Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

Hem öyle, hemde maddi açıdan daha büyük meblağlar olunca misal hesapladık avizelerimiz 500 lirayı buluyor. Ayakkabılık almayı düşünüyoruz, mutfak masası, e halılar, perdeler var..
Yani canım nevresimdi tabak çanaktı işin en eğlenceli kısmıymış bana göre..

Çünkü artık paralarımız suyunu çekiyor canım nikah işlemleri davetiye gelinlik damatlık mekanlar detaylar girdikçe içine daha da zor Rabbim yardımcımız olsun avize mesela bir detay ama bak nereden hangi paralar çıkıyor ne zaman evdeki hesap çarşıya uydu ki

Allah yardımcımız olsun inşallah..

ev de çook güzelmiş canımm

evine bayıldım canım yerleşmiş halini öyle merak ediyorum kieminim çok çok güzel olucak merakla bekliyorum walla bana çok güzel fikirler vericeksin ilham kaynağım

canım herşeyin çok güzel maaşallah allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.. ben bu kavanoz setini çok beğendim nereden aldığını öğrenebilir miyim mahsuru yoksa? bir de bu kavanozların boyutu ne kadar?

instagramdan canım, shabbychiccc satan kişinin adı boyutları değişiyor istersen 2 orta koyar istersen 2 büyük, değişiyor yani tatlım..

Hep bir çeyiz düzenleme hali, site değişince formatta bozuldu biliyorsunuz ki, yasak olmasa yeni bir topic açacağım neredeyse çünkü hiç hoşuma gitmiyor böyle resimlerin yarısı var yarısı yok ama maalesef ki yasak olduğundan ancak böyle arka sayfalara ekleyip ilk sayfam da linkini vererek düzeltebiliyorum..

Misafirlik ve günlük çbk takımlarım..
2 ay sonra kutuda değil, çekmecemde duracaklar sonunda..

Canım şu mavi çiçekliler nasıl memnun musun ? Dışı soyulup küflenebilir mi ?

Canım şu mavi çiçekliler nasıl memnun musun ? Dışı soyulup küflenebilir mi ?

Daha kullanmadım canım ama instagramda rastladığım çok oldu. Ben bi 6 sene önce tatile gitmiştik pazardan plastik saplı çatal almıştım. Hala duruyorlar rengi falan gidiyor tabii ama öyle kullanılamayacak düzeyde olmadılar sadece bağlantı yeri turuncumsu gibi oldu o kadar bunları da ben evmanyadan aldım geldiğinde üzerinde 100 kez diyim tam hatırlayamadım makinada yıkamaya dayanıklıdır yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…