çok güzel evin. bayıldım özellikle o banyodaki ayna ve havluluk çok şık. bu ev tarzında bir ev daha var bu topikte. şimdi adını hatırlamıyorum sanırım mine diye bi arkadaşımızdı. yanlış olmasın. yer karoları onun da böyle . aynısı değil de yani bu tarz demek istedim. ona da yazmışştım sana da yazayım bu tarz evleri burda görmek çok güzel .hep biribirinin aynı mobilya ve tarzlar dışında bu evler çok "kişilikli" ve "farklı".üzerine düşünülmüş, zaman ,fikir harcanmış belli. ben kendimden örnek vereyim zamanında bi mağazaya girip şu şu olsun diye bi çırpıda karar verip aldığımız "takım" mobilyalarım eşyalarım var. şimdi bi ev kursam ben de böyle sindire sindire dekore ederim heralde. sanki acalemiz varmış gibi ille düğünden önce herşey tam olma zorunluluğu varmış gibi hareket ediyoruz.bu yüzden seni tebrik ederim..bu arada bloguna da baktım. ayrıca gizli teras diye bi blog var belki bilirsin. onun evini de çok beğeniyorum. blogunda paylaşmış.
deniz ve mehtap merhaba,
öncelikle güzel yorumların için çok teşekkür ederim!
buradaki evlere çok baktığım söylenemez, Mine Hanım'ı çok duymuştum, sonra bloguma yorum yapmış, o zaman tanıştık ve evini de görmüş oldum:)benimle aynı fikirlere, beğenilere sahip insanlarla tanışmak beni çok mutlu ediyor!:)
evet yer karolarımız aynı değil, dün ben de inceledim Mine'nin ev fotoğraflarını..çocukkken böyle karoları olan bir evde büyüdüm, eşim Galatasaray Lisesi mezunu, orada da yerler böyle..ikimizin de böyle bir geçmişi olduğu için böyle olsun, bizi yansıtsın istedik..hatta herkes halı seremezsiniz diye çok karşı çıktı :)) ama zaten antre, balkon ve mutfağa halı sermek bize abes geldiği için hiç düşünmedik bile :)
benim de öyle aceleye getirilmiş birkaç eşyam var merak etmeyin
evlenmek üzereyken çok fazla detaya mesai harcamak zorunda olduğumuz için ne yazık ki bazı şeyler aceleye geliyor, sonra da pişman oluyoruz:)
bu sefer öyle yapmadım, salonda tablolarım tamamlanmadı bile..beğendikçe alıp tek tek koleksiyon yapacağım..halıya, perdeye uyması benim için önemli değil, benim sevmem lazım..
açıkçası kendi blogumu kurana kadar türk blogları ile çok fazla ilgilenmiyordum, daha çok fransızca yayınları takip ediyordum ama bu bahsettiğiniz bloga da bakacağım..hatta dün birinin ricası üzerine blogunu takip etmeye başladım bile :)
vakit ayırıp yorum yaptığınız için ayrıca çok teşekkür ederim.