Evet canım bizde beyaz eşya ve mobilya bakarken aynısını düşündük gerçekten daha yorucu ve zor çünkü değiştirmek imkansız en azından bir kaç sene kullanmak durumundayız o yüzden daha çok düşünüyorsun
Çünkü artık paralarımız suyunu çekiyor canım nikah işlemleri davetiye gelinlik damatlık mekanlar detaylar girdikçe içine daha da zor Rabbim yardımcımız olsun avize mesela bir detay ama bak nereden hangi paralar çıkıyor ne zaman evdeki hesap çarşıya uydu kiHem öyle, hemde maddi açıdan daha büyük meblağlar olunca misal hesapladık avizelerimiz 500 lirayı buluyor. Ayakkabılık almayı düşünüyoruz, mutfak masası, e halılar, perdeler var..
Yani canım nevresimdi tabak çanaktı işin en eğlenceli kısmıymış bana göre..
Çünkü artık paralarımız suyunu çekiyor canım nikah işlemleri davetiye gelinlik damatlık mekanlar detaylar girdikçe içine daha da zor Rabbim yardımcımız olsun avize mesela bir detay ama bak nereden hangi paralar çıkıyor ne zaman evdeki hesap çarşıya uydu ki
Amin inşallah Rabbim büyükAllah yardımcımız olsun inşallah..
Banyom siyah beyaz olduğu için renkli bişeyler seçip curcunaya sebep olmak istemediğimden banyo paspasımı tek renk tercih ettim.
Eki Görüntüle 1403637
Giysi mankenim..
Eki Görüntüle 1403638
Gazete ve dergiliğim..
Eki Görüntüle 1403639
ev de çook güzelmiş canımmKızlaaaar evimizi tuttuk, sizinde fikirlerinizle yuvam kurulacak inşallah..
Buyrun evimizin boş halii.
İnşallah güzel güzel yemekler yapıp yiyeceğimiz mutfağımız..
Eki Görüntüle 1400660
Salonumuz..
Eki Görüntüle 1400661
Eki Görüntüle 1400662
Burası yatak odamız..
Eki Görüntüle 1400663 Eki Görüntüle 1400664
Ve banyomuz..
Eki Görüntüle 1400665
Evimiz 2+1 100m2 bir odamız daha var ama onun nette resmi yoktu kilitliymiş, ben gördüm tabii ama fotoğraflamayı unuttum..
vee yine çook güzel şeyler almışsınnAllah mutlulukla kullanmayı nasip etsinn
ev de çook güzelmiş canımm
saol canımm benimm düğün tarihiniz de belli olmuşş Allah tamamına erdirsin inşallahÇok teşekkür ederim canım, daha güzelleri senin olsun..
canım herşeyin çok güzel maaşallah allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.. ben bu kavanoz setini çok beğendim nereden aldığını öğrenebilir miyim mahsuru yoksa? bir de bu kavanozların boyutu ne kadar?
instagramdan canım, shabbychiccc satan kişinin adı boyutları değişiyor istersen 2 orta koyar istersen 2 büyük, değişiyor yani tatlım..
Canım şu mavi çiçekliler nasıl memnun musun ? Dışı soyulup küflenebilir mi ?Hep bir çeyiz düzenleme hali, site değişince formatta bozuldu biliyorsunuz ki, yasak olmasa yeni bir topic açacağım neredeyse çünkü hiç hoşuma gitmiyor böyle resimlerin yarısı var yarısı yok ama maalesef ki yasak olduğundan ancak böyle arka sayfalara ekleyip ilk sayfam da linkini vererek düzeltebiliyorum..
Misafirlik ve günlük çbk takımlarım..
2 ay sonra kutuda değil, çekmecemde duracaklar sonunda..
Eki Görüntüle 1422919
Eki Görüntüle 1422935 Eki Görüntüle 1422937
Eki Görüntüle 1422942
Eki Görüntüle 1422916
Canım şu mavi çiçekliler nasıl memnun musun ? Dışı soyulup küflenebilir mi ?