber tasarlamamız..yani sen nasıl istersen öyle yaparız :KK66:
sandalyelerden blogta da bahsettim, orada bolca foto var, eşimin ailesinden kalma 25 yıllık sandalyeler...2,5 sene önce boyatıp, döşemeleri değiştirmiştim..kullanışlı da oldular, herkese tavsiye ederim.
tabii ki adın geçecek, tadilat esnasında çok konuştuk..:KK34:
mutlaka blogta bekliyorum, bana üye olmalısın!arada konuları siz belirlersiniz :KK34:
herbir dileğin için ayrıca teşekkür...sağol, var ol..
sevgiler
bende senin güzel dileklerin için teşekkür ederim canım belki bir gün benimde bir evim olur...bloğuna arada bir misafir olarak uğruyorum ama üyede olurum tabii neden olmasın.sevgiler benden..

canım çok sıcak bir ev olmuş, hem orjınal hem samımı hem modern. Zaten bu üçlü dengelenebılmışse olmuştur bence :)

Yazdım uzunca bır mesaj ama bakım mesajıyla uçtu galıba:KK31:

Blogu ekledım, iyi paylaşımlar :KK16:

Evinizde huzurlu bir omur dılıyoruz size, maşallah:nazar:

Chicken merhaba,

evet az önce benim de yazdıklarım uçtu bakım sebebiyle:)
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
bu arada 22.09 ne bilmiyorum ama 24.09 de benim için özel bir tarih :)

X